Editmami étterem értékelései

Értékelései
70
75
86
62
7
1
617

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Editmami értékeléseit!

Olvasd el Editmami étterem értékeléseit!

Editmami értékelései

Kellemes zeneszó mellett -

Gyradiko Budapest

2019. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. október 11.
Unokám kedvenc helye sokat jár ide, ezért engem is meghívott egy vacsorára a kedvenc helyére. A miliő engem is nagyon megragadott, ezért máskor is ellátogatok ide. Az adagok nagyok és nagyon finomak, a kiszolgálás gyors és barátságos. Este lévén tele volt vendéggel. A zene nagyon jó hangulatot teremt. Kellemes érzés így vacsorázni. Máskor is szívesen jövünk ide.
Megosztom
2019. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. október 10.
Ebédelni indultunk és megláttuk az étterem menű ajánlatát, ami árban is és kinálatban is megfelelő volt. Sajnos belépéskor rögtön szembetűnt egy kis kocsma jelleg. Kedves kis boxok vannak, de elől a bejáratnál iszogató emberek ültek sima asztalnál. Ennek ellenére azért a menűt megrendeltük, melyre nem kellett sokat várni. A felszolgáló udvarias, hozzáértő volt.
Megosztom
Színvonalas ételek terülj-terülj asztalkám -

Hunor Hotel Étterme Vásárosnamény

2019. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. október 10.
A hotelben megszállva igénybe vettük az étterem kínálatát is. Nem csalódtunk. Nagyon ízletes, finom ételek és óriási adagok vannak. A sok finomság közül napokon keresztül válogathattunk volna és nem érnénk a végére. Nem csak nekünk van ilyen jó véleményünk az étteremről, mert vacsorakor nagyon sokan voltak. Ennek csak egy hátrányát éreztük, azt, hogy sokat kellett várni az ételekre.
Megosztom
2019. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. október 10.
Ebédet keresve látogattuk meg ezt a fő téren hívogató gyrosozot. Nem csalódtunk, mert kellemes környezetben, figyelmes kiszolgálással vártak. Szerencsére nem voltak sokan igy kényelmesen elfogyaszthattuk ebédünket, mert amúgy nem nagy helyiség, de tiszta, rendezett. az árak is a szokásosak és a minőség és a mennyiség is jó volt. Érdemes ide máskor is visszatérni.
Megosztom
2019. szeptemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 19.
Nagyon szeretjük a pizzát és ha gyorsan jól akarunk lakni, akkor irány a pizza forte, amely a legjobb pizzázó. a pizza forte-ban még sohasem csalódtunk. A kiszolgálás is kifogástalan és a milliő is kellemes. A déli órákban kissé sokan vannak, de a kiszolgálás gyors. Tetszik,hogy nagyon sok féle pizzából lehet választani. Ezt a lehetőséget máskor is igénybe vesszük.
Megosztom
Nosztalgiázni akartunk -

Il Treno - Trombitás Kert Budapest

2019. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 19.
Már régen kiváncsiak voltunk, hogy mivé lett a régi Trombitás kert, ahol ifjú korunkban sokat jártunk táncolni. Sajnos a kert teljesen eltűnt, sötét elbarikádozott helyet alakitottak ki. Sajnos a pizzák sem tűntek ki minőségükkel, bár drágábbak. A kiszolgálással nem volt gond, bár nem rohantak le a rendelést felvenni. Egyszeri alkalommal elég volt.
Megosztom
A szépséges környezetet meg kell fizetni -

Fióka Budapest

2019. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 19.
Már régóta nézegettük ezt a szép kis parkban kialakított éttermet. A belső rész is igényesen kialakított, de a kerti része különleges. A parkban még hintaágyra kiülve is lehet fogyasztani, sőt a játszótérre is
kivihető a megrendelt étel, ital. Ez a különlegesség viszont az étel árakban benne van.
Megosztom
Elegáns étterem a fürdőben. -

Elizabeth Étterem Cserkeszőlő

2019. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 7.
A fürdőben járva végigjártuk az éttermeket is, hogy kiderüljön számunkra melyik a legjobb a fürdő területén. Ez az étterem a külsejével csalogatott és nem bántuk meg. Nagyon jó áron volt a menű, ezért választottuk ezt az éttermet az ebédeléshez. Nem bántuk meg, mert nagy adagok és ízletesek voltak. A személyzet figyelmes és gyors volt. Máskor is felkeressük.
Megosztom
A fürdő leglátogatottabb étterme. -

Napsugár Étterem Cserkeszőlő

2019. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 7. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A gyógyfürdőben több étterem is van és többet kipróbáltunk. A Napsugárban van a legnagyobb választék és a legjobb árak. Nem csoda, hogy mindig telt ház van, de a személyzet profi munkája miatt mégsem kell sokáig várni, bármekkora sor is van. Az ételek finomak és nagy adagok. A csont nélküli sült oldalas lila káposztával rendkivűlien finom volt.
Megosztom
2019. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 22. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Mivel apartmanban laktunk, így reggeliről saját magunknak kellett gondoskodni. A fürdőbe igyekezvén útba esett ez a pékség. A finom édesáruk mellett kakaó és kávé is kapható itt. A kiszolgáló kislányok nagyon kedvesek, segitőkészek. Nagyon finom kávét főztek és olcsóbban, mint az eszpresszóban. Mivel az árukinálattal nagyon meg voltunk elégedve, így a vacsorának valót is itt szereztük be.
Megosztom
9 oldalon / 86 találat


TérképX