Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Jó ebédhez szólt a nóta

Savoyai Kastélyszálló étterme RáckeveSavoyai Kastélyszálló étterme Ráckeve a térképen

Kiváló 2016. februárban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2016. február 23.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Vasárnap voltunk ott a családommal ebédelni. Azért választottuk a helyet,mert a kislányom szeretett volna a "kastélyban" enni,így foglaltunk egy asztalt. Vasárnaponként svédasztalos ebéd van,fix áron+az italok ára. Úgy gondolom,az étterem teljes személyzete kitett magáért. Nem csak a szakácsok,a felszolgálók is.
Az ételek finomak,megfelelő hőmérsékleten tartottak,gusztusosan tálaltak voltak. Levesből háromféle volt,halászlé,tárkonyos sertésragu leves és "sima" húsleves. Talán a levespaletta még inkább 100 %-os lenne egy gyümölcslevessel,de így is jó. Halászlét kóstoltam,mert egy családtagom már evett itt és nagyon ízlett neki. Valóban nem csalódtam,bárki merített,jutott halhús is a tányérjába,az íze pedig nagyon jó volt.
Főételek számában is úgy gondolom,hogy nem kell ennél több,korrektul összeválogatva,a szaftos húsoktól a sülteken át a rántott dolgokig. A fajták is széles palettán mozogtak,vad,szárnyas,sertés egyaránt szerepelt.
A desszertasztalon volt képviselőfánk,rétes több ízben,vargabéles a megfelelő öntettel,tiramisu,gyümölcstálak. Ötletes volt,hogy a képviselőfánk készítésekor kimaradt krémet (szerintem az volt) pohárkrémként tálalták,gusztusos tálkákban,őrölt dióval-mandulával.
A felszolgáló személyzet rutinosan kezelte a rengeteg vendég kívánságait,jó ütemben,kevés várakozási idővel érkeztek az italok,a kávé,végül a számla,ami abszolút korrekt volt és a várakozásoknak megfelelt.
A vasárnapi ebédhez élő cigányzene "jár", a zenekar mindent megtesz a vendégek szórakoztatására,volt,akinek a születésnapját ünnepelték és a prímás kísérte oda a felszolgálót a tortával,miközben a boldog születésnapot dallamát játszotta.
Úgy vélem,hogy ezen a helyen a régi,tisztességes vendéglátás a fontos,illetve a vendégek megtartása,szerintem többen törzsvendégek itt. Óriási pozitívum szerintem,hogy a tulajdonos személyesen is besegít a felszolgálásba,ha kell és egyébként is minden asztalhoz kedvesen odamegy,elbeszélget,érdeklődik,hogy ízlett az étel.
Összességében kellemes környezetben finomakat ettünk,nagyon jól éreztük magunkat!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló

Savoyai Kastélyszálló étterme további értékelései

2016.12.30családjával
Kiváló
A cím alapján a lányom 25. születésnapját tartottuk itt . Már a közeli éttermekben jártunk , és most egy különleges helyre szerettem volna Őt vinni . Sok jót hallottam az étteremről . Mondták , hogy svédasztalos ebédeltetés van , és kell ettől jobb ? Előtte körülnéztem a neten , és nagyon...
2016.10.31a párjával
Átlagos
Lassan búcsút veszünk Ráckevétől, de még van egy tervezett program, amit még otthon elhatároztam. A születésnapomon a Kastély éttermében ebédelünk. Lőn. A környezet csodálatos, erről 2 fotó. Nyáron nagy élmény lehet itt gyertyafényes vacsorát tartani. Az étterem eléggé eldugott, a pincében van,...
2016.09.24családjával
Kiváló
Isteni ízek jó hangulat szuper kiszolgálás. Imádok ide járni . Mindig friss ételek. Kert helység csodálatos, a kastély gyönyörű patinás.
Népszerű szállások a környéken
Duna Relax Hotel Ráckeve - Nyaralás Duna Relax módra
Nyaralás Duna Relax módra
06.21-08.31.
Duna Relax Hotel Ráckeve
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Fried Kastély Hotel Simontornya - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.21-ig
Fried Kastély Hotel Simontornya
55.184 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval