Rita Gábor
24 fotó
Itt járt már

Rita Gábor adatlapja

7Értékelés
Így utazok, így járok étterembe
párommal járok , de néha szülinap és névnap barátokkal
Ilyen vagyok
Nyugalomra és csendre vágyó  •  Édesszájú  •  Házias ízek kedvelője  •  Magyaros ízek kedvelője  •  Akció-figyelő  •  Kuponvadász  •  Aktívan pihenő  •  Gyógyvízben ázó  •  Wellness-mániás  •  Vízimádó
Regisztráció2019.06.10
Utoljára itt2025.05.31

Néhány kiemelt értékelés

Kiváló 2025. május 21.a párjával járt itt
Egy hetet pihentünk szállás reggelivel van, lehetőség vacsorát kérni 2500Ft/ adag tulajdonos főz
Felhasználó fényképei:
Kemencés Udvarház Füzesgyarmat - Kemencés Udvarház Füzesgyarmat - Kemencés Udvarház Füzesgyarmat - Kemencés Udvarház Füzesgyarmat - Kemencés Udvarház Füzesgyarmat -
Még több kép (2 db) >>
Kiváló 2025. május 23.a párjával járt itt
Családias hangulatú Vendégház egyben baba gyerekbarát, baráti összejövetel adható kert helységben hinta csúszda lengőteke van pihenés jakuzzi, szauna
Felhasználó fényképei:
Kaptárlevegős Vendégház Füzesgyarmat - Kaptárlevegős Vendégház Füzesgyarmat - Kaptárlevegős Vendégház Füzesgyarmat - Kaptárlevegős Vendégház Füzesgyarmat - Kaptárlevegős Vendégház Füzesgyarmat - Kaptárlevegős Vendégház Füzesgyarmat -
Még több kép (3 db) >>
2025. május 27.a párjával járt itt
Baba gyermekbarát szálloda élményekkel tele wellness nyáron kültéri medence erkélyes szoba Balatonra néz
Felhasználó fényképei:
Flamingó Wellness & Konferencia Hotel Balatonfüred - Flamingó Wellness & Konferencia Hotel Balatonfüred - Flamingó Wellness & Konferencia Hotel Balatonfüred -