Editmami étterem értékelései

Értékelései
80
83
110
77
8
1
722

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Editmami értékeléseit!

Olvasd el Editmami étterem értékeléseit!

2020. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2020. július 29.
A távolságtartás miatt sajnos csak most jött össze a család az elmaradt szülinapok, anyák napja és érettségi vizsga, illetve már a sikeres egyetemi felvételi megünneplésére. Ezt a különleges helyet választottuk mindenki kívánságára. A futószalagon finomabbnál finomabb ételek csábítottak. Remek hangulat,ínycsiklandozó ételek. Minden különlegességet megkóstoltunk.
Megosztom
2020. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. július 20.
Sétálgatás közben bukkantunk erre a jó kis barlangra. Nagyon tetszetős külső és belső tér. Jó idő lévén kellemes volt a barlangban űcsőrőgni. Vendégszerető kedves, udvarias kiszolgálás volt. Vendégek pedig csak mi voltunk. Az árak kissé magasak, de finom szendvicsek és jó kávé volt. Remélem még a családdal is ellátogatunk ide, mivel kedveljűk az ilyen külőnleges helyeket.
Megosztom
Kellemes hely -

Révkapu Kávéház Vác

2020. júliusban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2020. július 20.
A városban sétálva akadtunk rá erre a hangulatos étteremre. Jó idő lévén a teraszon sikerült helyet találnunk, de a belső része is nagyon hangulatos. Múzeumnak is megfelelő. Az étel választék bőséges és az adagok is. Telt ház lévén a kiszolgálás mégis gyorsan, profi módon történt. Az italválaszték is remek váci különlegességekből volt.
Megosztom
Finom egészséges ételek -

VegaCity Budapest

2020. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2020. július 5.
Unokám kedvéért mentünk ebbe az étterembe, mert áttért a vega étkezésre. A helyiség nagyon tetszetős, világos, tágas. Ebédidő elmúltával szerencsére kevesen voltak. A kiszolgáló gyors és kedves volt. A rántott padlizsán nagyon jóízű volt és bőséges a kukoricás rizzsel. Igaz, hogy itt dekára mérik az adagokat, tehát ki-ki igénye szerinti mennyiséget fogyaszthat.
Megosztom
Kiváló ételek jó áron -

Capitano Pizzéria Keszthely

2020. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. június 18.
A Balaton parti séta után megéhezve tértünk be ebbe a kerthelyiségbe. Nagyon inycsiklandozó pizzák és finom ételek voltak. A kiszolgálás kifogástalan és vendégbarát. Velős piritós kenyeret kértünk és egy pizzát. Mindkettő nagyon finom volt. Ha erre járunk máskor is betérünk ide, mert nagyon kellemes volt a környezet is és a vendéglátás minősége is.
Megosztom
Hangulatos kerthelyiség finom ételek -

Papa's & Mama's Étterem és Kávéház Hévíz

2020. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. június 18.
Kerestünk egy jó ebédelőhelyet, igy bukkantunk rá erre a kellemes kerthelyiségre, ahol a csobogó víz hangja volt az aláfestő zene. nagy öröm volt, hogy a kevés helyen kapható finom békacomb is szerepelt az étlapon. Az ételek finomak és megfelelő mennyiségüek voltak, jó áron. Sajnos a személyzet eléggé tapasztalatlan volt, de nagyon igyekezett.
Megosztom
Remek gyorskiszolgáló jó helyen -

RKG Önkiszolgáló Reggeliző & Étterem Leányfalu

2020. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. május 30.
A hosszú karantén helyzet után végre mehettünk étterembe. Mivel útba esett, így betértünk ebbe a jó kis étterembe. Sajnos délután lévén kevés volt a választék. Ami volt, az viszont bőséges és finom. Nagy adag rántott csirkecombot és tejberizst vettünk elvitelre. Helyben fogyasztásra viszont csirkedarabokat sült sajttal sűtőtt kockaburgonyával választottunk.
Megosztom
2020. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. február 20.
Egy kis finomságra vágyva betértem az Aranyhomok étterem részébe. Ez gyors kiszolgáló jellegű, de le lehet ülni a presszó részben, mely elegáns kialakítású. Az erdei gyümölcsös tönköly vanilia öntettel nagyon ízletes volt. Másnap reggel a presszó részbe mentem, ahol nagyon finom
kapucsinót kaptam. Meglepetés volt, hogy egy kis kekszet és vízet is mellékeltek hozzá.
Megosztom
2020. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. február 20.
A városban járva kerestünk egy éttermet, egy gyors ebédelésre. Sikerült rátalálni a belvárosban erre a kellemes kis helyre. Tényleg kicsi, de nagyon jó, finom ételekkel, melyek jó adagok és jó áron. A személyzet nagyon udvarias és segítőkész. A felszolgálás gyors és szakszerű. A nagy választékon felül még 5 féle menü közül is lehet választani.
Megosztom
Házias ételek. -

Főzelékbár Étterem Monor

2020. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. január 30.
Monoron járva véletlenül akadtunk rá erre a népszerű étkezdére. A városközpontban a buszállomáshoz közel található. Ebédidő lévén sokan voltak, de a kiszolgálás gyors és udvarias volt. Sokféle étel és nagy adagok a jellemzőek, kedvező áron. Két féle menű is van,szintén nagy adag. Sokan elvitelre kérték, ami bizonyítja azt, hogy jóízű, házias finomságok.
Megosztom
11 oldalon / 110 találat


TérképX