Editmami étterem értékelései

Értékelései
58
64
45
50
3
1
416

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Editmami értékeléseit!

Olvasd el Editmami étterem értékeléseit!

Editmami értékelései

2019. áprilisban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. április 21.
Sokat járunk kirándulni és nagyon jól esik megpihenni e kellemes kis cukrászdánál. Végre a jó időt kifogva megkóstolhattuk a mindig finom fagylalt készítményeiket, hozzá egy kis innivalót. A csodálatos sütikből most nem vettünk,de ajándék desszertet igen, amikből szintén óriási választék van. Remélem ez a régi patinás cukrászda nem fog eltűnni,mert mindenki szereti.
Megosztom
Névnapi vacsora olaszos hangulatban -

Il Primo Étterem Kalocsa

2019. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. április 15.
Kalocsán pihenve Gyula nap alkalmából kerestünk egy kellemes szép helyet. Ezt meg is találtuk ebben az étteremben. A kiszolgálás gyors,
az ételek ínycsiklandozóan finomak voltak. Az étlapot Ganni Annoni ajánlotta, ami bizalomkeltő volt a minőségre nézve. Nem is csalódtunk, különleges ízvilágba kóstoltunk. Mindenkinek ajánlani tudom, aki igazi ünnepi ennivalóra vágyik.
Megosztom
Elképesztően óriási adag menűk -

Kalocsai Csajdakert Étterem Kalocsa

2019. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. április 15.
A kalocsai uszodában töltött idő után jól megéhezve véletlenül találtunk rá erre a kissé eldugott étteremre. Már a külseje is bizalomgerjesztő volt. Betérve sem csalódtunk. A kiszolgálok végtelenül kedvesek, hozzáértőek voltak. Az egész városban nem lehetett 1/2 2-kor menüt kapni,itt pedig 2 féle választék is volt. A meglepetés az adagok nagysága volt potom árért.
Megosztom
Ismerkedés a jövővel -

Kajahu Food Together Budapest

2019. áprilisban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. április 7.
Nagyon kiváncsi voltam már erre a modern technikára épült vendéglátó helyre. Ma végre elmentünk, de az árak miatt csak nasiztunk. Érdekes, de egyben gyors volt a számitógépes rendelés. A hely belülről szinte robotszerűen hatott. A desszert finom volt, de a burger az árához képest kisebb volt, mint máshol. A kisfröccs ára is öt csillagos szállodához
illő volt.
Megosztom
napsütés nyalánksággal -

Szamos Today Budapest

2019. áprilisban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. április 4.
Rendszeresen járok a Kossuth tér környékén, mely folyamatos átalakuláson megy keresztül. A valaha házasságkötő terem helyén legújabban ez a Szamos cukrászda lett. Igen csábító volt a kirakaton keresztül, de a jó idő eljöttével nagyon kellemes volt a napsütésben üldögélni e szép helyen, miközben a különlegesen finom és óriási adag somlói galuskát fogyasztottuk.
Megosztom
humoros találkozó -

Kompót Bisztró Budapest

2019. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. március 30.
Sokat járunk a Duma Színházba és a Kompótba. Mivel ez alkalommal a müsor megkezdése előtt jóval hamarabb megérkeztünk, így beültünk a bisztróba. Este lévén nem étkeztünk csak italt kértünk. A felszolgáló azonnal az asztalunkhoz jött a rendelést felvenni. Barna sőrük nem volt és a bodzás limonádé helyett narancsos-citromosat hoztak.
Megosztom
Kellemes ünneplés -

Onyx Luxury Étterme Sárvár

2019. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. március 22. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Mivel Sárváron voltunk a születésnapomon, elmentünk ebbe az elegáns étterembe. Hatalmas adagok és finom ételek, szép környezet és figyelmes kiszolgálás. Az elhelyezkedése is nagyon jó. A fürdőhőz is nagyon közel van. Szép látványt nyújt a csupa üveg épület. Remélem még lesz alkalmunk nyáron is ellátogatnunk ebbe a csodaszép városba és e szép éttermébe.
Megosztom
2019. márciusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. március 3.
Meghívást kaptam ebbe a kinai étterembe egy finom ebédre. Kedvencem a zöldséges tésztájuk. Az adagok óriásiak és kedvező árúak. Az unokám kedvence a szerencse süti és a sült banán. A hely kellemes, de mindíg sokan vannak. Főleg Ez bizonyíték arra, hogy finom a kaja. A vendégek is fiatalok . Az emeletről jól látható a kiszolgálás és a rengeteg étel választék.
Megosztom
Nem bisztró, kellemes étterem -

Remíz Bisztró Budapest

2019. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. március 3.
Kellemes meglepetés volt, hogy a farsangi bulinkat ebben az étteremben töltöttük. A zenét Kárpáti Feri és zenekara szolgáltatta. Eddig ezt a helyet nem ismertük, de nagyon családias. Lehet, hogy hozzájárul a jó érzéshez az, hogy nem túl nagy. A személyzet nagyon udvarias, az ételek finomak. A falakon a közeli Karinthy Színház művészeinek aláírt fotói.
Megosztom
Fergeteges disznótoros -

Tölgyes Csárda Szentmártonkáta

2019. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. február 24.
A táncos kedvű nyugdijasok egy finom disznótoros ebéd után estig ropták
a táncot. Az éttermet azért választottuk, mert két nagy terme is van, ahol 60 ember bőven elfér. A tulajdonos nagyon kedves, a felszolgálok szolgálatkészek. A zenészt mi vittük,ez nincs az étteremben. A környék is nagyon romantikus. Özek, kecskék, kacsák ,tavak,játszótér.
Megosztom
5 oldalon / 45 találat


TérképX