Bolya étterem értékelései

Értékelései
4
33
42
24
1
0
35

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Bolya értékeléseit!

Olvasd el Bolya étterem értékeléseit!

Bolya értékelései

kellemes csalódás -

Révkapu Vendéglő Mohács

2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. június 12.
A neten keresgélve megtetszett a vendéglő hangulata, viszont több helyen olvastunk róla véleményt és elég sok negatív kritikát kapott. Pünkösd hétfőn jártunk Mohácson, így kénytelen voltunk ezt a helyet választani. Udvariasan fogadtak, Választhattunk, hogy hová üljünk. Kellemes hideg volt a hosszúlépés, az étel nagy adag és finom is volt.
Megosztom
2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. június 12.
A siklósi várnál osztogatták az étterem szórólapját. Igazából ezt az éttermet választottuk, mert pünkösd vasárnap nincs nagy éttermi választék. Rengetegen voltak, alig kaptunk asztalt. Elég hamar kiszolgáltak. Finom volt az ebéd, én marhahús levest választottam,báránypörköltet kapros túrós nokedlivel. Egy probléma volt, hogy a nokedlit langyosan hozták ki és hamar kihült.
Megosztom
2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. június 12.
Szerettünk volna egy jó halászlevet enni. Szétnéztünk a harkányi éttermek között és a retro hangulata miatt is választottuk ezt a helyet és előttünk bográcsban főzték. Kétféle halászlevet ettünk volna egy vegyeset és egy harcsát, a pincér rábeszélt, hogy egy bográcsba hozza ki és majd kiválasztjuk a halakat belőle.
Megosztom
2019. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. május 26.
Szállásadónk javasolta, hogy ne hagyjuk ki ezt az éttermet. Egyáltalán nem bántuk meg, hogy hallgattunk rá. Szerencsére foglaltunk asztalt, mert különben nem tudtunk volna itt étkezni. Nagyon kedves, usvarias kiszolgálás. Nem kellett sokat várni az ételekre. Másnap szerettünk volna halászcsárdában enni, de vasárnap nem volt nyitva.
Megosztom
2019. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. április 23.
Az étterem Kaposvár sétáló utcájában található. Kellemes környezet, hangulatos terasszal. A pincérek nagyon figyelmesek, udvariasak, kedvesek. Nagyon finom ételek, nagy adagok az ár-érték arány is megfelelő. Annyira izlett az ebéd, hogy másnap is itt ebédeltünk és nem csalódtunk. Csak ajánlani tudom ezt az étteremet, aki Kaposváron jár ne hagyja ki.
Megosztom
2019. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. március 23.
A célunk a pápai kastély és városlátogatás volt. Kinézünk egy várost és keresünk "kockás abroszos" éttermet, ez most nem jött össze. Megkérdeztünk egy helyi boltost, ő ajánlotta az éttermet. A most divatos nagy fehér négyszögletes tányérba kaptuk az ételt,
ami elveszett a tányéron, én szarvas szeletet ettem áfonya mártással,
nem nagyon jött be, olyan volt, mintha lekvárt ettem volna, a hús puha omlós volt.
Megosztom
2019. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. február 19.
Egy hangulatos kisvendéglő, ami könnyen megközelíthető. Finom halászlé, túrós metélt, sztrapacska. Gyors felszolgálás, a pincérek sem voltak udvariatlanok. Elvitelre kértünk ecetes halat, arra sem kellett várni. Csak ajánlani tudom. Kellemesen csalódtunk, mert több negatív kritikát is olvastunk az ételekről és a pincérekről, ezért fenntartással foglaltunk asztalt, de nem bántuk meg, mert hamar megtelt az étterem, így lemaradtunk volna erről a kellemes emlékről.
Megosztom
2018. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. november 25.
Kicsit fenntartással mentünk be az étterembe, de belépve egy kellemes, hangulatos éttermet találtunk. Egy kis "malőr" történt, amit az étterem tulajdonosa, elrendezett, odajött az asztalunkhoz, bemutatkozott és segített az étel választásban. Az ajánlott ételek nagyon finomak voltak és a tálalás olyan volt, mintha egy osztályon felüli étteremben ettünk volna.
Megosztom
2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 5.
Azért kettős érzés, mert az étterem tetőtéri szobájában tölöttünk egy éjszakát. A fogadtatás nagyon kedves, udvarias kiszolgálás, segítőkészség, kedvezmény jár az itt megszállóknak. Nagyon nagy a forgalmuk, sokszor várni kell szabad asztalra, a betérő vendégnek, természetesen nekünk "járt" asztal. Finom ételeket ettünk.
Megosztom
finom kávé -

Cafe Frei Miskolc

2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 5.
Miskolcon tettünk egy kirándulást, úgy gondoltuk, hogy választunk egy különleges kávét. Hangulatos kávézó, udvarias kiszolgálás.
Sikerült egy nagyon finom kávét választani, így kedvet kaptunk
hozzá, hogy Pesten kipróbáljuk majd a Free kávézót.
Egy negatívum, ami látszik is a pontozásomon, a mellék helyiség
nagyon elhanyagolt, konkrétan a wc :(
Megosztom
5 oldalon / 42 találat


TérképX