Medvehagyma egyéb értékelései

Értékelései
40
79
81
26
9
0
2

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Medvehagyma értékeléseit!

Olvasd el Medvehagyma egyéb értékeléseit!

Kastélylátogatás vezetéssel -

Károlyi-Kastély Fehérvárcsurgó

2019. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. november 10.
Sok évvel ezelőtt szomorúan láttuk e kastélyt leromlott állapotában. Akkor még gyermekotthonként működött, majd életveszélyessé vált és bezárták. Mára szépen fel lett újítva és a megadott időpontokban vezetéssel látogatható. Korabeli tárgyakkal lett berendezve, mely szép lett.
Megosztom
2019. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. november 2.
Amikor mindenki temetőkbe megy én ezt a napot választottam a fürdőzésre, november elsejét. Jól is tettük, mert nem volt tömeg. Férjem véradáskor kapott egy kedvezményes belépőt, így eljöttünk kipróbálni ezt a helyet. Kedves, kellemes, sok kis medencével és dögönyözős, Wellness elemekkel. Szépek a belső terek, tiszták és nagyon tetszettek a festett üvegképek.
Megosztom
Még egy kis festék -

Várkert Bazár Budapest

2018. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 18.
Nagyon szépen helyre lett állítva, órákat sétálgattunk. Jó, hogy elkészült és nem a romok vannak, de nem lett befejezve! Sajnos a fém részek festése elmaradt. Nem tekínthető autentikusnak, nagyon rikít a szép építményen és ez évek alatt még milyen lesz? Sehogysem érthető, hogy miért nem foglalkoznak vele így utólag részletekben.
Megosztom
2018. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 4.
Régebben jártunk már itt, most egy mozgalom folytán újra erre vitt az utunk. Örömmel tapasztaltuk, hogy az alagsor ami régen raktár volt, ma már színvonalas kiállító hely lett, tele palóc ruhákkal, tárgyakkal. Az emeleten fafaragások, használati tárgyak kaptak helyet. A következő szinten a határőrséggel kapcsolatos dolgok és alföldi bútorok.
Megosztom
A sok tornyú kastély -

Andrássy-kastély Tiszadob

2018. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. július 3.
E kastély teljesen felújított állapotban vezetéssel látogatható. Régebben gyermekotthon volt, ma múzeumként funkcionál kis kávézóval. Kívülről is gyönyörű szép, impozáns épület. Sok tornya meredezik az Ég felé. A legfelső torony szobából remekül látszik a parkban kialakított régi virágot formázó bukszus-park.
Megosztom
2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. június 12.
A kapun után kulturált parkolóhelyen álltunk le. Szép túzok szobor fogadott minket, majd a múzeum épületébe mentünk be. Nyitva volt, de senkit nem láttunk, elkezdtünk nézelődni. Nagyon érdekes, kiállítás a park élővilágáról és természet védőiről. A kitömött állatokon túl, fafaragások, növények fotói és még sok minden látható.
Megosztom
Érdekes összeállítás -

Hatvany Lajos Múzeum Hatvan

2018. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. március 27.
A múzeum teljesen megújult mióta néhány éve itt jártam. A fejlődés nagyon jó irányú, mind az épület felújításon ment keresztül, mind a kiállítás is. Több érdekes témát dolgoz fel és mind megfér egy épületen belül. A vendég fogadó hölgy nagyon lelkes, útbaigazít, mesél a látnivalókról és a környék nevezetességeiről.
Megosztom
Elkészült a Román Csarnok -

Szépművészeti Múzeum Budapest

2018. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. március 16. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
70 évnyi zárva tartás után végre sikerült restaurálni a Szépművészeti Múzeum Román Csarnokát, mely most ingyenesen megtekinthető. Ezt mi sem hagytuk ki. Nagyszerű, csodálatos munka, lenyűgöző precizitás jellemzi. Videókon, fényképeken látható, hogy a háború mit tett az épülettel, és mennyi ideig volt raktár. Teljes pompájában díszeleg és az embert magával ragadja a kor szelleme.
Megosztom
2018. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. március 11. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Többször jártam már itt, de ez az a múzeum amit nem lehet megunni! Látványos, ötletes, interaktív és időszaki kiállításokkal tarkított. Mind felnőttnek, mind gyereknek élvezetes program. Igazán méltó hasznosítása ennek a szép kastélynak. Az épületben büfé üzemel-jó a kávé-, de a parkban is érdemes körül nézni.
Megosztom


TérképX