Editmami étterem értékelései

Értékelései
44
44
7
28
2
0
208

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Editmami értékeléseit!

Olvasd el Editmami étterem értékeléseit!

Különlegességek -

Nyilas Étterem Nyíregyháza

2017. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. november 1. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Sokat jártunk már Nyíregyházán, de ezt az éttermet még nem fedeztük fel eddig. A berendezése nagyon érdekes. Sok különálló helyiségből áll, igy a különböző társaságok külön lehetnek. Minden szoba valamiről el van nevezve. A szakács kedvesen érdeklődőtt, hogy izlett-e az étel. Sajnos a választék nem nagy és mint a képeken is láthatő az adagok is mini méretüek,de ízletesek voltak.
Megosztom
Vendégszerető és váró étterem -

Tengerszem Étterem Jósvafő

2017. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 30.
A szállóban töltött napok alatt, a kirándulásoktól megéhezve tértünk be az étterembe. Nagyon jó szakácsuk van, nagyon ízletesen készítette el az ennivalókat, a felszolgálok pedig nagyon kedvesek voltak. Az étterem berendezése is nagyon kellemes. Egyetlen hátránya, hogy nem teljesen üvegezett az oldalfal, igy nem lehet a tájban gyönyörködni étkezés, kávézás közben.
Megosztom
Nemcsak a pohár , a tányér is papir -

Cakumpakk Street Bistro Budapest

2017. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 28. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nagyon fiatalos , modern étterem a az árkádok alatt. a hely is kellemes volt a nagy meleg ellenére . A tálalás meglepő, de nagyon ötletes. Papirpohárban a leves, fatálcán zsirpapiron a desszert. Az ételek íze nagyon finom, a látványa étvágygerjesztő. Lencsekrém levest rendeltünk füstölt marhanyelvvel. Mennyei íze volt. A másik leves erdei gyümölcs volt mentás tejszinhabbal.
Megosztom
2017. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 6.
Mórahalmon nyaraltunk és kipróbáltuk ezt az éttermet is.
Sajnos a kevés vendég ellenére kissé hosszúra nyúlt a várakozás, pedig hideg gyümölcslevest kértünk. Az első napi nagyon finom volt, de a második napi szinte csak lé és elég íztelen volt. Második fogást csak első nap kértünk, ami viszont nagyon finom és bőséges volt.
Megosztom
Óriási adagok, finom falatok -

Varga Csárda Mórahalom

2017. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 6.
Már többször jártunk náluk, mert soha nem csalódunk.
A kiszolgálás is a rengeteg vendég ellenére elég gyors.
Svédasztalos reggelire is be lehet fizetni, ami nagyon előnyös, ha csak szálláshely van fizetve. További előnye, hogy a fürdóből is megközelíthető, igy nem kell ebben a nagy melegben kisétálni.
Megosztom
Gyönyörű étterem a Dunánál. -

Tassi Halászcsárda Tass

2017. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. július 20. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
3 napot töltöttünk a Halászcsárda vendégházában.Igazán minden igényt kielégítő szolgáltatásban volt részünk. Minden kivánságunkat teljesítették. Az ételek minősége, mennyisége, külleme osztályon felüli volt.A jó levegő, csend és a kedves fogadtatás miatt mindenkinek ajánlom. Máskor is visszatérünk.
Megosztom
Esőben a patak partján falatoztunk -

Trófea Étterem Kalocsa

2016. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. június 28. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Véletlenül akadtunk rá erre a kellemes, hangulatos kis étteremre. A felszolgáló kislány kedvessége csak felső fokban emlithető. Az ételek nagyon izletesek és óriásiak voltak, pedig menüt rendeltünk, ami általában kisebb, mint az a'la cart adagok. Szakadő esőben kint ültünk az óriási esernyő alatt és csodáltuk a szép panorámát, mig tömtük a bendőnket.
Megosztom


TérképX