Editmami étterem értékelései

Értékelései
78
82
104
73
8
1
699

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Editmami értékeléseit!

Olvasd el Editmami étterem értékeléseit!

Editmami értékelései

Remek gyorskiszolgáló jó helyen -

RKG Önkiszolgáló Reggeliző & Étterem Leányfalu

2020. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. május 30.
A hosszú karantén helyzet után végre mehettünk étterembe. Mivel útba esett, így betértünk ebbe a jó kis étterembe. Sajnos délután lévén kevés volt a választék. Ami volt, az viszont bőséges és finom. Nagy adag rántott csirkecombot és tejberizst vettünk elvitelre. Helyben fogyasztásra viszont csirkedarabokat sült sajttal sűtőtt kockaburgonyával választottunk.
Megosztom
2020. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. február 20.
Egy kis finomságra vágyva betértem az Aranyhomok étterem részébe. Ez gyors kiszolgáló jellegű, de le lehet ülni a presszó részben, mely elegáns kialakítású. Az erdei gyümölcsös tönköly vanilia öntettel nagyon ízletes volt. Másnap reggel a presszó részbe mentem, ahol nagyon finom
kapucsinót kaptam. Meglepetés volt, hogy egy kis kekszet és vízet is mellékeltek hozzá.
Megosztom
2020. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. február 20.
A városban járva kerestünk egy éttermet, egy gyors ebédelésre. Sikerült rátalálni a belvárosban erre a kellemes kis helyre. Tényleg kicsi, de nagyon jó, finom ételekkel, melyek jó adagok és jó áron. A személyzet nagyon udvarias és segítőkész. A felszolgálás gyors és szakszerű. A nagy választékon felül még 5 féle menü közül is lehet választani.
Megosztom
Házias ételek. -

Főzelékbár Étterem Monor

2020. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. január 30.
Monoron járva véletlenül akadtunk rá erre a népszerű étkezdére. A városközpontban a buszállomáshoz közel található. Ebédidő lévén sokan voltak, de a kiszolgálás gyors és udvarias volt. Sokféle étel és nagy adagok a jellemzőek, kedvező áron. Két féle menű is van,szintén nagy adag. Sokan elvitelre kérték, ami bizonyítja azt, hogy jóízű, házias finomságok.
Megosztom
2020. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. január 28. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kecskeméten olyan helyen szálltunk meg, ahol nem volt reggeli. Szerencsére egy saroknyira találtuk ezt a kivülről sima boltnak kinéző kellemes helyet. Belépve péksütemények sorakoznak a polcokon,beljebb viszont finomabbnál finomabb sütemények. Ezeket mind helyben készítik. A hátsó traktusban fotelek és székek várják a helyben fogyasztókat.
Megosztom
2020. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. január 25.
A belvárosban jártunk és kerestünk egy megfizethető ebédelő helyet. Külsőre és a neve alapján úgy gondoltuk, hogy ez megfelelő lesz. Sajnos a fizetéskor derült ki, hogy itt is belvárosi árak vannak. 2 mérsékelt mennyiségű rakott kelkáposzta annyiba került, mint máshol egy óriási adag hús étel. Sajnos a helyiség túl kicsi és az ülőhely is kevés,pedig nem fő időben voltunk.
Megosztom
Állítólag Kecskemét legjobb étkezdéje -

Nagyi Konyhája Kecskemét

2020. januárban, családjával járt itt
Értékelt: 2020. január 25.
A városban kerestünk egy jó és megfizethető éttermet. Ezt ajánlották. Nem is csalódtunk. Ebédidő lévén sokan voltak, de méltó a nevéhez gyors kiszolgálás volt. Az ételek jó ízűek és nagy adagok. Az étterem kellemes, tágas, csupa ablak helyiség, ami fokozza a jó közérzetet. Megelégedve, jóllakottan távoztunk. Egyetlen negatívum a mellékhelyiség állapota.
Megosztom
Akik a frisset szeretik -

Vapiano Étterem - MOM Park Budapest

2020. januárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. január 10.
A családdal meglátogattuk ezt a látvány konyhás éttermet. zerencsére nem voltak még sokan, mert nyitásra mentünk. Sajnos csak egy gyerek pizzára tellett, mert nem nyugdíjasnak való árai vannak. A látvány viszont nagyon tetszett, hogy a szemünk előtt készítik össze a kért finomságokat. A pizzákra a feltéteket. Nagyon tetszett, hogy a fűszernövények a cserepekben növekednek.
Megosztom
2019. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. december 23.
Plázákban vásárolva mindig megebédelünk valamelyik étkezdében.
Mami konyháját szeretjük, mert igazi házias ízeket kóstolhatunk.
Az árak elég jók és az adagok is megfelelőek. Mivel ebédidőben voltunk elég sokat álltunk sorba, de megérte. Finom sült oldalast ettünk petrezselymes burgonyával. Most sem csalódtunk a bevált ízek maradtak most is.

Megosztom
2019. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. december 23.
Sokat járunk a Keleti pályaudvarra, de még csak most vettem észre ezt a
jópofa cégtáblát. Mivel éhesek és szomjasak voltunk, így betértünk. Hát nagy csalódás volt, mert belül kimondottan kocsma volt törzsvendégekkel tele. Igy csak 1 dl bort és 1 kávét kértünk. Enni elmentünk máshova. Nem tudom ilyen közönség mellett milyen lehet a reklámozott élőzenés este.
Megosztom
11 oldalon / 104 találat


TérképX