Editmami étterem értékelései

Értékelései
62
69
66
54
4
1
505

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Editmami értékeléseit!

Olvasd el Editmami étterem értékeléseit!

Editmami értékelései

Székelykapus kerthelyiség -

Múzeum Kávéház & Étterem Balmazújváros

2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. június 16.
A városban járva feltűnt ez a szép kerthelyiség, mely mindig tele volt vendégekkel. Gondoltuk, hogy akkor biztos finom a kínálatuk. Az étel mennyiségével és minőségével tényleg semmi probléma nem volt. A kiszolgálás viszont nagyon döcögősen ment. Rögtön jeleztük, hogy étlapot kérünk. Az ital rendelés után a felszolgáló elfelejtkezett rólunk és csak az ismételt kérésünkre jött az étel rendelést felvenni.
Megosztom
Patinás hely -

Pataki Cukrászda Érd

2019. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. június 16.
Már sokszor jártam Érden, de eddig még nem voltam ennek a cukrászdának a vendége. Mivel már celeb hely lett, igy betértünk megnézni és fagyizni. Látszik a berendezésen, hogy hozzáértő, vendégszerető tulajdonosé volt. A süteményeket túl drágának tartottuk. A fagylalt választék több is lehetett volna, 5 félét választottunk, amelyek ízletesek voltak.
Megosztom
2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. június 15.
Balmazújvárosban járva felhívták figyelmünket, hogy kánikula lévén, ki ne hagyjuk a Centrum fagyizót. El sem lehetett téveszteni, mert mindíg nagy sor állt előtte, pedig pár házzal arrébb volt még két fagyizó. A két kiszolgáló kislány nagyon kedves és gyors volt, ezért nem kellett sokáig várakozni. A választék nagy és nagyon finom, nehéz volt a választás.
Megosztom
2019. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. június 15. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Baráti találkozóra foglaltunk asztalt, mert a régi vendégek nagyon dicsérték. A kerthelyiségben nem volt hely,igy egy benti boxot ajánlottak. A légkondiciónáló nem müködőtt a 40 fokos hőségben. Hát most elvesztettek több vendéget. 6 fős asztalnál a felszolgáló csak 4 embertől kérdezte meg, hogy milyen italt hozzon. Ittallap nem volt. Kb.
Megosztom
A város egyetlen cukrászdája -

Zengő Cukrászda Pécsvárad

2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. június 10.
Pécsváradon járva szerettünk volna egy kis finomságot enni, de nehezen találtunk rá erre az ékszerdobozra. Az épület valaha jobb napokat látott és sőrőző is volt. Most csak a fele mükődik cukrászdaként. Belépve szép látvány volt a csupa tükör, csupa ablak helyiség. Sokféle fagylalt és finom sütemények, torták sorakoztak a pultban.
Megosztom
2019. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. június 9.
Budán járva többször láttam ezt a vega étkezdét. Ünnep lévén most is nyitva volt, sőt sokan voltak. Mivel egyénileg készítik el a különböző zöldfélékből,szójával készült burgereket igy kissé sokat kellett rá várni. A várakozás azonban megérte, mert finom és óriási adag volt. Falatozás közben tetszett, hogy a nagy ablakokból jó kilátás van a Bartók Béla útra.
Megosztom
2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. június 8. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Utazásból hazatérve farkaséhesen beestünk Nagyi palacsintázójába. Először valami édességre gondoltunk, de az étlapon megláttuk a kétféle finom leves ajánlatukat. A gulyásleves és a tárkonyos raguleves olyan dús, ízletes volt, hogy utána már nem is tudtunk mást enni. Kellemes vacsorázás volt a teraszon kint ülve, a délutáni nyüzsgő forgatagot nézve.
Megosztom
2019. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. június 2.
Unokám kedvencei a gyrososok. Engedtem unszolásának és megkóstoltam egy falafel tálat. Nagyon finom és laktató volt. A tulaj nagyon csodálkozott, tájékozatlanságom miatt. Úgyanis végig kérdeztem mi micsoda. Mikor mondtam neki, hogy először vagyok ilyen étteremben nagyon kedvesen érdeklődött, hogy elégedett vagyok-e és reméli máskor is felkeressük.
Megosztom
Meglepetés ebédelés -

Hotel Aranybika Étterme Debrecen

2019. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. május 29.
Többször jártunk már az Arany Bikában, de most elöször élveztük a déli svédasztalos ebéd kinálatukat. Nagyon jó áron óriási választék áll a vendégek rendelkezésére. Nagyon sokan is voltak, de nem kellett várakozni, sorban állni, mert a felszolgálok folyamatosan hordták ki az ételt és tisztították az asztalokat az új vendégek részére.
Megosztom
2019. májusban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2019. május 14.
Hajó kiránduláson voltunk Visegrádon és betértünk ebbe a kerthelyiségbe ebédelni. Már többször kinéztük magunknak,de mindig sokan vannak. Sajnos a két férfi alkalmazott elég komotosan végezte a dolgát, lehet ezért is vannak sokan. Az ételek azonban finomak voltak. A sültek nagy adagok. Papirpohár, papirtányér és papirtálca. Különleges szervirozás.
Megosztom
7 oldalon / 66 találat


TérképX