Bolya étterem értékelései

Értékelései
4
37
46
28
1
0
42

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Bolya értékeléseit!

Olvasd el Bolya étterem értékeléseit!

Bolya értékelései

2019. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. július 26.
Sajnos a honlapon nyitásnak 10 óra van megadva minden napra. Ezért mentünk a korábbi hajóval Agárdról, hogy időben visszatérjünk. A pincérhölgy közölte, hogy 12-kor nyitnak, de nagyon udvarias volt és foglalt nekünk asztalt. Kis gyerekkel nehezen telt az idő, visszamentünk 12 órára és akkor már több asztalnál is ültek, ezek szerint korábban nyitottak.
Megosztom
egy ebéd a sok közül -

Vadszőlő Szálló étterme Bakonybél

2019. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. július 8. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Bakonybéli kirándulásunk alkalmával kerestünk itt éttermet. Nem igazán van választék, így a Vadszőlőt választottuk. Érdekes a berendezése, ami tetszett. A kiszolgálás udvarias. A húsleves ehető volt, nekem kicsit fura volt a tálalása az átlátszó jénai tálkában. A második fogás finom volt én vadat ettem, a párom pedig kíváncsi volt a muflonhúsra így ő muflönpörköltet választott.
Megosztom
2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. június 24. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Meglátogattuk a bogácsi pincesort és erre az étteremre esett a választásunk. A pincér nagyon udvarias volt. Húslevest választottunk csészébe, ez elég kis adag volt. (Másnap tálban kértük. ) Baconos, sajtos töltött csirkemellet kértem, a párom füstölt főtt csülköt, mindkettő nagyon izlett.
Megosztom
2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. június 24.
Barátom nosztalgiázott, hogy régebben itt finomakat evett, kicsit kettős érzéssel választottam az éttermet, mert akkor még a neve is és minden más volt. A húsleves nem is nyerte meg a tetszésem, sóztam, csípős paprikáztam, hogy ehető legyen. De a második fogás elfeledtette a gyenge a levest. Bazsalikomos szűzérme, erdei gombával, tócsni ágyon, isteni finom volt.
Megosztom
kellemes csalódás -

Révkapu Vendéglő Mohács

2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. június 12.
A neten keresgélve megtetszett a vendéglő hangulata, viszont több helyen olvastunk róla véleményt és elég sok negatív kritikát kapott. Pünkösd hétfőn jártunk Mohácson, így kénytelen voltunk ezt a helyet választani. Udvariasan fogadtak, Választhattunk, hogy hová üljünk. Kellemes hideg volt a hosszúlépés, az étel nagy adag és finom is volt.
Megosztom
2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. június 12.
A siklósi várnál osztogatták az étterem szórólapját. Igazából ezt az éttermet választottuk, mert pünkösd vasárnap nincs nagy éttermi választék. Rengetegen voltak, alig kaptunk asztalt. Elég hamar kiszolgáltak. Finom volt az ebéd, én marhahús levest választottam,báránypörköltet kapros túrós nokedlivel. Egy probléma volt, hogy a nokedlit langyosan hozták ki és hamar kihült.
Megosztom
2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. június 12. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szerettünk volna egy jó halászlevet enni. Szétnéztünk a harkányi éttermek között és a retro hangulata miatt is választottuk ezt a helyet és előttünk bográcsban főzték. Kétféle halászlevet ettünk volna egy vegyeset és egy harcsát, a pincér rábeszélt, hogy egy bográcsba hozza ki és majd kiválasztjuk a halakat belőle.
Megosztom
2019. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. május 26.
Szállásadónk javasolta, hogy ne hagyjuk ki ezt az éttermet. Egyáltalán nem bántuk meg, hogy hallgattunk rá. Szerencsére foglaltunk asztalt, mert különben nem tudtunk volna itt étkezni. Nagyon kedves, usvarias kiszolgálás. Nem kellett sokat várni az ételekre. Másnap szerettünk volna halászcsárdában enni, de vasárnap nem volt nyitva.
Megosztom
2019. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. április 23.
Az étterem Kaposvár sétáló utcájában található. Kellemes környezet, hangulatos terasszal. A pincérek nagyon figyelmesek, udvariasak, kedvesek. Nagyon finom ételek, nagy adagok az ár-érték arány is megfelelő. Annyira izlett az ebéd, hogy másnap is itt ebédeltünk és nem csalódtunk. Csak ajánlani tudom ezt az étteremet, aki Kaposváron jár ne hagyja ki.
Megosztom
2019. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. március 23.
A célunk a pápai kastély és városlátogatás volt. Kinézünk egy várost és keresünk "kockás abroszos" éttermet, ez most nem jött össze. Megkérdeztünk egy helyi boltost, ő ajánlotta az éttermet. A most divatos nagy fehér négyszögletes tányérba kaptuk az ételt,
ami elveszett a tányéron, én szarvas szeletet ettem áfonya mártással,
nem nagyon jött be, olyan volt, mintha lekvárt ettem volna, a hús puha omlós volt.
Megosztom
5 oldalon / 46 találat


TérképX