Lerzsi24

Lerzsi24 adatlapja

21Értékelés
Bemutatkozás
nem ismert
Így utazok, így járok étterembe
nem ismert
Regisztráció2013.06.20
Utoljára itt2025.12.28

Néhány kiemelt értékelés

Kiváló 2025. december 28.a párjával járt itt
A felújított hotel szép, egyszerű, modern lett. Fura, hogy nem szőnyegpadló van, így jobban tisztántartható, de szőnyeggel barátságosabb lenne. A wellness rész még nem volt kész, de a felújítás nem zavart semmiben. A szemben lévő parkolóház nagyon jó lehetőség a fedett parkolásra. A személyzet barátságos, kedves.
2025. december 28.a párjával járt itt
Nem nagyon szoktam hétvégére foglalni. Nőnap volt, örömmel vettük mindannyian a virágot, program nem volt a szállodában. A kisvonatra jó ötlet a kedvezményes jegy igénybevételi lehetősége. A többi szállodához képest az étteremben tömeg volt, a tálalásnál jobban szét kellene szedni az ételeket, hogy hozzáférhetőbbek legyenek, a választéknál is többet vártam.
Kiváló 2025. december 28.a párjával járt itt
Korábban már jártunk a szállodában, akkor is meg voltunk elégedve. Ilyenkor már nincs nyüzsgés a városban, szállodasoron, de a fürdőben sincs tömeg, ahogy nyáron, ami kedvező. A szálloda a gyógyfürdő mellett - ahová zárt folyosón lehet átjutni - az élményfürdőbe is ad belépőt, így mindenki igényét ki tudja elégíteni.