Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Jó ételek, fura hozzáállás

Cadran Pizzéria Pub RáckeveCadran Pizzéria Pub Ráckeve a térképen

2017. júliusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2017. augusztus 11.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Ráckevén kirándultunk, a központban sikerült leparkolni. A Tourinform irodában és a Hajómalomban is a Cadran Pizzériát javasolták, mint közeli és színvonalas éttermet. Valóban közel van, a híd lábánál. Az étterem előtt nem lehet parkolni. A belső rész kellemes, domináns faburkolat, a pult mögött egy aljára fordított indián kenu. Mivel szép az idő, de nem túl forró, a nyitott teraszon foglalunk helyet, amelyet a belső udvarban alakítottak ki. Itt felfedeztem, hogy a hátsó utca felől, az udvaron keresztül is meg lehet közelíteni az éttermet. A konyha mellett egy 2 helyiséges zárt játszószobát alakítottak ki, tv-vel mesékkel, ahová a gyerekek azonnal bevetették magukat, még enni is alig tudtuk őket kicsalogatni.
Az étlap több oldalas, a sokféle pizza mellett magyaros és nemzetközi ételek is szerepelnek rajta, inkább ismert fogások, nem gasztro-különlegességek. Van gyerekmenü is.
Az elején érezzük, hogy egy kicsit rugalmatlanok, egyedi igényeket nem igazán tudják kezelni. Csak a minket kiszolgáló szőke hajú fiatal pincérlány volt kedves, a többi alkalmazott undok, barátságtalan, köszönést nem viszonozzák, vendégekre ügyet sem vetnek, még kérdezni sem lehet tőlük. Pedig nem munkával vagy más vendégek kiszolgálásával vannak elfoglalva, hiszen az éttermi zárt részben - ahol ők tartózkodtak a pultban - egyetlen asztalnál sem ültek, minden vendég a kinti teraszon foglalt helyet.
Levesek és desszertek 1.000 Ft alatt, főételek köret nélkül 2.000 Ft alatt, korrekt árfekvés, nem hatalmas, de tisztességes adagok. Házias gombalevest, húslevest, amerikai tarját, hekket, paradicsom salátát, sajtos-tejfölös tésztát, milánói spagettit és palacsintát ettünk. A hekk nagyon jól sikerült, a tészták és a köretek átlagosak, a gombaleves finom volt. Egyik étel sem volt gyenge. A gyerekek ételéből elég sok megmaradt, azt elcsomagoltattuk. Az üdítők ára elfogadható, 120 Ft/dl. A nagy kancsós limonádé 1.710 Ft, mivel szénsavas vízzel készítik (ez sehol nincs jelezve az itallapon, nem mondták, rá sem kérdeztek előtte), a gyerekek nem tudtak belőle inni. A 13.000 Ft-os számla - 2 felnőtt+3 gyerek fogyasztása - végösszeg mellett még felszámoltak 340 Ft-ot a dobozokért, én ezt elég kisstílű megoldásnak érzem. Kötelező szervizdíj nincs, bankkártyával lehet fizetni.
Alapvetően kellemes, vállalható étterem lenne, de a személyzet hozzáállásán sürgősen változtatni kellene. A szakácsok kedvesek voltak, éppen akkor voltak kinn a teraszon pihenőn, és barátságosak voltak a gyerekekkel. Az egyik hozzászóló írta, hogy a környéken elit helyként van számon tartva, én ezt egyáltalán nem éreztem, semmilyen szempontból.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (37)
Cadran Pizzéria Pub Ráckeve - Étel/italCadran Pizzéria Pub Ráckeve - MosdóCadran Pizzéria Pub Ráckeve - BelsőCadran Pizzéria Pub Ráckeve - BelsőCadran Pizzéria Pub Ráckeve - BelsőCadran Pizzéria Pub Ráckeve - BelsőCadran Pizzéria Pub Ráckeve - Étlap/itallapCadran Pizzéria Pub Ráckeve - Étlap/itallapCadran Pizzéria Pub Ráckeve - Étlap/itallapCadran Pizzéria Pub Ráckeve - Étlap/itallapCadran Pizzéria Pub Ráckeve - Étlap/itallapCadran Pizzéria Pub Ráckeve - Étlap/itallapCadran Pizzéria Pub Ráckeve - Étlap/itallapCadran Pizzéria Pub Ráckeve - MosdóCadran Pizzéria Pub Ráckeve - Külső képCadran Pizzéria Pub Ráckeve - Külső képCadran Pizzéria Pub Ráckeve - Külső képCadran Pizzéria Pub Ráckeve - Étlap/itallapCadran Pizzéria Pub Ráckeve - Étlap/itallapCadran Pizzéria Pub Ráckeve - Étlap/itallapCadran Pizzéria Pub Ráckeve - Étlap/itallapCadran Pizzéria Pub Ráckeve - Étlap/itallapCadran Pizzéria Pub Ráckeve - Étlap/itallapCadran Pizzéria Pub Ráckeve - Étlap/itallapCadran Pizzéria Pub Ráckeve - Külső képCadran Pizzéria Pub Ráckeve - Külső képCadran Pizzéria Pub Ráckeve - Külső képCadran Pizzéria Pub Ráckeve - BelsőCadran Pizzéria Pub Ráckeve - Külső képCadran Pizzéria Pub Ráckeve - Étel/italCadran Pizzéria Pub Ráckeve - Külső képCadran Pizzéria Pub Ráckeve - Étel/italCadran Pizzéria Pub Ráckeve - Étel/italCadran Pizzéria Pub Ráckeve - Étel/italCadran Pizzéria Pub Ráckeve - Étel/italCadran Pizzéria Pub Ráckeve - Étel/italCadran Pizzéria Pub Ráckeve - Külső kép

Cadran Pizzéria Pub további értékelései

2023.07.28családjával
Kiváló
A felszolgáló kedves és türelmes volt, a kiszállítás gyors, a pizzák fenségesek. Jelenleg a legjobbak a környékről Lehet ezt még fokozni? Köszönjük, fogunk még rendelni.
2022.06.13családjával
Kiváló
Meglepöen gyorsan kaptuk meg a rendelésünket,ahoz képest amire számitottunk mert teltház volt.A minöség kiváló,ehez mérten az ár érték arány abszolut rendben van.A közelben van parkoló,annak ellenére hogy a városközpontban van az Árpád hiddal szemben.Szép ,rendezett ,tiszta és a felszolgálás is...
2021.08.29családjával
Szörnyű
K... [moderálva - a szerk.] sokára hozták a kaját szabad helyek ellenére elküldik a vendégeket!a halászlé szinte ehetetlen!
Népszerű szállások a környéken
Duna Relax Hotel Ráckeve - Relax Wellness Félpanzióval - teljes előrefizetéssel
Relax Wellness Félpanzióval - teljes előrefizetéssel
2024.12.24-ig
Duna Relax Hotel Ráckeve
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös - Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
2024.12.24-ig
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös
69.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval