Kinetic étterem értékelései

Értékelései
0
1
6
4
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Kinetic értékeléseit!

Olvasd el Kinetic étterem értékeléseit!

2013. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2013. április 18. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A holland név ellenére egy kocsmának álcázott olaszos hellyel van dolgunk. Sokkal jobban megéri itt enni, mint inni. A kiszolgálás rendkívül udvarias, viszont nem gyors. Sörből csak üvegest, a csapolt vizes. Viszont a pizzák és a tésztaételek nagyon jók. Az anyag minőségével nem spórolnak, bár az adagok kicsit kicsik.
Megosztom
Inkább bármelyik gyorsétterem... -

Tüköry Étterem Budapest

2012. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2013. március 26. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A legrosszabb budapesti étterem, amiben valaha jártam. A hús hideg és rágós, a hasábburgonya a legolcsóbb mirelit és tocsog az olajban. A saláta fonnyadt, muzeális zöldségekből készül, az italra húsz percet kellett várni. Az üveges sörök is melegen érkeznek. Az ételt visszaküldtük, csak az italokat fizettük ki.
Megosztom
Jó hely a belvárosban -

Kék Duna Étterem Budapest

2012. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2013. március 26.
Nagy fedett terasza van, de még a belvárosi fekvés ellenére sincs nagy zaj és szmog. A fogások a szokásosak, nagy meglepetés nincs, de az ételek fűszerezése fantáziadúsabb, mint hasonló kategóriás éttermekben. A kiszolgálás jó, a pincér hölgyek udvariasak és figyelnek a vendégre. Annak ellenére, hogy diplomáciai negyed, az árak meglepően jutányosak.
Megosztom
2012. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2013. március 26. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Régi törzshely. Az ételek minősége megbízhatóan jó, bár nem kiemelkedő. Az árak rendkívül barátiak, az adagok átlagosak. Az étteremben szinte mindig sok a vendég, bár olyan még nem fordult elő, hogy ne kaptunk volna asztalt. Külön pozitívum a tormás főtt tarja, de a halételek is jók. nagy sajnálatomra a krumpikrokett mirelit, de ilyen árak mellet ezt nem meglepő.
Megosztom
Igazi alapanyagok -

400 Bár Budapest

2013. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2013. március 26.
A húsételek tisztességes alapanyagból készültek és megfelelően átsütve érkeztek. A zöldségköret és a saláta friss, a krumpli pedig nem mirelit. Szomorú, hogy ezt külön meg kell jegyezni, de sajnos Budapesten ez nem mindig általános. Az italok hamar érkeztek, az ételekre az átlagosnál kissé tovább kellett várni, de mivel nyilvánvalóan frissen készült minden, panaszra semmi ok.
Megosztom
2012. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2013. március 26.
Budapesten egyedi ételek, kiváló alapanyagokból. A pincérek segítőkészek, de szerencsére nem tolakodóak. A velencei halleves becsületes kétszemélyes adag, még éhes férfiembernek is elegendő. A desszertek kiválóak. Rohamtempóban elfogyasztott ebédért nem érdemes betérni, ezekre a fogásokra sok időt kell szánni. Javasolt hely, nagyon ajánlom.
Megosztom


TérképX