Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Pár nap eltöltéséhez tökéletes

Hotel Bodrog Wellness SárospatakHotel Bodrog Wellness Sárospatak a térképen

Kiváló 2015. júliusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2015. szeptember 2.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Nyaralásunk során átutazóban töltöttünk el 3 napot ebben a hotelban. A szoba berendezésével nekünk semmi bajunk nem volt, azt a pár órát, amit a szobában eltöltöttünk, ahhoz tökéletes volt. Nekünk nem tűnt elavultnak, mint itt sokan megjegyezték. A személyzet minden tagja nagyon kulturált, kedves, és segítőkész volt. Az étteremben lévők is. Az ott tartózkodásunk során több, feltételezhetően nyári gyakorlaton lévő diák is dolgozott pincérként. Ők is illedelmesek voltak, semmi kivetnivaló nem volt.
Egyedül az érkezésünkkor volt egy (utólag tapasztalva, csak szerencsétlen elszólás lehetett) nem éppen szerencsés mondata a recepciós hölgynek, amikor a borkóstolóval kapcsolatban érdeklődött, hogy melyik este szeretnénk. Amikor közöltem, hogy mi egyáltalán nem fogyasztunk alkoholt, így ezt a lehetőséget kihagyjuk, vagy "beváltanánk" alkoholmentes üdítő, gyümölcslé fogyasztására, akkor a recepciós hölgy közölte, hogy biztos megoldható, de ezt majd nekünk kellene a pincérekkel megbeszélni, lerendezni. Erre közöltem, hogy ebben az esetben lemondunk róla, mert 1-1 pohár ingyen üdítő miatt nem fogok alkudozni.
Ehhez képest a második este odajött hozzánk a felszolgáló, és megkérdezte, hogy mit fogyasztanánk, az általunk nem kért borkóstoló helyett. Azt gondolom, így kell ezt csinálni.

A wellness részleget (vagyis a medencetér) én is kicsit alul méretezettnek tartom, főleg annak tudatában, hogy csak meghatározott időszakban, pár órát van nyitva, bár ez a része azért nem zavart minket, mert a reggelit követően egészen a vacsora idejéig amúgy sem tartózkodtunk a hotelban.
Viszont egy észrevételem lenne még, hogy a wellness részlegbe beosztott dolgozó időnként benézhetne a medencetérbe is, mert nálunk pl. volt olyan eset, hogy a fiatalok másokkal nem foglalkozva labdáztak, meg ugráltak a békésen úszkálók között. (mi éppen a jakuzziban tartózkodtunk, így engem nem zavart, de aki akkor úszni akart, azokat láthatóan zavarta, és hiába tették szóvá nekik, nem igazán foglalkoztak ezzel). Azt gondolom, ezen dolgok könnyen orvosolhatóak lennének, ha ilyenkor az illetékes kitessékelné a viselkedni nem tudó személyeket, segítve a többi kikapcsolódni vágyó nyugalmát.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:
Szolgáltatások:
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:

Hotel Bodrog Wellness további értékelései

2023.10.16a párjával
Kiváló
Nagyon jó hely csak ajánlani tudom kifogástalan étel választék,minden közel van szinte a centrumban vagyunk,nem bántuk,hogy ide jöttünk csak jót tudok mondani látnivaló is van
2023.10.04a párjával
Kiváló
Az országnak erre a részére mindig szívesen visszajövünk, kirándulásra tökéletes, nagyon szép vidék, a várost pedig nagyon szeretjük. Kedves emberekkel találkoztunk mindig, ezért is választottuk ismét egy kikapcsolódás erejéig. Hotelben a lányomék már jártak, Ők ajánlották, mert meg voltak vele...
2023.10.03a párjával
Kiváló
AZ ország egyik legtöbb élményt nyújtó vidékének szívében található ez a hotel. A környékben rengeteg a látnivaló, túrázási lehetőség. Ez a hotel kiválóan alkalmas arra, hogy egy aktív nap után az ember kényelmesen kipihenje magát. A wellness kicsi, de igényes. A svédasztalos választék bőséges és...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hotel Hunor Sátoraljaújhely - Napi árak
Napi árak
2024.12.29-ig
Hotel Hunor Sátoraljaújhely
41.000 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Kőkapu Vadászkastély Nagyhuta - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.12.20-ig
Kőkapu Vadászkastély Nagyhuta
58.900 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Medián Hajdúnánás - All in one wellness csomag teljes ellátással
All in one wellness csomag teljes ellátással
2024.12.24-ig
Hotel Medián Hajdúnánás
79.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től teljes panzióval