Dobrika: Csend és nyugalom Salgó és Somoskő közelében :) - Ágnes Vendégház Salgóbánya

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Tél >>  |  Wellness >>  |  Húsvét >>

Ágnes Vendégház Salgóbánya értékelése
1. helyezett a 2 salgóbányai szállás közül

Értékelést írta:
4 szállásértékelés 4 városban járt
0 étteremértékelés 1 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

Csend és nyugalom Salgó és Somoskő közelében :)

2015. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. december 14.
Családias hangulatú vendégház, két szobával, kis főzőfülkével, fürdőszobával. A nagyobbik szobában egy franciaágy és két fotelágy kapott helyett, a kisebb szobában pedig egy emeletes ágy biztosítja a pihenést. Mi csak ketten voltunk, de legalább 5 vendég kényelmesen tud pihenni. A kisebb szobában van az étkező rész kialakítva. A meleget hangulatos kandalló biztosítja, mi nyáron voltunk, ezért kipróbálnunk nem kellett :)

A házigazdák a kertszomszédok, segítőkészek, bizalommal fordulhat a vendég hozzájuk. A kertben lehetőség van szalonna sütésre, grillezésre, minden eszköz (fa is) rendelkezésre áll. Az ingatlan egy csendes kis utcában helyezkedik el, parkolni a ház előtt lehetséges. A háztól 1 percre található a posta, ott működik egy pici kereskedelmi egység, ott alapvető dolgokat be lehet szerezni.

Szívből ajánlom mindenkinek, aki szereti a falusi turizmust, a csendet, a nyugalmat. A közeli Szlovákia, a környező várak, a lenyűgöző Karacs-Medves fennsík, a Salgóbányát körülvevő természet örök emléket-élményeket biztosít a túrázást, kirándulást kedvelő vendégeknek. Számunkra nem volt sarkalatos kérdés az internet és a tévé, de gyermekes szülőként tudom, hogy a gyerkőcöknek fontos az internet és a sok csatorna. Na az itt megvan :) Villámgyors net és rengeteg tévé csatorna :)

Ennyire tetszett: Kiváló
Személyzet: Kiváló
Tisztaság: Kiváló
Ár / érték arány: Kiváló
Kényelem (szoba): Kiváló
Szolgáltatások: Kiváló
Elhelyezkedés: Kiváló

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni Dobrika felhasználót?    Igen

Cím
3109 Salgóbánya
Madách Imre út. 7.