Kata13 szállás értékelései

Értékelései
4
4
0
0
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Kata13 értékeléseit!

Olvasd el Kata13 szállás értékeléseit!

Barátokkal 2 éjszaka -

Hajni Háza Zalakaros

2020. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. szeptember 15.
Nagyon jó helyen lévő szálláshely, barátságos , rugalmas, készséges , közvetlen háziasszony. Az apartmann nagyon jól felszerelt, a fürdő nagyon közel van. A kert szépen gondozott, parkolási lehetőség a zárt udvarban. Tisztaság maximális. Ár/érték arányban is kiváló szálláshely. Ajánlom a szálláshelyet, ha legközelebb Zalakaroson járok itt fogok megszállni.
Megosztom
Karantén után.... -

Kék Laguna Apartman Egerszalók

2020. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. július 15.
Karantén után. . . . Már az időpont egyeztetésnél kellemes benyomást tett a szállás háziasszonya, amely érzés a továbbiakban sem változott. Nyugodt, csendes hely a központban. A szobák tiszták voltak, a konyha jól felszerelt. A reggeli finom friss és laktató volt, minden igényt kielégít. A tulajdonosok nagyon segítőkészek. Az ár korrekt.
Megosztom
2019. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. március 3.
Régebben, több mint 10 éve jártunk a Hotelben már, most újra ellátogattunk. Az épület külső nem befolyásolta pihenésünket. Belépve már a megujúlt belső fogadótér nagyon jó benyomást kelltett. Nagyon kedves a személyzet, kiváló a konyha. ülön tetszett hogy a kinti és benti medencéket lehetett használni. A szobák berendezése a mi szintünkön már megújúlva vártak.
Megosztom
2015. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. április 8.
A húsvéti ünnepeket töltöttük a szállodában. Visszatérő vendégként most sem csalódtunk. Remek ellátás, udvarias személyzet fogadott bennünket. Telt ház volt a szállodában még sem kellett semmire sem várakozni rugalmasan megoldották ellátásunkat. A wellnes részleg tiszta kellemes. Összességében mindennel elégedettek voltunk, remélem még lesz alkalmunk visszatérni.
Megosztom


TérképX