Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Nem minden esetben ajánlom!

Cadran Pizzéria Pub RáckeveCadran Pizzéria Pub Ráckeve a térképen

Átlagos 2018. szeptemberben, családjával járt ittÉrtékelt: 2018. november 14.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Sokáig gondolkoztam hogy megírjam -e ezt a véleményt! Törzsvendég voltam!Tényleg van különbség vendég és vendég között,nem mindegy hogy színpatikus vagy vagy sem! Egy felszólgáló miatt nem megyek oda,ha ő dolgozik kerülöm a helyet. Ez a hölgy olyan hangnemben beszélt velem amit ki kérek magamnak! Gyermekem és más vendégek előtt közölte hogy mit gondolok magamról hogy róla beszélek,miközben nem történt meg az eset.Az információt átadó ott dolgozó takarító hölgynek gartulálok,a pincér hölgynek pedig a konfliktus kezeléséért /pincér közölte hogy tőle hallotta/!Vissza halottam hogy a távozásom után karba tett kézzel ocsárólt egy másik pincérnek,és ezt a teraszon ülő vendégek végig halgatták. Több órát voltam ott,mégis megvárta hogy kilépjek fízetés után a teraszra,ahol több ismerősöm ült.Az asztaluktól 2 méterre kérdőre vont,ahol még én próbàlok meg magyarázkodni a semmiért,közölte amit akart,majd az én válaszom meg se várva hátat fordított nekem.Kérdete hogy tudom e hogy ki ő,és ő nem szereti ezeket a dolgokat.Miközben hàtat fordít,annyit tudtam erre reagálni hogy nem de én a vendég vagyok ha nem zavarja!Kérdésemre hogy ez nem zavarja e,nem válaszolt! Ha meg akart alázni akkor sikerült,a három éves gyermekem előtt,vendégek,barátok előtt!Ehez csak gartulálni tudok!Egyszer nagyobb a szakadék a vendégek és a pincérek között,már nem úgy van mint régen,/tiszteletteljesen beszélni,megbecsülni a vendéget,alázat kell ehez a szakmához/! Mivel én tudom hogy a vendéglátásba mi mindent kell tenni,mennyit kell tűrni,ezért rengetegszer voltam empatikus,soha sem szóltam semmiért.Tőlem és barátaimtól,rokonaimtól nem hallotta a várni kellett,ez nem jó jó,nem ezt kértem szavakat.Bőven adok jattot is minden egyes alkalom után.Ha segítsèget kért mint pozitív beírás névvel ellátva,mint a főnök nem akar klímát,stb.. kapcsoltaban segítettünk!Nagyon szerettem ezt a helyet,de a pincér az pincér,nem főnök. Miután meg halottam hogy én kevés vagyok ahoz hogy én őt kirugassam,felháborodva írok!Persze ez eszembe se jutott,aki ismert az tudja hogy nem vagyok rossz indulatú.Még én aggódtam hetekig hogy ne legyen ebből baja.Én telefonáltam be hogy beszéljek vele,mivel sokat járok oda hogy ne legyen konfliktus,nem volt velem hajlandó beszélni,többszőr letagadtatta magát,nincs itt nem ér rá miközben hallom hogy a telefon másik végén mondja hogy én nem beszélek vele,a pultoknál is mondtam hogy hallottam.Én adtam oda a számom,de nem keresett. Gondoltam értelmes felnőtt módjára meg lehet ezt beszélni,de úgy látszik nem lehet.A végén azt is megkaptam hogy direkt járok be,két napra rá kérdeztem meg egyszer hogy mikor dolgozik.Nem hiszem hogy ez,már nem aktívan járok,direkt bejárás lenne.Nem írtam be a vendégkönyvbe,nem szóltam eddig senkinek aki tehetne az ügyben valamit,de ezek után fogok! Ki kérem magamnak!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Szörnyű
Hangulat:Szörnyű
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Gyenge
Fényképek (1)
Cadran Pizzéria Pub Ráckeve - Belső

Cadran Pizzéria Pub további értékelései

2023.07.28családjával
Kiváló
A felszolgáló kedves és türelmes volt, a kiszállítás gyors, a pizzák fenségesek. Jelenleg a legjobbak a környékről Lehet ezt még fokozni? Köszönjük, fogunk még rendelni.
2022.06.13családjával
Kiváló
Meglepöen gyorsan kaptuk meg a rendelésünket,ahoz képest amire számitottunk mert teltház volt.A minöség kiváló,ehez mérten az ár érték arány abszolut rendben van.A közelben van parkoló,annak ellenére hogy a városközpontban van az Árpád hiddal szemben.Szép ,rendezett ,tiszta és a felszolgálás is...
2021.08.29családjával
Szörnyű
K... [moderálva - a szerk.] sokára hozták a kaját szabad helyek ellenére elküldik a vendégeket!a halászlé szinte ehetetlen!
Népszerű szállások a környéken
Duna Relax Hotel Ráckeve - Relax Wellness Félpanzióval - teljes előrefizetéssel
Relax Wellness Félpanzióval - teljes előrefizetéssel
2024.12.24-ig
Duna Relax Hotel Ráckeve
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös - Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
2024.12.24-ig
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös
69.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval