Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!
Bolya
762269
Országjáró - 48 városban járt márNépszerű író - 29 hasznos szavazat3 évnyi aktív tagság
Fotói
69 fotó
Itt járt már

Bolya adatlapja

71Értékelés
7
62
2
69
Bemutatkozás
Szeretném az országot megismerni.
Így utazok, így járok étterembe
Barátommal utazok és előnyben részesítjük a helyi étel specialitásokat ezért nem választunk pizzát. A halat, vadat szeretjük inkább.
Ilyen vagyok
Ár-érték figyelő  •  Városi barangoló  •  Borbarát  •  Sörkedvelő  •  Természetbarát  •  Húsimádó  •  Házias ízek kedvelője  •  Magyaros ízek kedvelője
Regisztráció2014.06.16
Utoljára itt2022.05.18

Néhány kiemelt értékelés

Kiváló 2015. május 26.a párjával járt itt
Hétvégén a monostori erődöt látogattuk meg. Vonattal utaztunk így a közelben kerestünk egy hangulatos éttermet. Nagyon jó választás volt a Vasmacska. Udvarias, közvetlen, de nem tolakodó volt a pincér. Nagyon-nagyon finom volt a leves és a fő fogás is. A mennyiséggel is meg voltunk elégedve.
5Ételek / Italok
5Kiszolgálás
5Hangulat
5Ár / érték arány
5Tisztaság
Kiváló 2014. június 16.a párjával járt itt
Csak ajánlani tudom. Egy hétvégét töltöttünk Keszthelyen. Három nap alatt 4x voltunk az étteremben, nagyon finom, házias ételeket ettünk. A pincérek udvariasak, nem tolakodóak, hogy "na választott már". Az étlap változatos. Hétköznap 2 féle menüből is lehet választani 15-óráig.
5Ételek / Italok
5Kiszolgálás
5Hangulat
5Ár / érték arány
5Tisztaság
Átlagos 2014. november 19.gyerekekkel járt itt
A DiningCity Étterem héten a 8. helyre szavazták a vendégek az éttermet. Mivel az első 10 étterem megismételte a hetet, így azt gondoltuk, hogy érdemes kipróbálni. Nekem nem jött be. A korianderes kacsahúsgombóc inkább volt vegeta leves 2 db golyócskával. A főétel ehető volt, de semmi extra, csak a neve hangzott jól, sörös, sajtos szűzérme.
3Ételek / Italok
4Kiszolgálás
3Hangulat
2Ár / érték arány
4Tisztaság