Zsúrló étterem értékelései

Értékelései
0
2
3
2
0
0
1

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Zsúrló értékeléseit!

Olvasd el Zsúrló étterem értékeléseit!

2018. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 9. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Többször jártunk már ebben a hangulatos étteremben. Mindíg jól éreztük magunkat. Hangulatos, tiszta, a kiszolgálás kifogástalan. A halászlé nagyo finom. legutóbb kétszemélyes haltálat rendetünk amit hárman sem tudtuk megenni, pedig isteni fínom volt. A bejáratnál kedves kis fűszerkert, csodás muskátli csak növeli a hely hangulatát.
Megosztom
csak a felsőkategóriásoknak -

Budaörsi Halpiac Dokk Büfé Budaörs

2018. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. július 28. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy szórólap alapján kerestük fel a büfét, mert a hírdetésükben friss fhis and chipset igértek. Először technikai okokra hivatkozva nem kaptunk, Ettünk helyette melegen füstölt lazacok maroknyi íztelen salátával. A lazac a maga 6x8 cm nagyságával igazán finom volt, de még egy anorexiásnak is kevés lett volna. Az ára egy ilyen kis adagocskának 4990.
Megosztom
2018. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. május 24.
Nagyon szerettem ezt a helyet. Nem túl sűrűn, de megengedtem magamnak. Eleinte kapható volt a finom friss pogácsa, majd megszűnt, a csípős csirke, majd az is megszűnt. Maradt a csirkeszárny és a csirkemell . Tegnap is kértem 5-5 darabot a kedvenceimből. Az ára letaglózott amit nehezményeztem is. A kedves kiszolgáló elmagyarázta, hogy nemrégen emelték ismét az árakat.
Megosztom


TérképX