Vadász Étterem és Panzió Répáshuta - Vendégvélemények összefoglalója
A Vadász Étterem és Panzió Répáshuta a Bükk-fennsík völgyében található, és a házias ízeket hangsúlyozó étteremként ismert. A terasz szellős, külterületi ülőhelyei nyáron is kényelmesek, és a kutyákat is szívesen fogadják. A kiszolgálás gyors és udvarias, a személyzet segítőkészen ismerteti az étlapot és a napi ajánlatot. Az ételkínálat sokoldalú, a levesektől a vadételekig és a hagyományos köreteken át terjed, köztük a knédli és a sztrapacska hangsúlyos szerepet kap.
Az ételek íze kifinomult, a tálalás esztétikus és az adagok bőségesek. A vadételek kiemelkedő minőségűek, a hagyományos ízvilág jól érvényesül. Az ár-érték arány kedvező, és a felszolgálás rugalmas a kisebb és nagyobb társaságok kiszolgálásában. A falusi környezet nyugtató és idilli, így a térség ezerszínű szépsége mellett a vadászati, túrázási megálló tovább fokozza az élményt. A teraszon ülve a környezet és a gyors kiszolgálás együtt ad egy kellemes estélyt a vacsora alatt. A Vadász Étterem és Panzió Répáshuta a Bükk-fennsík gyönyörű környezetéhez illő, ízekben gazdag házias konyhát kínál, amelyet érdemes meglátogatni.
Két éjszakát töltöttünk itt, sajnos! Azért sajnos,mert tudtunk volna még választani az étlapjukról. Több helyen ettem már tárkonyos vadragu levest, de ez viszi a pálmát. Vadpecsenye házi burgonya pogácsával, knédlivel, ördöglángos. Mind-mind szuper. Akkora bőséges adagot adnak, hogy alig bírtuk megenni, így sajnos a desszertet már nem tudtuk megkóstolni.
A személyzet nagyon kedves, segítőkész. A szakácsnénik kezét mi is csak áldani tudjuk. A szállás is rendben volt. Ajánlom azoknak, akik szeretik a házias ízeket, nyugodt, vidéki légkört, jó levegőt látogassanak el ide.
Nagyon szép már maga az út is Répáshutára! Az étteremben nagyon finom házias ételekkel várják a vendégeket. A szobák szépek és tiszták, fabútorokkal berendezve. Nagyon jó ár-érték arány! Azoknak ajánlom, akik szeretik a friss levegőt, az erdő nyugalmát, csendjét!
10 éve járunk ide rendszeresen, a tulajdonosváltástól függetlenül az ételek minősége változatlan, a szakácsnénik kezét milliószor megáldottuk már,ha ki kéne emelnem valamit, a bablevesüknél jobbat sosem ettünk még! ! ! :)Nagy kedvencünk Répáshuta, minden évben (van, hogy többször is) ellátogatunk ide Budapestről, és mindig a Vadászban étkezünk, megelégedésre!
A Bükk egyébként is maga a csoda, a változatos természeti szépségeivel, a töbrökkel, a fennsíki rétjeivel, a Nagymezőn nyargalászó lipicaiakkal a mennyország maga :)Idén ismét ide készülünk, megint bejárjuk majd a Köveket, a Nagymezőt, a Zsidó rétet, a Lendeczki utat, a Csipkéskúti ménest, és megannyi szépséget.
Répáshutát csak ajánlani tudom annak aki tényleg nyugalomra-kikapcsolódásra vágyik. Igazi kis ékszerdoboz távol a város zajától. Még főzni sem muszáj hisz ott a Vadász étterem. Az étterem belső teréről nem tudok nyilatkozni, de a terasz hangulatos. Ott tartózkodásunk alatt háromszor étkeztünk itt és mindig nagyon ízletesek voltak az ételek.