Editmami étterem értékelései

Értékelései
53
60
25
45
3
1
327

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Editmami értékeléseit!

Olvasd el Editmami étterem értékeléseit!

Editmami értékelései

a legfinomabb halászlé -

Sobri Halászcsárda Baja

2018. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. december 6.
Végre megtaláltuk Baján a legjobb halászlét, ugyanis eddig mindig télen voltunk és nem volt az egész városban , mondván nincs vendég. Most a gyerekekkel végre elmentünk ide a szigetre és nem bántuk meg. A halászlé igazi bajai volt. A harcsapaprikás is kifogástalan és nagy mennyiségü. A gyerekeket is lefoglalta a játszótér és a víz közelsége.
Megosztom
Nosztalgiázni járunk -

Margaretta Cukrászda Szentendre

2018. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. december 6. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szentendrén a karácsonyi vásárt néztük meg. Jó szokásunk szerint betértünk kedvenc cukrászdánkba egy kis finomságra. Sajnos már jó hideg lévén a finom fagyit már nem mertük megkóstolni, de a sütemények kárpótoltak. A mostani személyzet is kiváló, de a régi tulaj mindig eszünkbe jut. Olyan fagyi fantáziák voltak, mint milánói makaróni, virsli mustárral,vonatok és egyéb költemények.
Megosztom
Baráti találkozó -

Hemingway Étterem Budapest

2018. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. december 5.
Barátnőm kerek születésnapjára meghívott minket ebbe a szép panorámás étterembe. A teraszról szép kilátás van a Feneketlen tóra. Mivel elég drága hely, ezért nem nagyon terheltük meg pénztárcáját és csak desszertet meg koccintanivalót rendeltünk. A felszolgálok nagyon készségesek voltak és segítettek a virágcsokrokat vázába tenni.
Megosztom
Szemkápráztató csodák -

Lajta Park Étterem Mosonmagyaróvár

2018. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. december 5.
Mosonmagyaróvári barangolásunk során betértünk az elegáns Lajta Hotel éttermébe. Az ételek valóságos csodák voltak. Nem csak szépek, de nagyon finomak is. A felszolgáló kedves, segítőkész.Előétel a hagymalekváros libamáj bagettel.Főétel grillezett szűzérme tormamártással, spagettivel.
Lajta desszert, diótorta és ami szem-szájnak ingere.
Megosztom
2018. szeptemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. december 5.
Szegeden járva sohasem hagyjuk ki ezt a kellemes helyet. A Tisza part és a tér látványa még hozzátesz az étvágyunk növeléséhez, amire szükség ic van, mert az adagok emberesek. A halászléjűk megunhatatlan, forró és tüzes,finom halszeletekkel. A harcsapaprikás is kiváló. A kiszolgálás kifogástalan, barátságos személyzet.
Megosztom
Ha sietsz és éhes vagy -

Lecsó Budapest

2018. novemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2018. december 1.
A Margit hidon át közlekedve a legközelebbi házias ételeket készítö Lecsó a befutó. Kedvencünk a mindíg kapható hortobágyi palacsinta és a borzas csirkemell. Az árai és az adagok is megfelelőek. Menű választék is van. Napközben gyorskiszolgáló jelleggel mükődik és a földszinti rész kissé menza hangulatú, de az emeletről érdekes látvány a körúti emberözön.
Megosztom
Szemet gyönyörködtető ételek -

Öreg Halász Étterem Tát

2018. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. december 1.
Az Öreg Halász Hotelt megmeglátva az éttermükben falatoztunk. nagyon tetszetős a nádfedeles építmény. Ez jó választás volt, mert szebbnél szebb és finomabbnál finomabb csodákkal fogadtak minket. A hely kellemes hangulatához hozzátartozott a búbos kemence látványa is. A kiszolgálás gyors és kedves a személyzet is. Mindenkinek ajánlani tudjuk ezt a jó éttermet.
Megosztom
Véletlen találkozás -

Bora Bora Lounge Dunaújváros

2018. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. december 1.
Az újra megnyitott fürdőből éhesen kijőve kerestünk egy szép helyet és sikerült. Nagy meglepetésünkre több féle menűválaszték is volt, nagyon jó áron. Az ételek minősége és mennyisége is kifogástalan. A felszolgálok kedvesek és gyorsak. Már többször voltunk ott és mindig szinte telt házzal mükődnek. Sajnos a kajákról készült képek véletlenül letörlődtek, de legközelebb pótoljuk.
Megosztom
Óriás pizzák garmadája -

E-batta Kultúrkocsma Százhalombatta

2018. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. december 1.
Százhalombattán járva soha nem hagyjuk ki ezt a hangulatos kerthelyiséget. A hely varázsát tetőzi a szépséges pizzák látványa. A pörkölt galuskával is emberes adag. A kiszolgálás gyors és kedves. Az elvitelre kért pizzákat is rekord gyorsasággal, de finoman elkészitve kaptuk meg. Jó szokásunkat megtartva még biztosan vendégek leszünk még itt náluk.
Megosztom
2018. szeptemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. december 1. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Többször jártunk már ebben a szép környezetben lévő étteremben. Van itt minden mi szem-szájnak ingere. A finom és bőséges kaják mellé a hattyúkkal teli tó és a lovas park külön élmény. A személyzet barátságos, szolgálatkész. Az étterem és a hotel gyüjteménye is figyelemre méltó. A gyerekeknek is nagyon tetszett minden.
Megosztom
3 oldalon / 25 találat


TérképX