Medvehagyma szállás értékelései

Értékelései
40
79
81
26
9
0
2

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Medvehagyma értékeléseit!

Olvasd el Medvehagyma szállás értékeléseit!

Medvehagyma értékelései

Hotel az út mellett -

Patyi Hotel Bögöte

2020. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. szeptember 14.
A hotel az étterem egy hatalmas épület, mi az úttól távol eső részén kaptunk szobát, így lehetett pihenni, nem zavart a forgalom. A hotel szépen kialakított, kiülési lehetőséggel és parkolóval. Figyelmeztető tábla és kézfertőtlenítő rögtön a bejáratnál lett elhelyezve. Tágas recepció asztallal, fotellal ellátva.
Megosztom
Jó volt itt lenni! -

Bajor Panzió Kazincbarcika

2020. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 23.
Ez a legjobb hely a városban! Két éjszakát töltöttünk itt, panzió, étterem és sörház, barátunk születésnapját ünnepeltük és túráztunk a környéken. Tiszta, szép, rend mindenhol. Zárt parkoló az udvaron. Az ételek, italok finomak és bőséges az adag. Különféle házi sörök vannak. A szobák kényelmesek. Ha erre járunk biztosan betérünk még!
Megosztom
2020. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. május 31.
Vacsorát és reggelit is kértünk, e-mailben vissza is igazolta a tulaj, a reggelit is 7,30-ra. Mikor megérkeztünk közölte 2 személyre nem készül vacsora menjünk étterembe. Reggeli pedig 8,30-kor lesz, de mondtam ott a papíron, hogy 7,30-ra elfogadta, így nagy nehezen a 8 órában meg tudtunk egyezni. Vacsorázni meg étteremben voltunk, éppen szerencsénk volt, hogy kaptunk asztalt.
Megosztom
2019. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. november 25.
Kertben található ez a földszinti kis lakás. A kertbe is kóddal lehet bejutni, a lakásba is, így nem is találkoztunk a tulajjal. Az esti programunkra is így zökkenő mentesen elmentünk és vissza a lakásba is. Minden van ami néhány napra szükséges, így kényelmes. Belépéskor kicsit állott volt a levegő, de szellőztetéssel kezdtünk, így jó lett.
Megosztom
Hétvége Sopronban -

Török Vendégház Sopron

2019. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. november 18.
Csendes helyen lévő vendégház, ahonnan a városra rálátni. A szoba és a fürdő mérete jó, kényelmes. Asztal és két fotel is volt a szobában meg fésülködő asztalka. A folyosón kialakított beugró szolgál reggelizéshez, ahol asztalok és ülőgarnitúra van. Kis közös konyha hűtővel, mikróval, evőeszközökkel felszerelve, így a saját reggelit kulturáltan tudtuk elfogyasztani.
Megosztom
2019. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. november 4.
Kedves személyzet segített a kora reggeli indulásban, így zökkenő mentesen hagytuk el a helyet. A főúttól beljebb esik, így teljesen csendes volt a szoba. A berendezés egyszerű, de TV és hűtő volt. A fürdő és a WC is rendben. 1-2 éjszakás tartózkodáshoz teljesen megfelel. Parkolni az utcán lehet, a Motelnak kijelölt helye van.
Megosztom
2019. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. október 7.
Újra itt jártunk. Emeleti, úgy mondták hotel szobát foglaltunk. Hasonló a hotelhez, de azért ez nem az. Több izzó is kiégett, kb. csak a lámpák fele világított. A szoba és a fürdő tiszta, rendezett 1-2 éjszakára megfelelő, több időre kicsi lenne. Étkezést most nem vettünk igénybe. Hűtő van a szobában, így ennivalót inkább vittünk magunkkal.
Megosztom
2019. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 26.
Eger kertvárosi részén helyezkedik el a vendégház. A szoba kellemes, tágas és tiszta. Két személy részére két kispárnát kaptunk, hát még egy nagy jó lett volna. Az egyik konnektor nem használható ezt rendezni kéne. A fürdő jó volt, a konyha felszerelt, kávét és teát is tudtunk inni. Étkezni a szobában tudtunk, megfelelő asztal és székek is vannak.
Megosztom
2019. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 18.
Parkolni csak az utcán lehet és hétköznap fizetős, hát ez nem előny. AZ viszont igen, hogy nagyon a központban van. A szobában a tiltás ellenére is dohányszag volt és sajnos nincs füstérzékelő. A TV nem működött. A lenti Pizzéria asztalai az udvaron vannak, és onnan minden zaj felhallatszik, így pihenni csak azután lehet miután bezártak.
Megosztom
Kilátás a Naszályra -

Napsugár Panzió Vác

2019. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. június 17.
Kisvác részen található ez a panzió. Sajnos a parkolója kicsi, de az utcában meg lehet állni. Pár percet várnunk kellett, míg az utolsó simításokat elvégezte a hölgy a szobán. A berendezés nem a legmodernebb, de tiszta és hűtő is van a szobában meg légkondi. A szobából remek kilátás nyílt a hegyekre. Kedves a tulaj hölgy, reggel kávét és pogácsát szolgált fel.
Megosztom
4 oldalon / 40 találat


TérképX