2025. augusztus 26.a párjával járt itt 55 Központi helyen van, így a parkolás nem egyszerű, de odaérve kedves pincér fogadott minket és ajánlott helyet. Bőséges a választék mind italból mind ételből. Konkrétan 40 féle belga sörük van! A rendelt ételeket, italokat hamar kaptuk, gyors a kiszolgálás szinte teltház esetén is.
Én alkoholmentes IPA-t ittam, ami egy kesernyés, savanykás, enyhén gyümölcsös ízű sör volt. Ebben a kategóriában kifejezettül finom. A másik csapolt meggysör volt. A gyümölcsleves tökéletes volt, úgy mint a húsleves. A házigazda kedvence férjemnek is ízlett. A grillezett sajt is remek választás volt. A jeges kávé is olyan volt amilyennek lennie kellett. Így másnap is ott étkeztünk és akkor is minden nagyon jó volt. A mosdó is rendben volt. Ajánlom e helyet.
2025. augusztus 26.a párjával járt itt 45 Nagyon szép a kávézó tele sok finom édes és sós süteménnyel. Különféle kávék, teák, üdítők, borok és csapolt sör is kapható. Ez így rendben is van. De a pultnál van kiszolgálás és ki van írva, hogy vigyük is vissza. Nyitáskor voltunk, alig volt vendég, a kiszolgálók támasztották a pultot és amikor visszavittem az edényeket még elvenni is alig akarták.
Ezen a hozzáálláson azért lehetne változtatni, mert az árak nem ezt tükrözik!
2025. augusztus 26.a párjával járt itt 45 Napközben elég forgalmas az út ami mellett a panzió van, de este nem, lehetett pihenni. Jó méretűek a helyiségek, kényelmes volt az ágy. Minden nagyon tiszta volt. Vízforraló, kávé és teafű be volt készítve a szobában. Hűtő is volt, így ide tettük a reggelinket. Az udvarra ki lehetett ülni a sörasztalokhoz kártyázni.
Nem volt jó Sajnos az étterem nem üzemelt, így itt nem volt reggeli sem, vacsora sem. Éttermet üzemeltetnek Sárospatakon, így ezt ajánlották vacsorázni.
2025. augusztus 26.a párjával járt itt 45Érdekes, hogy fotózni nem lehet, pedig az mindig vonzza a vevőket. A főnök úr is éppen ott volt, de nem engedélyezte. Nem baj, hiszen bort venni jöttünk! Kedves eladó hölgy kóstoltatta a borokat, majs a kiválasztottakból töltött a palackjainkba. Nagyon finomak! Előnye még a Pincészetnek, hogy hosszú a nyitvatartásuk.
2025. augusztus 26.a párjával járt itt 45A Bormúzeumban ajánlotta a hölgy, hogy nézzük meg ezt az épületet is. A szőlőhegy tetején áll, keskeny út vezet idáig. A kapu tárva-nyitva volt, így bementünk az udvarra és körbe jártuk a kastélyt ami nagyon szép! Az ajtók zárva voltak, senkit sem találtunk. A kilátásban gyönyörködtünk egy darabig a csodás időben.
2025. augusztus 25.a párjával járt itt 55 Utoljára akkor jártunk itt, amikor még betegek otthona volt. Akkoriban persze csak a parkot lehetett bejárni, de a szép biloba ,platánok és a többi jellegzetes fák vonzották a szemet és a lábakat, hogy közelről is megcsodáljuk. Jó választás volt augusztus 20. -án a kastélyba menni.
Vezetett kastélytúrák voltak, kerti séták, lovas-, és kutyás bemutatók nem is beszélve a szépséges papagájokról. Ajánlom meglátogatni ezt a kastélyt is.
2025. augusztus 25.a párjával járt itt 55 Nyílvánvalóvá vált agyakori tűzesetek miatt, hogy szükség van helyi tűzoltókra, így már 1880-ban megalakult az Önkéntes Tűzoltó Egyesület az alapszabályzatával együtt. E szép szertár a központban áll, belsejében kis kiállítás a használatos tárgyakbül. Vele szemben talapzaton Szent Flóián szobra áll.
Több szakma védőszentje Ő, a tűzoltóké is. Kellemes hangulatot áraszt a hely.
2025. augusztus 24.a párjával járt itt 55A Helia-D kozmetikumok fellegvára ez a kastély! A viszontagságos idők után most kastélytörténeti és relikviákkal teli kiállítást nézhettünk meg. Sétálhattunk a gyógynövénykertben és láthattuk, hogy külső renoválás most is folyik. Szépítő kezeléseknek is helyt ad a kastély és a kis kávézóban helyi termékeket lehet vásárolni, teázni, kávézni. Jó hely!
2025. augusztus 23.a párjával járt itt 55Kedves és sokrétű idegenvezetést kaptunk. A borászat sok tekintetben mára már átalakult, de sok használati tárgy modernebb formája napjainkban is használatos. Sok a kiállított palackozott bor, hát azért némelyiket megkóstolnám!
2025. augusztus 23.a párjával járt itt 55Remek ez a kastély, szépen berendezve! Modern tárlatvezetés van, melyhez egy telefont kaptunk és saját ütemben tudtunk haladni a 11 helyiségen keresztül. A kis kápolna csodás üvegablaka nagyon tetszett sok egyéb tárgy mellett. Kis büfé is van az épületben és a mosdó is rendben volt.
178 fotózott hely / 18 oldalon