Tekergőbábos étterem értékelései

Értékelései
1
4
4
2
0
0
1

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Tekergőbábos értékeléseit!

Olvasd el Tekergőbábos étterem értékeléseit!

Menüzni mentünk -

Tárlat Étterem Mór

2017. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. június 13.
Sok évvel ezelőtt jártunk már itt, akkor sem csalódtunk és most sem! Udvarias és gyors kiszolgálás, ízletes az étel, bár mi igyekszünk menüs helyet keresni, de egyáltalán nem csalódtunk. Ottjártunkkor sokan voltak, ami alapvetően azt mutatja, ismert és kedvelt hely. Az étel bőséges volt, nagyon elégedettek voltunk. Remélhetőleg járunk még arra, természetesen visszatérünk!
Megosztom
Kellemes, hangulatos ebéd -

Vakvarjú Étterem - Újlipót Budapest

2017. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. április 5.
Egy olyan helyet kerestünk, ahol gyorsan és kulturáltan el tudunk fogyasztani egy menüt, mivel a közelben volt éppen dolgunk. Kutakodtam a neten és rátaláltam az étteremre, ahol végre nyilvános volt a napi menü, plusz még az ára is. Udvarias fogadtatás, hangulatos helyiség és ami nekem nagyon tetszett, hogy olyan zene szólt diszkréten, ami még kellemesebbé tette az ottlétünket.
Megosztom
2016. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. november 8. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Párommal tértünk be munka után, kifejezetten menüs helyeket keresünk szerte az országban. Mivel rengeteg helyen megfordulok, mindig rácsodálkozom a szokatlan ízvilágra. Itt kifejezetten ízlett minden, a kiszolgálás remek volt, szeretem, ha nem néznek át rajtam és lehet kommunikálni a felszolgálóval.
Megosztom
Visszatérek, ha arra járok! -

Varietas Vendéglő Vésztő

2016. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. október 9.
Igazán házias és finom ételekkel várják a vendégeket! Mi sokszor csak menüt eszünk, elsődleges szempont egy hosszú munkanapon, hogy olyan helyen tudjunk étkezni, ahol egy jó meleg levest és egy másodikat is el tudunk fogyasztani, alacsony áron. Jómagam sokat egyszerre nem tudok enni, így a kisadagok kedvelője vagyok. Itt a kisadag is bőséges volt számomra.
Megosztom


TérképX