Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Duna parti jelen és múlt

Savoyai Kastélyszálló étterme RáckeveSavoyai Kastélyszálló étterme Ráckeve a térképen

2013. szeptemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2014. április 29.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Már többször jártunk ebbe az étteremben, utoljára tavaly összel. Sőt, én még arra ia emlékszem, amikor ez a gyönyörű kastély még romjaiban volt. ( tudom, ez részemről nem túl jó, hisz ezzel a koromat határoltam be) Ugyanis a nyaraló, ahol nem egy kellemes nyarat eltöltöttünk, pont a kastéllyal szemben helyezkedett el, a Duna partján, csodálatos kilátással.
Most amikor utoljára ott jártunk az éttereben 2 személyes Dunai vegyestálat fogyasztottunk. Nagyon finom volt és szerintük az ár is nagyon kedvező volt. Több pl. harcsa, ponty is volt rajta. Mi nagyon szeretjük a 2 személyes tálakat, mert igen kedvező mindig az áruk, és válogathatunk is a párommal, hogy melyikünk inkább mit szeretne enni belőle. A párom mindig a rántott vagy a párizsis dolgokat részesíti előnybe, én pedig inkább a natúr húsokat, gombát sajtott, így kiválóan tudunk osztozni rajta. Na persze azért, mi is szoktunk egyénileg is rendelni. Régebben, kipróbáltam itt a harcsapaprikást, de a túroscsúszát is szólóban , de harcsával is. csak ez már régebben volt, és még sorolhatnám az egyéb ételeket is, dehát egyéven belüli dolgokat, élményeket kell itt leírni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:

Savoyai Kastélyszálló étterme további értékelései

2016.12.30családjával
Kiváló
A cím alapján a lányom 25. születésnapját tartottuk itt . Már a közeli éttermekben jártunk , és most egy különleges helyre szerettem volna Őt vinni . Sok jót hallottam az étteremről . Mondták , hogy svédasztalos ebédeltetés van , és kell ettől jobb ? Előtte körülnéztem a neten , és nagyon...
2016.10.31a párjával
Átlagos
Lassan búcsút veszünk Ráckevétől, de még van egy tervezett program, amit még otthon elhatároztam. A születésnapomon a Kastély éttermében ebédelünk. Lőn. A környezet csodálatos, erről 2 fotó. Nyáron nagy élmény lehet itt gyertyafényes vacsorát tartani. Az étterem eléggé eldugott, a pincében van,...
2016.09.24családjával
Kiváló
Isteni ízek jó hangulat szuper kiszolgálás. Imádok ide járni . Mindig friss ételek. Kert helység csodálatos, a kastély gyönyörű patinás.
Népszerű szállások a környéken
Duna Relax Hotel Ráckeve - Nyaralás Duna Relax módra
Nyaralás Duna Relax módra
06.21-08.31.
Duna Relax Hotel Ráckeve
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös - Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
2024.12.24-ig
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös
69.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval