2026. augusztus 26.a párjával járt itt 55 Nyaralás alkalmával jártunk itt a férjemmel. A berendezés szép, kellemes a hely hangulata. Többféle koktél közül lehet választani. Az étlap nem túl bőséges de pont elég, hogy könnyű legyen választani. Az ételek nagyon-nagyon finomak, mind az ázsiai jellegű, mind a magyaros fogások. A tálalás kifinomult, tettszstős.
A személyzet nagyon kedves, készséges. Összességében nagyszerű hely. Nagyon örültünk hogy betértünk. Szívesen vissza járnánk rendszeresen ha közelebb laknánk.
2026. augusztus 21.a párjával járt itt 55Az egyik legjobb hely ahol valaha jártam! ! ! Évek óta rendszeresen vissza járok, párommal, családdal, baráti körrel. Aki igazán jó steak-et szeretne enni ne keressen tovább! ! ! Az árak nem olcsók, de minőségi nagy mennyiségű ételt, valamint oda figyelést, kedvességet, igazi vendéglátást kap érte az ember. Jó szívvel ajánlom az igazi ragadozóknak, de mindenki másnak is! ! !
2026. augusztus 21.a párjával járt itt 55 Kívülről nem látszik de egy kiváló hely! A bowling rész átlagos, de teljesen rendben van. A felszolgálók játék közben többször megkérdezték kérünk e valamit inni. Az étlapon hatalmas a választék. Az ételek nagyon-nagyon finomak, kifogástalan a felszolgálás, a tálalás, bőséges adagok.
A hely berendezése nagyon kellemes, modern, tiszta, légkondicionált. A mosdó is nagyon szép, modern és tiszta! Nagyon jó az ár érték arány. Ketten bowlingoztunk 1 órát, aztán vacsoráztunk: elő étel, főétel, két-két üdítő és összesen 20000 ft-ot fizettünk. Nagyszerű hely! ! ! !
2026. augusztus 21.a párjával járt itt 55Nagyszerű hely, minden évben vissza járunk. A kiszolgálás nagyon kedves, udvarias, oda figyelnek a vendégre. Az ételek nagyon finomak és bőségesek. Csak ajánlani tudom!!!
2026. augusztus 21.a párjával járt itt 45 Nagy volt a tömeg, mikor itt jártunk. Sorba kellett állni hogy még ahoz is hogy megnézzék van-e asztal foglalásunk. A zsúfoltság elég zavaró volt. A terasz, az asztalok, a futók, a járda, kerékpárosok, szaladgáló gyerekek, a tóban kacsákat etető emberek ez mind így egyszerre. Az étel nem volt rossz volt és elég hamar kihozták.
Egy darab női mosdó, aholszintén sorba kellett állni. Ár érték arányban megfelelő volt.
2026. augusztus 21.a párjával járt itt 45Igazán kellemes szálláshely! Szép a környezete, kedves a személyzet. A tisztaság nem tökéletes, de igazából rendben van. Az étterem nagyon szép, kényelmes, az ételek pedig nagyon finomak!!!!!