Kiváló 2020. februárban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2020. március 4.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Boros nevű helyre nem sokkal zárás előtt sikerült csak elérnem, így sajnos az ételekről nem számolhatok be. Azt viszont jelezném, hogy az étlap bíztató, a hely a környék legjobb helyének tűnik ránézésre. A beltér rendkívül hangulatos, a borválaszték impozáns, épp egy borkóstolóról jöttem, de azért egy borbárban rendeljen bort az ember, azt is tettem, a Serpens pincészet Király hegyi Furmintját kértem, 580 ft volt egy pohár. Finom volt és nem drága. Bármikor örömmel kipróbálnám a konyhát is.
Ár-érték arányban igen eltérő étterem . Azt hinné az ember , h a kevés étel nagy profizmust takar De nem . A hús gyakorlatilag olyan volt, mint amit anyám csinál otthon. Szóval ő nem profi ,de is nem fizetek érte , szóval megeszem. De ha ennyit fizetek , az legyen jó .
Végre összejött idén december elején A Boros konyhájának rég vágyott megismerése. Az étlap a magyar gasztronómia népszerű fogásaira épül, némi nemzetközi kitekintés mellett, ritkább alapanyagok is feltűnnek a választékban. Kínálnak többek között hagyományos borkorcsolyákat, azaz sajttálat és...
A címet folytatva: korrekt áron. És gyorsan. Olyan bécsi szeletet hoztak, hogy Bécsben sem kapsz nagyobbat és finomabbat. Hozzá bor (naná..). Fish and chips újragondolva szintén nagyon finom, ízek vannak, nem zsírban totyogás. Desszertet nem bírtunk enni, mert annyira jól laktunk. A pálinkától...