Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Tavaszi welness hétvége

Hotel Termálkristály Aqualand RáckeveHotel Termálkristály Aqualand Ráckeve a térképen

Átlagos 2014. márciusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2014. március 28.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Márciusban két éjszakát töltöttünk a férjemmel.
A recepciós nagyjából mindenről tájékoztatott. Elmondta, hogy péntek éjszaka fél tízig lehet fürdeni fürdőruhában után éjfélig csak textilmentesen lehet fürdeni és szaunázni. Ebbe mi nem vettünk részt. Nem gondolom, hogy ez egy négycsillagos szállodába való.
Az üdvözlő ital elfogyasztásakor leültettek bennünket és mindenki kapott egy pohár pezsgőt. Előtte meg sem kérdezték, hogy megfelel-e, kérünk-e alkoholos italt, egyszerűen ezt nyomták a kezünkbe, amit a recepciós a kezében kettesével hozott ki.
A belső welness részleg kicsi, egy meleg vizes ülő-élménymedence van, amiben kb. 20 ember fér el. Van egy gyerekmedence és egy nagy úszómedence. Az úszómedencét én nem tudtam igénybe venni,mivel nem tudok úszni, de a welness részleg nagy részét az úszómedence foglalja el. Az udvaron van egy melegvízes 37-38 C-os medence, ami jó messze van, legalább 200 métert gyalogolni kell az udvaron. A medence elég szemetes volt, a fákról és bokrokról szél belehordja a törmeléket. A medence vize szerintem nem volt 37-38 C-os, míg bent voltunk soha meg nem mérték a víz hőfokát. Kijövetel után hűvösebb időben az ember megvan a vizes köntösében, míg beér a hotelbe.
A többi udvari medence üres volt, mivel csak május 1.-vel töltik fel, akkor kezdődik a strandszezon.
A szobák szépek, csak a tisztaság nem megfelelő. A mi szobánkban nagyon koszos volt a függöny és az ágy szélén a dísztakaró tiszta mocsok volt, alig volt gusztusom hozzányúlni.
Az étterem szép, az ételek nagyrészt finomak voltak, csak kicsi a választék. Gyümölcs alma és narancs volt. Desszert egy féle volt, az 1. nap csokipuding, a 2. nap gesztenyepüré,ami ehetetlen volt, szerintem burgonyából készült. A férjem kanala első nap ételmaradékos volt.
A parkolásért mindenképpen fizetni kell, ha az utcán hagyjuk az autót,ha beállunk a zárt parkolóba. /1000 Ft/nap/.
Azt hiszem ebből egy alkalom elég volt.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:Gyenge
Ár / érték arány:Gyenge
Kényelem:Átlagos
Szolgáltatások:Átlagos
Étkezés:Átlagos
Elhelyezkedés:Átlagos

Hotel Termálkristály Aqualand további értékelései

2020.03.04a párjával
A hotel szép és tiszta. A közvetlen szomszédságban lévő wellness részleg felújítás alatt áll. A kert és környezet szép! A szobák kényelmesek és tiszták. Az étkezésnél ajánlatos figyelembe venni, hogy annak aki később érkezik legyen mindenből választék. Különben finomak voltak az ételek......
2019.10.24barátokkal
Sokszor voltunk már a szállodában, tulajdonképpen most se m csalódtunk, éppen építkezés volt, öltözőket bővitenek, de a fürdőzőket csak kismértékben zavarta. A szobákban továbbra is kicsik a TV-ék és nem a falra vannak szerelve, az ágyból már alig látni a műsort. Az ellátás, az éttermi...
2018.12.05a párjával
Gyenge
Többször jártunk már itt. Mindig bizakodtunk, hogy most talán melegebb lesz a kinti gyógymedence vize. De nem.... Gyönyörű a kert, a fürdő legszebb, legértékesebb része lenne. Elsősorban a gyógyvíz miatt menne oda az ember. Úgy tudom, a Keve forrás vize 50 fok feletti. Mért nem lehet megoldani,...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Duna Relax Hotel Ráckeve - Nyaralás Duna Relax módra
Nyaralás Duna Relax módra
06.21-08.31.
Duna Relax Hotel Ráckeve
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös - Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
2024.12.24-ig
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös
69.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval