2021. augusztusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2021. augusztus 18.Ajánlom a helyet másoknak is!
A ráckevei Aqulandban járva finom ebédre vágytunk. Ezt megtaláltuk a félig a strand területén félig a patakpartról megközelíthető Tókert csárdában. Nagyon hangulatos , árnyékos, csendes helyen van. Az ételek és a kiszolgálás is megfelelő. Szerencsére nem voltak sokan, igaz az árak sem alacsonyak., de a menűk jók voltak. Érdemes ide visszatérni máskor is.
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()
Hangulat:![]()
Ár / érték arány:![]()
Tisztaság:![]()
Tókert Csárda további értékelései
2026.07.18a párjával
![]()
Hosszú várakozás után érkeztek meg az ételek, ráadásul sajnos elég hidegen és jellegtelen ízesítéssel. Az asztalok és az evőeszközök tisztasága is hagyott maga után kívánnivalót, a személyzet figyelmetlen volt a kéréseinkkel kapcsolatban. Sokkal többet vártunk egy ilyen helytől, az ár-érték arány...
2025.07.25barátokkal
![]()
Volt szerencsém "ebédelni" a csárdában. Több, mint 1 órás várakozás után hozták ki az ételt, Szörnyű volt. Sajnos. Reklamálásomra egy vállvonogatást, egy elrebegett elnézést kaptam. Nagyon rossz szájízzel, éhesen hagytam el az éttermet.
2023.08.10a párjával
![]()
Bementünk valamit kajálni. Azt mondták soká lesz kész. Mondtam, nem gond , szállítsák ki. A hely koszos, poros volt. A konyhábol kiabálás hallatszott. A futár hölgy arogáns , flegma volt. A kaja . Íztelen..sós.
71.982 Ft / 2 fő / 2 éjtől büféreggelivel