Editmami étterem értékelései

Értékelései
66
72
74
58
4
1
554

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Editmami értékeléseit!

Olvasd el Editmami étterem értékeléseit!

Editmami értékelései

Kiváló pizzázó -

Rocco Étterem Makó

2019. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 12.
Az apartmanban, ahol megszálltunk hirdették a Roccó pizzázot, ezért délután meglátogattuk. Az utcai teraszon ugyan még kissé meleg volt, de a kiszolgálás elég gyors. A pizzák viszont tényleg nagyon finomak és rengeteg választék. Szombat lévén nem is voltak olyan sokan. Ha erre járunk máskor is betérünk, mert az árak is nagyon megfelelőek.
Megosztom
A felújított étterem gyönyörű -

Korona Étterem és Szálloda Makó

2019. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 12.
Makón járva feltűnt ez a szépen felújított étterem és hotel. Nagy meleg lévén betértünk egy kis könnyű ebédre. Rajtunk kivűl senki nem volt az étteremben, így a felszolgálok körülőttünk sürgőlődtek. A rendelt ételek nagyon finomak voltak. Sajnos a sőr választék kevés volt. Este a környéken sétálva, láttuk, hogy a kerthelyiség telve volt.
Megosztom
2019. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 12.
Régóta néztük azt a pizzériát, mert jó áron hirdet svédasztalos menűt. Utazásunkkor éhesen megérkezve most betértünk. Sajnos délután lévén már csak maradék ételválaszték volt. Igy ketten nem ettünk egy normális adagot sem, nemhogy kettőt és mégis két főre fizettünk. A tulaj az emeleten meccset nézett a TV-n, nem foglalkozott velünk.
Megosztom
Egerszalók legjobb pizzái -

Egerszalók Pizza & Pub Egerszalók

2019. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 5.
Már hallottunk erről a pizzázóról, ezért ellátogatunk oda. A domboldalon kellemes kerthelyiség fogadott. Sokan voltak és még több volt a házhoz-szállításos pizza rendelés. Ennek ellenére nagyon hamar kiszolgáltak minket. Nem csalódtunk. Rengeteg féle pizza közül nehéz volt a választás. Két féle méretben árulták 22 és 30 cm-es. Az áraik is barátiak és nagyon jóízűek.
Megosztom
Gyors kaja nagyon éheseknek -

Kentucky Fried Chicken - Corvin Plaza Budapest

2019. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 4.
Nagyon éhes voltam az ügyintézések után, így a közelben lévő KFC-t céloztam meg. Nagyon szeretem a csirkés kajájukat. Most az újonnan kinált Grander Boxot kértem, ami óriási adag, ezért a felét hazavittem vacsorára. A menűhöz járt üdítő és kedvezménnyel egy Shake Deluxe is. Mivel 40 fok meleg volt, így a jéghideg shake rögtön segített elviselni a továbbiakban.
Megosztom
Törzshelyünkön jártunk -

Molnár Pincészet Eger

2019. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 4.
Egerben jártunkkor mindíg elmegyünk ebbe a pincébe. A kiszolgáló hőlgy kedves, figyelmes. Nagyon finom édes vörös boruk van, amihez a lilahagymás zsíros kenyerük az előétel. A három literes kis műanyag demizsonukban viszünk haza is a jó itókából. Remélem még sokáig megőrzik e jó tulajdonságaikat, mert még sokszor megyünk a Szépasszony völgybe és szeretnénk hozzájuk menni.
Megosztom
2019. júliusban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 4.
A boldogkői vár meglátogatása után tértünk be ebbe a csodás étterembe. Korhű öltözet, falap borítású étlap, finom, nagy adag kaják, rengeteg vendég. Az ételek közül a sült kacsa lilakáposztával és a pulyka comb
volt a nyerő. A kiszolgálás gyors a sok megrendelés ellenére. Nagyon egyedi , hogy citromvízes dézsa törülközővel volt az evőeszközök helyett.
Megosztom
Ebéd a gyógykertben Vértesacsán. -

Hegedűs Vendéglő Alcsútdoboz

2019. júliusban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2019. július 11.
Vértesacsán a Föngyöskertet látogattuk meg. Mivel egész napos kirándulás volt, ezért kerestünk a közelben éttermet. Ez csak a másik faluban, Alcsútdobozon volt. Az étterem vezetősége nagyon szívélyes és segítőkész volt. Felajánlották,hogy kihozzák a megrendelt menűt a kertbe, hogy ne kelljen megszakítani a programunkat. Ez nagyon kellemes és dicséretes volt.
Megosztom
Székelykapus kerthelyiség -

Múzeum Kávéház & Étterem Balmazújváros

2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. június 16.
A városban járva feltűnt ez a szép kerthelyiség, mely mindig tele volt vendégekkel. Gondoltuk, hogy akkor biztos finom a kínálatuk. Az étel mennyiségével és minőségével tényleg semmi probléma nem volt. A kiszolgálás viszont nagyon döcögősen ment. Rögtön jeleztük, hogy étlapot kérünk. Az ital rendelés után a felszolgáló elfelejtkezett rólunk és csak az ismételt kérésünkre jött az étel rendelést felvenni.
Megosztom
Patinás hely -

Pataki Cukrászda Érd

2019. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. június 16.
Már sokszor jártam Érden, de eddig még nem voltam ennek a cukrászdának a vendége. Mivel már celeb hely lett, igy betértünk megnézni és fagyizni. Látszik a berendezésen, hogy hozzáértő, vendégszerető tulajdonosé volt. A süteményeket túl drágának tartottuk. A fagylalt választék több is lehetett volna, 5 félét választottunk, amelyek ízletesek voltak.
Megosztom
8 oldalon / 74 találat


TérképX