Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Étterem teszt 97.- türelemjátek

Cadran Pizzéria Pub RáckeveCadran Pizzéria Pub Ráckeve a térképen

Gyenge 2016. októberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. október 28.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Meg mindig Ráckeve.
Idegen városban az Ittjartam.hu olvasóira (még inkább íróira) hagyatkozunk, ezért ma a helyi éllovas, a Cadran pizzéria az ebéd helyszíne.

Érkezés 13.42 perc. Ez később fontos lesz.
Senki nem fogad, keresünk egy 2 személyes asztalt,es várunk. Kapunk étlapot, eléggé bő választékkal, a hely is hangulatos, a pult feletti kenuval. A terem másik fele pub, kissé öszvér megoldás. Van időnk nézelődni, a leves a 25.percben 14.10-kor érkezik meg. Ez akkor is sok, ha elmentek a piacra csirkét venni. A,, húsleves gazdagon,, jóindulattal csak jómódú, erős paprikát már nem is merek hozzá kérni.
A leves jó minősítést nem, de jó közepest megérdemelt. Várjuk a főételt, amit 13.45-kor a levessel megrendeltünk.
Meg is érkezik 14.42-kor! Kérdésemre, hogy,, nem jött a szakács dolgozni,, ? Az a tájékoztatás, hogy,, ki szállításuk van,,!
Tény, látszik az ablakból hogy a futár viszi az ételt házhoz! De nekem ehhez mi közöm van? Az hogy megvárom míg Ráckeve jóllakik.Végre eszünk.Az adag korrekt, jól is néz ki, a köret rendben van. Innék hozzá valamit, de mindenki elfoglalt. Rajtunk kívül 10 vendég van, ebből 4-en söröznek.
A 3 felszólgáló a sarokban ebédel. Nem illik őket zavarni. Közben egyikük lábát bekrémezik, és átkötik, soká lesz még záróra. Én meg addig nem halok szomjan.
Elég száraz a hús, ezért a pulthoz megyek, elnézést kérek a zavarásért, és egy kólát rendelek. Viszonylag hamar megérkezik.
Desszertet nem merünk kérni, mert nem tudjuk megvárni. A hotelben 6 órától már vacsora van, itt 15.01 perckor kérjük a számlát. Végül 15.06-kor tudunk elszámolni, mert mindketten másként értelmezzük a matematikát. Végösszeg 6.370 Ft. Ez korrekt az italokkal együtt. Borravalót - évek óta először - nem adunk. Étkezési idő rendelėstől fizetésig: 81 perc (2 fogásra).
Összegzés :közel 100 étterem teszt után is érik az embert meglepetések. Az ételekkel különösebb gond nincs, az etterem jó helyen van, a híddal szemben.Étlap jó, de a személyzet agyon vágja az egészet. Az hogy a mellettünk ülő német házaspár a számlát kéri és erre kihoz nekik még egy kör sört, az tanulható(a nyelv) és korrigálható.
De mikor velünk még 10 vendég van és leűlnek enni mind a hárman, meg lábat kötözni az étteremben, az minősíthetetlen.
Egy 2 fogásos ebédet 81 perc alatt letudni, az negatív rekord. És hogy ez lenne a legjobb Ráckevei étterem az a többiekre nézve sértés. Nincs gond, míg így is tele van az étterem, de én megfontolnám a személyzetcserét.
[Moderálva - a szerk.]
Minősités : nem ajánlott!
Értékelés : 5/10 pont - csak az ételek miatt
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Szörnyű
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (6)
Cadran Pizzéria Pub Ráckeve - Külső képCadran Pizzéria Pub Ráckeve - Külső képCadran Pizzéria Pub Ráckeve - Étlap/itallapCadran Pizzéria Pub Ráckeve - BelsőCadran Pizzéria Pub Ráckeve - BelsőCadran Pizzéria Pub Ráckeve - Étel/ital

Cadran Pizzéria Pub további értékelései

2023.07.28családjával
Kiváló
A felszolgáló kedves és türelmes volt, a kiszállítás gyors, a pizzák fenségesek. Jelenleg a legjobbak a környékről Lehet ezt még fokozni? Köszönjük, fogunk még rendelni.
2022.06.13családjával
Kiváló
Meglepöen gyorsan kaptuk meg a rendelésünket,ahoz képest amire számitottunk mert teltház volt.A minöség kiváló,ehez mérten az ár érték arány abszolut rendben van.A közelben van parkoló,annak ellenére hogy a városközpontban van az Árpád hiddal szemben.Szép ,rendezett ,tiszta és a felszolgálás is...
2021.08.29családjával
Szörnyű
K... [moderálva - a szerk.] sokára hozták a kaját szabad helyek ellenére elküldik a vendégeket!a halászlé szinte ehetetlen!
Népszerű szállások a környéken
Duna Relax Hotel Ráckeve - Relax Wellness Félpanzióval - teljes előrefizetéssel
Relax Wellness Félpanzióval - teljes előrefizetéssel
2024.12.24-ig
Duna Relax Hotel Ráckeve
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Visegrád - Tavaszi kedvezményes ajánlat
Tavaszi kedvezményes ajánlat
2024.06.15-ig
Hotel Visegrád
96.048 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös - Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
2024.12.24-ig
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös
69.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval