Medvehagyma étterem értékelései

Értékelései
40
79
81
26
9
0
2

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Medvehagyma értékeléseit!

Olvasd el Medvehagyma étterem értékeléseit!

2019. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. december 29.
Nagyon csendes időszakban, az ünnepek között látogattunk el a településre. A látnivalók megtekintése után tértünk be az étterembe, mely csendes volt. A felszolgálótól viszont bőségesen informálódtunk a településről. A megrendelt tál hamar megérkezett, frissen sütve, szépen tálalva. 2 személynek bőségesen elég.
Megosztom
Óh, az a meggyes-mákos! -

Sulyán Cukrászda - Gödöllő Gödöllő

2019. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. december 14.
Többször jártunk már itt és mindig elégedettek voltunk. Férjem sima krémest és egy házi krémest kért, mely újdonságként hatott rá a gyümölcsös beütéssel. Én a meggyes-mákosra szavaztam, nagyon szeretem a mákosat. Vastag meggy réteg, na egy magot találtam, jó mákos tészta és krém közte, de nem édes, hanem pont kellemes és laktató szelet.
Megosztom
2019. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 26.
Ez a kávézó-büfé a Művészetek Házában kapott helyet. Ha Gödöllőn jár az ember bármi okból is, ez útba esik. A minap is így történt. Volt még időm a következő programomig így bementem. Teát és szendvicset fogyasztottam. Többféle ital kapható, szendvicsek, időnként saláták is vannak, sütemények, kávék. Frissek és finomak.
Megosztom
Ravasz gombás -

Jegenye Étterem Ravazd

2019. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. november 17.
Pannonhalmi látogatás után jöttünk ebbe az étterembe, mely kinézetre átlagos hely. Jártunk már itt, mert túrák is indulnak innen, akkor nagyon zsúfolt. Most kevesen voltak, így hamar kaptunk enni. Májgombóclevest rendeltünk és Ravazdi gombás specialitást, mely sült krumplival és kis salátával volt tálalva. Finom volt, ízletes és elég is, így ha erre járunk ismét betérünk.
Megosztom
Ne félj a Gödörtől! -

Gyógygödör Borozó Sopron

2019. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. november 17. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Péntek este érkeztünk a városba és vacsorázni akartunk, így a helybéliek javaslatára ide tértünk be. Lépcsőn lehet lemenni, elől az ivó rész van, hátul pedig a szép fa asztalok és padok. Levest kértünk és az egyszemélyes bőségtálat kettőnknek. Ezzel nagyon jól jártunk, mert finom volt, volt rajta mi szem szájnak ingere.
Megosztom
2019. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. november 4.
Az étteremben alig voltak amikor lementünk vacsorázni, de ez megtévesztő, mert folyamatosan szállították ki a pizzákat. Ennek ellenére nem kellett sokat várnunk se az italokra sem az ételekre. A húsleves gazdagon nagyon finom volt helyben készült májgaluskával. A cigánypecsenye is rendben volt a saláták is a rizi-bizi is, így jól lakottan mentünk fel a szobánkba.
Megosztom
2019. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 23.
Vasárnap délelőtt 10 óra körül mentünk volna be erre a helyre. Nyitva tartás nincs kiírva, az ajtó nyitva volt, a lámpák benn világítottak így megpróbáltunk bemenni, de szólt a hang:"zárva vagyok". Gondoltuk csak pár perc és leültünk kinn. Kijött a pincérnő, és mondta, hogy 11-kor nyit. Ez már nem volt jó, mert 10,40-kor elmentünk a hajóval.
Megosztom
Kihagyhatatlan! -

Csülök Csárda Esztergom

2019. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 23.
Hétvégén előre kell asztalt foglalni, de ezt már csak ott tudtuk meg. Éppen nyitásra érkeztünk és csak 2 szabad asztal volt, így az egyikhez leültünk. Hamar megkaptuk az italokat és az ételekre sem kellett sokat várni. A Kakasleves 2 személyre bőséges adag és nagyon finom, tele hússal, zöldséggel, tésztával.
Megosztom
Kellemes berendezés -

Tolnay Vendéglő Lukácsháza

2019. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 7.
A szállásadónk ajánlotta a helyet, mellyel teljesen meg voltunk elégedve. Az étterem nagy, több helyiséges, szépen megterített asztalokkal és gyertyával. Még vicceltünk, hogy most gyertyafényes vacsoránk lesz? Hát az volt! Májgaluskával kértük a húslevest, mely finom volt és nagy adag. És csak , hogy össze ne vesszenek utána rántott májat rendeltünk hasábbal meg savanyúval.
Megosztom
2019. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 25.
Úgy jártunkban-keltünkben találtunk rá e helyre. SZÉP, tágas, kellemes és bőséges a választék, nagy forgalommal. Kinn is benn is ettek-ittak az emberek. Jeges kávét kértem és fagylaltot. Nekem a jégkocka kicsit túl sok volt, máskor majd szólok, hogy kevesebbet kérek egyébként jó volt. Süteményt most nem kóstoltunk, bár azok is jól néztek ki, azt majd máskor.
Megosztom
9 oldalon / 81 találat


TérképX