kucera étterem értékelései

Értékelései
0
3
4
0
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg kucera értékeléseit!

Olvasd el kucera étterem értékeléseit!

Retro alkalom -

Csöpi Ház Eger

2016. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 21.
Régi idők sztárjai falakon,a zene mondjuk a legfelkapottabb mai rádióktól volt. Könnyen eligazodtunk az étlapon,a csöpi 2 személyes tálat rendeltük,mit bő fél óra után ki is hoztak. Mindenképpen leírom,hogy finom,és könnyed ételekkel kínáltak. Desszertnek odavágtam egy fehér forró csokival,barátnőm egy nutellás palacsintát tolt be.
Megosztom
Kimagasló cukrászda a környéken -

Békebeli Cukrászat Cegléd

2016. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 20.
Varázslatos az atmoszféra,kiváló a kiszolgálás,a kínált édességek minősége kifogástalan. Az illemhelyiségekre sem lehet panasz. Összességében messze legjobb fagyijuk van közel s távol,talán a Fodor fagyizó közelíti meg őket. Nyáron kint a kanapéjukon tudtunk heverészni,ezért külön piros pont jár a tulajnak.
Megosztom
2016. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 20.
Cegléden szinte minden létező helyet kipróbáltunk már,de az Arizona pizzéria mindent visz. Kiváló az elhelyezkedése,könnyen megközelíthető. A családom barátja az egyik pincérnő,így még otthonosabb számunkra a légkör. Klassz a berendezés,gyorsan kihozták a rendelésünket és finom ételekkel kínáltak minket(akár pizza,vagy sült/rántott hús volt a kívánságunk).
Megosztom
2016. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. február 1.
Süteményre vágytunk egy hibátlan ebéd után.Ami azt illeti, a kinézetre nagyon odafigyelnek,amikor pedig megkóstoltuk a tortaszeleteket, a mennyekben éreztük magunkat.Ez a Rákóczi túrós igazán ütős volt.A kiszolgálás egészen elegáns,gyors és precíz volt,legközelebb is megyünk.
Köszönöm nektek!
Megosztom


TérképX