Medvehagyma étterem értékelései

Értékelései
40
79
81
26
9
0
2

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Medvehagyma értékeléseit!

Olvasd el Medvehagyma étterem értékeléseit!

2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. június 30.
Úgy 16 óra múlhatott amikor betértünk az étterembe férjemmel és barátunkkal. Csak egy személy iszogatott. Nagy, tágas hely, parkolás az út túloldalán lehetséges. Bőséges választék van az étlapon, de végül sikerült rendelnünk. A májgombóc leves finom volt, ottani készítésű. A második fogást is hamar megkaptuk, Tenkes és Csárda fantázia névre hallgató ízletes ételeket.
Megosztom
2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. június 30.
Nagyon jó véleményeket olvastam erről az étteremről, így gondoltuk betérünk. A nyitva tartás 0-24-ig volt megjelölve. Oda érve kissé furcsáltuk, hogy egyetlen autó sem volt a parkolóban, de ha már itt voltunk bementünk. Már nem lehetett enni, mert 11-14-ig van az étterem és főként menüre tértek át.
Megosztom
2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. június 27.
A Mátrából jövet álltunk meg ma, fagylaltra és kávéra. A helyiség szokás szerint tele volt vendégekkel. AZ Őrség zöld aranya nevű kreáció igazán különleges alkotás lett, de a többi is finom volt. A klasszikus ízek is megtalálhatók, mint vanília, csokoládé, férjemnek ízlettek. Többször voltunk már itt, amikor utunkba esik mindig bejövünk. Ezután is így lesz!
Megosztom
2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. június 17. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Túra után tértünk be az étterembe barátunk javaslatára. Már éhesek voltunk, sokan voltak, gondoltam mennyi idő még mire megkapjuk? Hamar kaptuk az ételeket is. Én tonicot kértem, melyhez itt sajnos nem tartozik a citrom karika. Az ebéd finom volt és normál adagok, nem lógnak le a tányérról. A kiszolgálás gyors és figyelmes volt.
Megosztom
2019. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. május 27.
[moderálva - a szerk. ] Lementünk az étterembe vacsorázni. Az étel ehető volt, de semmi különös. A májgaluska fagyasztottból, a palacsinta órákkal előbb lesütve, mert már kemény volt, de megettük és kértünk reggelit. Mondták 8-ra jöhetünk. Ott is voltunk 8-ra. Teát kértünk volna az nincs. Ez fura,mert mi is kell egy teához? Igyunk gyümölcslevet.
Megosztom
2019. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. május 14.
Nagyon szép helyen van és gyönyörű a kilátás az étteremből. Egy reggelit, egy ebédet és egy vacsorát ettünk itt. Minden nagyon finom volt. Miután a szlovén határnál van, így e gasztronómiába is belekóstolhattunk. Az ételek jó része ott termelt alapanyagokból készül. A reggeliztető pincér nem teljesen volt a toppon, de a kolléganő ebédnél kiigazította a dolgokat, így szívesen megyünk majd újra vissza.
Megosztom
2019. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. április 26. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ez egy amolyan RETRO hely! Kockás abrosz, fehér tányérok,hagyományos ételek, és kedves tulajdonos! Halászlét Bajai módon gyufa tésztával készítik és minden külön tálalnak. 1 adagot ettünk ketten, mert ez nagy mennyiség. Én rakott karfiolt ettem tartárral, finom volt. Férjem túrós csuszát kapor, tejföl és sült szalonnával szóval ahogy illik.
Megosztom
Vendéglő az út mellett -

Schlossberg Vendéglő Mecseknádasd

2019. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. április 26.
Szállásunkról miután ott nem üzemelt a konyha Húsvét napján így ide irányítottak bennünket. Szólt a pincér, hogy várni kell, de még így sem volt túl sok. A levesek és a főétel is nagyon finomak voltak és a mennyiség is elég. Cukrászsüteményük is volt, de azt már nem tudtuk megkóstolni. A kávé is jó volt, jól laktunk.
Megosztom
Csak úgy beestünk -

Vadászcsárda Zalacsány

2019. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. március 3.
Most tényleg, csak jót tudok mondani! Kellemesen nagy parkolóba érkeztünk . Odabent agancsos díszítés fogadott és kellemes pincérek. Kötözködnék, de figyelmesek a pincérek, finomak az ételek és miután sokan voltak, még így sem kellett sokat várnunk a késői ebédre. Minden finom volt és normál időn belül megkaptuk, ezért csak ajánlani tudom a helyet, pedig csak úgy estünk be.
Megosztom
2019. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. február 25.
Az étterem parkolója szűk ez nagyobb forgalom esetén bizonyára gondot okoz. Belépve nem volt túl meleg, de szerencsére a leves jó hőmérsékleten és ízletesen került az asztalra. Húslevest ettünk májgombóccal és Cigány pecsenyét rizzsel. A hús tényleg be volt pácolva és a fokhagyma sem hiányzott róla. A rizs is szép szemes volt, meglocsolva a sült lével.
Megosztom
9 oldalon / 81 találat


TérképX