Editmami étterem értékelései

Értékelései
75
79
93
64
7
1
663

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Editmami értékeléseit!

Olvasd el Editmami étterem értékeléseit!

Editmami értékelései

Kellemes hely átutazóknak is -

Stones Pizzéria Békéscsaba

2019. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. december 8.
A gyulai busz indulására várnunk kellett ezért kerestünk egy helyet, ahol megebédelhetünk. Szerencsére ez a pizzázó nagyon közel van mind a vonat, mind a busz pályaudvarhoz. Menüt is ajánlottak, ami nagyon jó áron és nagy adag volt. Az étteremben hangulatos boxok és szépen feldiszített nagyobb társaságoknak való asztalok vannak. A kiszolgálás gyors volt.
Megosztom
2019. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. december 8.
Már többször jártunk Gyulán, de eddig még nem akadtunk rá erre a csodára. Sajnos eldugott helyen van és kivülről teljesen jellegtelen. A teljesen karácsonyi díszben álló tér mögött levő cukrászdán még egy kivilágított fény sem mutatta, hogy hol van. Mivel most felhívták figyelmünket, hogy okvetlenül nézzük meg, igy sikerült megtalálni.
Megosztom
2019. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. november 21.
A városban jártunkban megláttuk az étterem ajánlatait. Sajnos a libakocsonya már elfogyott, de csodás vargányagombás, grízgaluskás liba erőleves még volt. Mákosguba tortát ettünk utána vanilia öntettel és ribizlivel. A kiszolgáló kislány nagyon kedves és gyors volt. Az egyetlen negativum, hogy 2 dl bor 980,-Ft-ba került. Ez csak a fizetéskor derűlt ki.
Megosztom
Szeretem a kinai ízeket -

Barátságos Kínai Büfé Budapest

2019. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 16.
Ha gyorsan finomat szeretnék enni, akkor mindíg betérek egy kinai étterembe. A híresztelésekkel ellentétben én mindíg tiszta helyeket találtam, kedves szolgálatkész személyzettel. Nagy kedvencem az ananászos csirke, ami újabban nagyon kelendő, mert sok helyen hiánycikk. Itt sikerült kifognom és nagyon finom, óriási adag volt. Máskor is vendég leszek itt.
Megosztom
2019. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. november 16.
Véletlenül fedeztük fel,hogy Siófok központjában a Plaza-ban van egy nagyon jó étterem. Remek libanapi ételeket kináltak megfelelő áron. Ebédidő lévén szerencsére még volt hely. Az étterem gyorsbüféként üzemel, igy a választékot látva tudunk rendelni az inycsiklandozó ételek közül. A kiszolgálok segítőkészek, kedvesek, gyorsak voltak.
Megosztom
Romantikus stílusú ebédelés -

Krúdy Étterem (Villa Hotel) Debrecen

2019. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. november 11.
A tó partján sétálgatva láttuk meg ezt az ódon hangulatú kellemes éttermet. Már a neve is csalogató volt, ismerve Krúdy inyencségét. Belépéskor meglepő volt, hogy ebédidő lévén senki nem volt az étteremben. A felszolgáló már az ajtóban fogadott. A hirdetett menűt rendeltük, ami mennyiségben és minőségben is megfelelő volt. Nem csalódtunk, máskor is visszatérünk.
Megosztom
Szinház előtti szieszta -

Mozsár Kávézó & Étterem Budapest

2019. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. november 11.
A Mozsár Mühely előadására mentünk, mely a kávézóból nyílik. Mig vártunk a belépésre megittunk egy kávét, mely normál áron volt. Sajnos a szeszes italok és az üdítők is nagyon magas áron voltak. Szintúgy a sütemények is. A hely hangulata viszont nagyon kellemes volt és a felszolgálok is barátságosak. Kár, hogy a magas árak miatt ide nem sürün fogunk betérni.
Megosztom
Kellemes zeneszó mellett -

Gyradiko Budapest

2019. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. október 11.
Unokám kedvenc helye sokat jár ide, ezért engem is meghívott egy vacsorára a kedvenc helyére. A miliő engem is nagyon megragadott, ezért máskor is ellátogatok ide. Az adagok nagyok és nagyon finomak, a kiszolgálás gyors és barátságos. Este lévén tele volt vendéggel. A zene nagyon jó hangulatot teremt. Kellemes érzés így vacsorázni. Máskor is szívesen jövünk ide.
Megosztom
2019. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. október 10.
Ebédelni indultunk és megláttuk az étterem menű ajánlatát, ami árban is és kinálatban is megfelelő volt. Sajnos belépéskor rögtön szembetűnt egy kis kocsma jelleg. Kedves kis boxok vannak, de elől a bejáratnál iszogató emberek ültek sima asztalnál. Ennek ellenére azért a menűt megrendeltük, melyre nem kellett sokat várni. A felszolgáló udvarias, hozzáértő volt.
Megosztom
Színvonalas ételek terülj-terülj asztalkám -

Hunor Hotel Étterme Vásárosnamény

2019. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. október 10.
A hotelben megszállva igénybe vettük az étterem kínálatát is. Nem csalódtunk. Nagyon ízletes, finom ételek és óriási adagok vannak. A sok finomság közül napokon keresztül válogathattunk volna és nem érnénk a végére. Nem csak nekünk van ilyen jó véleményünk az étteremről, mert vacsorakor nagyon sokan voltak. Ennek csak egy hátrányát éreztük, azt, hogy sokat kellett várni az ételekre.
Megosztom
10 oldalon / 93 találat


TérképX