Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Csalódás

Cadran Pizzéria Pub RáckeveCadran Pizzéria Pub Ráckeve a térképen

Gyenge 2020. májusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2020. június 1.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Nem ajánlom senkinek a Cadrant.
Bár kiváló helyen fekszik és a belső kialakításával sincs gond, a személyzet hozzáállása a vendégekhez és a konyhájuk hagy némi kívánnivalót maga után. A három decinek felszámolt rostos üdítőnk gyanúsan elfért kis pohárban, ráadásul telenyomták nem kevés jégkockával. Nejem borzaskát kért hasábburgonya helyett krumplipüré körettel, jómagam füstölt csülökkel és lilahagymával töltött bordát rendeltem a "velejáró" éppen krumplipüré nélkül, ugyanis frissensültekhez kizárólag zöldséget vagy savanyúságot szeretek enni. A felszolgáló hölgy rákérdezett kétszer is, hogy valóban nem kérem-e a köretet, de egy szóval sem tájékoztatott arról, hogy ennek ellenére felszámítják az árát. Mint ahogy arról sem, hogy a nejem által lecserélt köretet, a hasábburgonyát is. Azaz egy püréért felszámoltak két pürét és egy hasábburgonyát. Ha ezekről felvilágosítottak volna előre, akkor másképp rendelek. Fő a vendég rugalmassága! Lehet külön tányérba kérem a köreteket vagy átlapátolom az én kötelező krumplipürémet az asszony kidobott hasábburgonyája helyére. Vagy kisétálok az ajtajukon. Azt mondták utólag, hogy ilyen a kalkulációjuk. Ügyes!
A konyhájukról. Az általam kért már említett füstölt csülökkel és lila hagymával töltött bordában a töltelék valami value füstölt szagú májkrémmel összekevert nyers, ropogós hagymából állt. Az étlapon házi tartármártásnak feltüntetett szósz minden volt, csak nem házi, legfeljebb cadranházi. Talán még arra sem vették a fáradtságot, hogy a flakonos majonézt kicsit feltuningolják. Mindezek után kissé sokallom az egy aperitif (600), két üdítő , két egyszerű frissensült, egy köret, egy savanyúság és egy tartármártás "kalkulációját", 7775 forintot. Később elnézést kértek és felajánlották, hogy visszautalnak a bankszámlámra 343 (ez hogy jött ki?) forintot, de nem tartottam rá igényt. Ennél többet ér a tapasztalat, az nem forintosítható.
Sok helyen jártunk már, de ilyen fajta rugalmatlansággal és hozzáállással még nem találkoztunk. Pedig majd minden vasárnap étteremben eszünk, és szeretünk új helyeket felfedezni nem sajnálva a kilométereket.
Hát ezekért nem ajánlom a Cadrant.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:Szörnyű
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:

Cadran Pizzéria Pub további értékelései

2023.07.28családjával
Kiváló
A felszolgáló kedves és türelmes volt, a kiszállítás gyors, a pizzák fenségesek. Jelenleg a legjobbak a környékről Lehet ezt még fokozni? Köszönjük, fogunk még rendelni.
2022.06.13családjával
Kiváló
Meglepöen gyorsan kaptuk meg a rendelésünket,ahoz képest amire számitottunk mert teltház volt.A minöség kiváló,ehez mérten az ár érték arány abszolut rendben van.A közelben van parkoló,annak ellenére hogy a városközpontban van az Árpád hiddal szemben.Szép ,rendezett ,tiszta és a felszolgálás is...
2021.08.29családjával
Szörnyű
K... [moderálva - a szerk.] sokára hozták a kaját szabad helyek ellenére elküldik a vendégeket!a halászlé szinte ehetetlen!
Népszerű szállások a környéken
Duna Relax Hotel Ráckeve - Nyaralás Duna Relax módra
Nyaralás Duna Relax módra
06.21-08.31.
Duna Relax Hotel Ráckeve
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös - Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
2024.12.24-ig
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös
69.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval