Bolya étterem értékelései

Értékelései
5
39
51
28
2
0
49

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Bolya értékeléseit!

Olvasd el Bolya étterem értékeléseit!

Bolya értékelései

2019. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 23.
Egy hétvégét töltöttünk Zircen. Szerettünk volna reggelihez vásárolni, de nem volt szerencsénk, legalább is először úgy éreztük. Gondoltuk, hogy pizzát veszünk kényszer megoldásként. Ezért választottuk a pizzériát. Gondoltuk, hogy másnapi ebédhez foglalunk asztalt. A pincér nagyon udvarias, humoros volt. (később kiderült, hogy ő tulaj).
Megosztom
2019. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 23.
Szombati nap szerettünk volna valahol megebédelni,igazából, ha már Szegeden jártunk, halászlevet szerettünk volna enni. Nagyon csalódottak voltunk, mert két étteremben is zártkörű rendezvény volt. A harmadikban meg közölték, hogy egy órát várni kell, mert sok a vendég, nem tudnak kiszolgálni. Kényszer megoldásként választottuk a Tróját.
Megosztom
2019. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 20.
A hotelben szálltunk meg így adott volt, hogy ne csak reggelizzünk,(ami bőséges finom volt, étlapból lehet választani) hanem a konyhájukat is kipróbáljuk. Szicíliai csirkehús levest választottam, ami annyira ízlett, hogy itthon is elfogom készíteni, egy baja volt, hogy csak csészében adják, így az ára kicsit húzós. A második fogás erdei gombás rizottó szűzpecsenyével.
Megosztom
2019. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 20.
Maga az étterem jó helyen van, hangulatos is, terasza is van. Mi a nagy meleg miatt beültünk az étterembe. Csak ketten voltunk vendégek. Húslevest választottunk, lett volna idejük megmelegíteni, de hidegen kaptuk. A második fogás viszont finom volt. Szarvassült mártással, gombóccal. Kettős érzés van bennem, ezért választottam, hogy nem ajánlanám másoknak.
Megosztom
2019. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 20.
A boszorkányok jól kifőzték. Hangulatos étterem, udvarias, gyors kiszolgálás, pedig telt ház volt. Erdei vadragu levest választottam, amit bográcsban tálaltak. Nagyon finom volt. Másodiknak próbáltam egy könnyű ételt választani, rántott csirkemell brokkoli ágyon tálalva. Akkora adagot adtak, hogy nem bírtam megenni, becsomagoltattam és vacsorára teljesen megfelelt.
Megosztom
2019. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. július 26.
Sajnos a honlapon nyitásnak 10 óra van megadva minden napra. Ezért mentünk a korábbi hajóval Agárdról, hogy időben visszatérjünk. A pincérhölgy közölte, hogy 12-kor nyitnak, de nagyon udvarias volt és foglalt nekünk asztalt. Kis gyerekkel nehezen telt az idő, visszamentünk 12 órára és akkor már több asztalnál is ültek, ezek szerint korábban nyitottak.
Megosztom
egy ebéd a sok közül -

Vadszőlő Szálló étterme Bakonybél

2019. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. július 8. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Bakonybéli kirándulásunk alkalmával kerestünk itt éttermet. Nem igazán van választék, így a Vadszőlőt választottuk. Érdekes a berendezése, ami tetszett. A kiszolgálás udvarias. A húsleves ehető volt, nekem kicsit fura volt a tálalása az átlátszó jénai tálkában. A második fogás finom volt én vadat ettem, a párom pedig kíváncsi volt a muflonhúsra így ő muflönpörköltet választott.
Megosztom
2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. június 24. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Meglátogattuk a bogácsi pincesort és erre az étteremre esett a választásunk. A pincér nagyon udvarias volt. Húslevest választottunk csészébe, ez elég kis adag volt. (Másnap tálban kértük. ) Baconos, sajtos töltött csirkemellet kértem, a párom füstölt főtt csülköt, mindkettő nagyon izlett.
Megosztom
2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. június 24.
Barátom nosztalgiázott, hogy régebben itt finomakat evett, kicsit kettős érzéssel választottam az éttermet, mert akkor még a neve is és minden más volt. A húsleves nem is nyerte meg a tetszésem, sóztam, csípős paprikáztam, hogy ehető legyen. De a második fogás elfeledtette a gyenge a levest. Bazsalikomos szűzérme, erdei gombával, tócsni ágyon, isteni finom volt.
Megosztom
kellemes csalódás -

Révkapu Vendéglő Mohács

2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. június 12.
A neten keresgélve megtetszett a vendéglő hangulata, viszont több helyen olvastunk róla véleményt és elég sok negatív kritikát kapott. Pünkösd hétfőn jártunk Mohácson, így kénytelen voltunk ezt a helyet választani. Udvariasan fogadtak, Választhattunk, hogy hová üljünk. Kellemes hideg volt a hosszúlépés, az étel nagy adag és finom is volt.
Megosztom
6 oldalon / 51 találat


TérképX