Tőzsér Mária étterem értékelései

Értékelései
0
1
3
1
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Tőzsér Mária értékeléseit!

Olvasd el Tőzsér Mária étterem értékeléseit!

Halászlegény kedvence -

Fehér Amúr Halászcsárda Poroszló

2019. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. május 11. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Halászlegény kedvence nagyon remek,nagyon jól összeállitott étel,nagyon izlett mindkettőnknek. Az étterem belül kicsit rendezetlen. A vendégeket kicsit közömbösen fogadják,nehéz rögtön eldönteni jó helyen járunk-e. Ez e az étterem,szerintünk nem a hiréhez és az ételek minőségéhez megfelelően van megszervezve úgy emberi mjnt tárgyi tekintetben egyaránt.
Megosztom
Forgalmas hely jó ételek -

Kormorán Étterem Poroszló

2019. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. május 10.
Remek környezetben található jól berendezett étterem külső terasszal,csoport esetén lassan halad a kiszolgálás e miatt és a pincér közömbössége miatt romlik a vendég hangulata. Mindezeket kiválóan ellensúlyozta a kiváló étel. Jó hogy fél adagot is lehet rendelni,mert nekünk ez teljesen elég volt. A kint étkezők kiszolgálása a pincérnek nehéz, sokszor az ajtónál ülő vendégnek kell kinyitni az ajtót.
Megosztom
Jó ételek szerény külső -

Ladik Halászcsárda Poroszló

2019. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. május 10.
A Tisza-tavi Ökocentrum-ban voltunk egész nap,megéheztünk,láttuk hogy szemben van egy halászcsárda saját parkolóval. Feleségemmel két féle hal ételt rendeltünk. mindkettő kiváló volt. elég gyorsan el is készült. Az ár megfelelő. Halétel mellett sok mást is lehet kérni sertés stb. Egyetlen javaslatom lenne:Egy kis belső és külső átalakitás ráférne az épületre,sokkal több vendéget odacsalogatna.
Megosztom


TérképX