Medvehagyma étterem értékelései

Értékelései
40
79
81
26
9
0
2

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Medvehagyma értékeléseit!

Olvasd el Medvehagyma étterem értékeléseit!

2018. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. május 20.
Kívülről is tetszetős hely, bár jelenleg némi átalakítás folyik. Mi egy túráról haza felé menet álltunk meg vacsorázni. Szép, tiszta az étterem és hamar kaptunk enni. Az igaz, éppen akkor csak mi voltunk ott. A húsleves nagyon jó volt gombával és zöldborsóval készült. Főételnek zöldborsós csirkét kértünk és az étlapon szereplő krumpli helyett párolt rizst, ami nem okozott gondot a személyzetnek.
Megosztom
Cukrászda Pizzéria -

Kornélia Vendéglő Siófok

2018. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. május 12.
Nevük szerint ezek lennének, de ez a hely annál jóval több! Szombat délután menüt választottunk jó áron és salátát hozzá. Jó ízű, finom volt minden. Közben nagy volt a sürgés-forgás. Sok süteményt vittek és még több pizzát szállítottak ki, de igyekeztek mindennel. Mind külsőre mind belül tetszetős ez a sarki épület és jól is laktunk így máskor is szívesen betérünk ha erre járunk.
Megosztom
2018. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. április 10.
A panzióhoz tartozik az étterem. Berendezése szépen felújított régi fabútorok. Felette az emeleten kiállított tárgyak és társalgó van játék asztalokkal. Az étlap választéka szerény, de ez 2 napra nem volt zavaró. A marhanyak-leves sült oldalassal elsőre meglepő párosítás volt, de az íze kitűnő! Másnap csirkét és cigánypecsenyét ettünk.
Megosztom
2018. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. április 9.
Már 3. alkalommal jártunk itt e szép kis fogadóban. Először barátunk csalt be a tökös-mákos rétesre, melyet azóta se hagyunk ki. Most levest is fogyasztottunk, hát ez lehetett volna melegebb, de finom volt. Utána tökös-mákos rétest ettük, amit frissen és melegen hoztak ki. Vettünk egy hidegen sajtolt tökmagolajat is, mely fantasztikus.
Megosztom
Nálunk közepes -

Határcsárda Bajánsenye

2018. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. április 9.
Utunkba esett, így betértünk az étterembe. Az étlapot mi hoztuk el, mert sokalltuk a várakozást. Levest kértünk és a másodikból kis adagot, de nekünk ez is elég volt. Mindketten tájjellegű ételt fogyasztottunk és ízlett. A várakozás kicsit sok volt ahhoz képest, hogy alig voltak az étteremben. Összességében voltunk már jobb helyen is, de legalább nem maradtunk éhesek.
Megosztom
Újra eljövünk -

Sörmúzeum Hatvan

2018. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. március 27.
A Múzeum épületében van a Sörmúzeum is, melyet a Sörfőző mester szívesen mutatott meg és magyarázta el a sörfőzés technológiáját. Már magában ez is érdekes, de az is, hogy mint egy kulturális helyként is működik, mert zenei műsoroknak ad otthont. 14 órától bárki betérhet fogyasztani is. Sajnos én csak a kávét kóstolhattam, mert utaztunk tovább, de barátomnak ízlett a világos sör.
Megosztom
2018. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. február 3. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az oldal értékelése után tértünk be ide és ezt nagyon jól tettük! A modern berendezés párosul a hely nevéhez illő falfestménnyel, melyet elnézegettünk. Levest is rendeltünk 3 félét, mindhármunk megelégedésére szolgált, finom volt. A másodikban nagyon egyet értettünk, lazacos csirkét rendeltünk a hozzá javasolt körettel. Kitűnő választás volt és remek elkészítés!
Megosztom
3-asnál nem jobb -

Hangulat Étterem Vácrátót

2018. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. január 21.
Az arborétum megtekintése után itt szálltunk meg és miután eltérő véleményeket olvastunk az étteremről, így óvatosságból máshol ebédeltünk. De jól is tettük! A szép külső egy kicsit mást takar. Másnapra reggelit kértünk, így erről van véleményem. Bejelentkezéskor kérdezték, hogy mit reggeliznénk, mi virslit választottunk.
Megosztom
2018. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. január 15. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Mintha múzeumba léptünk volna! Korabeli képek a falon, bútorok, tálalószekrény porcelánokkal, kupák és kényelmes asztalok, székek. Az étlap bőséges választékot mutat. A helyhez hűen, Báthory-tálat kértünk, mely 2 személyes, de 3 személynek is elegendő. Minden finom és frissen készült. Egyet furcsáltunk, hogy fogast nem találtunk, de a másik székeken volt hely a kabátnak.
Megosztom
2017. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. december 3.
Kissé aggódva léptünk az étterembe, mert 1 buszt láttunk parkolni előtte. Belépve láttuk a társaság még a levesre vár. "Jajj, mi mikor fogunk sorra kerülni"-ezt gondoltuk. Leültünk és egy vidám pincér pillanatok alatt hozta az étlapot. Kivitte a levest a buszosoknak, majd visszatért, hogy milyen italokat kérünk. Elsietett és hozta. Megrendeltük az ebédet.
Megosztom
9 oldalon / 81 találat


TérképX