Bolya étterem értékelései

Értékelései
5
43
55
30
2
0
53

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Bolya értékeléseit!

Olvasd el Bolya étterem értékeléseit!

Bolya értékelései

helyi lakos ajánlása -

Gesztenyéskert Vendéglő Szécsény

2020. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. március 8.
Egy hirtelen ötletként elmentünk Szécsénybe kirándulni. Sajnos a kastély vasárnap nem látogatható, viszont a retró múzeumot megnézhettük, itt ajánlották ezt az éttermet. Mondtuk, hogy a Lepénytanyába foglaltunk asztalt, erre kaptuk az ajánlatot hogy inkább itt ebédeljünk. Nem bántuk meg, udvarias kiszolgálásban és finom ebédben részesültünk.
Megosztom
szülinapok a családban -

Öreg Favágó Kocsmája Tarján

2020. februárban, családjával járt itt
Értékelt: 2020. március 8.
A lányom és a vejem születésnapjuk megünneplésére kaptunk meghívást. Nagyon örültem neki, hogy itt tartották, mert régebben már megtetszett ez az étterem, a neten találtam rá. Ebéd előtt bowlingozás volt. Ez alatt rendeltük meg a kiválasztott ételeket. Jó ötletnek tűnt, hogy a játék befejeztével egyből ehetünk.
Megosztom
2019. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. november 4.
Véletlen találtunk rá erre a vendéglőre. Belül nagyon hangulatos. Kicsit zavaró volt, hogy közel volt két kétszemélyes asztal, olyan volt mintha egy társaság lennénk. Párom húslevest rendelt májgombóccal, de a májgombócot nem tudta megenni, mert rossz íze volt. A "Sobri Jóska" féle második fogás
viszont ízlett neki.
Megosztom
2019. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. november 4. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Mivel több időt kellett tölteni Balatonfüreden és egy ismerősöm is ajánlotta a velős pirítóst így adtunk még egy esélyt a helynek. Nem kellett volna. Én kértem egy sütőtökkrém levest,ami finom volt. A párom marhahús levest kért. A répa ehetetlen volt, a marhahús meg rágós, még főzhették volna.
Megosztom
2019. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 23.
Egy hétvégét töltöttünk Zircen. Szerettünk volna reggelihez vásárolni, de nem volt szerencsénk, legalább is először úgy éreztük. Gondoltuk, hogy pizzát veszünk kényszer megoldásként. Ezért választottuk a pizzériát. Gondoltuk, hogy másnapi ebédhez foglalunk asztalt. A pincér nagyon udvarias, humoros volt. (később kiderült, hogy ő tulaj).
Megosztom
2019. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 23.
Szombati nap szerettünk volna valahol megebédelni,igazából, ha már Szegeden jártunk, halászlevet szerettünk volna enni. Nagyon csalódottak voltunk, mert két étteremben is zártkörű rendezvény volt. A harmadikban meg közölték, hogy egy órát várni kell, mert sok a vendég, nem tudnak kiszolgálni. Kényszer megoldásként választottuk a Tróját.
Megosztom
2019. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 20.
A hotelben szálltunk meg így adott volt, hogy ne csak reggelizzünk,(ami bőséges finom volt, étlapból lehet választani) hanem a konyhájukat is kipróbáljuk. Szicíliai csirkehús levest választottam, ami annyira ízlett, hogy itthon is elfogom készíteni, egy baja volt, hogy csak csészében adják, így az ára kicsit húzós. A második fogás erdei gombás rizottó szűzpecsenyével.
Megosztom
2019. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 20. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Maga az étterem jó helyen van, hangulatos is, terasza is van. Mi a nagy meleg miatt beültünk az étterembe. Csak ketten voltunk vendégek. Húslevest választottunk, lett volna idejük megmelegíteni, de hidegen kaptuk. A második fogás viszont finom volt. Szarvassült mártással, gombóccal. Kettős érzés van bennem, ezért választottam, hogy nem ajánlanám másoknak.
Megosztom
2019. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 20.
A boszorkányok jól kifőzték. Hangulatos étterem, udvarias, gyors kiszolgálás, pedig telt ház volt. Erdei vadragu levest választottam, amit bográcsban tálaltak. Nagyon finom volt. Másodiknak próbáltam egy könnyű ételt választani, rántott csirkemell brokkoli ágyon tálalva. Akkora adagot adtak, hogy nem bírtam megenni, becsomagoltattam és vacsorára teljesen megfelelt.
Megosztom
2019. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. július 26.
Sajnos a honlapon nyitásnak 10 óra van megadva minden napra. Ezért mentünk a korábbi hajóval Agárdról, hogy időben visszatérjünk. A pincérhölgy közölte, hogy 12-kor nyitnak, de nagyon udvarias volt és foglalt nekünk asztalt. Kis gyerekkel nehezen telt az idő, visszamentünk 12 órára és akkor már több asztalnál is ültek, ezek szerint korábban nyitottak.
Megosztom
6 oldalon / 55 találat


TérképX