Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Egy gyors GONDOLA(t)

Gondola Pizzéria RépcelakGondola Pizzéria Répcelak a térképen

2015. novemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2015. november 19.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Tegnap átutazóban ugrottam be a pizzériába, mert nem bírtam ki hazáig. Korábban már jártunk itt, a külső-belső nem változott, az üzemeltetőre nem emlékszem.
Hangulatosnak mondott, általam lenézett 6-7 személyes boxok vannak, érkezésemkor mindössze ketten táplálkoztak. Kérdésemre, hogy mit lehet gyorsan enni, azt válaszolták a lányok, hogy válasszak az étlapról. Erősködtem, hogy mi lehet az ami tényleg gyorsan elkészül, mondták, hogy válasszak. Egy mexikói névre hallgató, csilibabos, pepperónis, csípősnek gondoltat választottam.
Tíz percet ígértek, biztos, hogy tartották is, hiszen kb. 20-25 percet töltöttem a helyen és az egyébként "tartalmas" Blikk napilapot sem tudtam kiolvasni.
A lányok mérsékelten kedvesek voltak, de láthatóan szép rendben tartották a helyet. Ellenben a honlappal, melyen egy korábbi árlista szerepel. Az ebédhez steakkést biztosítottak, garantálva a tészta elvágását. Örömmel töltött el, hogy ilyen is van, nemcsak a sima vendéglátós kés, amivel szinte fűrészelni kell.
Maga a pizza egészen ehető volt, majdnem félbehagytam a nagysága miatt. A chilisbab egy kissé keményebb volt, a pfefferoni pedig nem volt elég csípős - de ez nyilván csak az én ízlésemnek nem volt megfelelő.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló

Gondola Pizzéria további értékelései

2017.04.07a párjával
Helybeli révén gyakran járok ide. Nem elfogultságból mondom, már rengeteg helyen ettem pizzát, de ilyen finomat még sehol. A kiszolgálás gyors, a lányok kedvesek. Az árakra sincs panaszom, jó az ár-érték arány. Legtöbbször pizzát, gyrost, pizzakiflit szoktam enni, ezekre még soha nem volt...
Népszerű szállások a környéken
Joó Fogadó Rábapaty - Pünkösd
Pünkösd
05.16-20.
Joó Fogadó Rábapaty
28.000 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.11.01-ig
Ensana Thermal Sárvár
75.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től bőv. félpanzióval
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk - Kikapcsolódás nyugdíjas kedvezménnyel
Kikapcsolódás nyugdíjas kedvezménnyel
2024.06.14-ig
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk
64.288 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval