Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

nincs vetélytárs

Thermal Étterem Sárvár SárvárThermal Étterem Sárvár Sárvár a térképen

Gyenge 2015. szeptemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2015. szeptember 8.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Mint minden élményfürdőben, úgy itt is lehet „rendes” főtt ételt kapni, leves, második, sütemény, savanyúság, italok, kávé. Na, ne egy pincér által körbejárt étteremre gondoljanak. Itt fürdőgatyás sorbanállás van a látványpult előtt, majd rámutatunk mit kérünk, és a kiszolgáló kiszolgál. Az is lehet, hogy a savanyút, süteményt, italt mi magunk vesszük le a polcról. A végén a pénztárosnál készpénzért fizetünk, majd a pénztárcát az egyik kezünkbe, a tálcát a másikba megpróbálunk úgy egy szabad asztalhoz menni, hogy közben semmit ne borítsunk ki. Ott vesszük észre, hogy az asztalon ott maradt a szemét, vagy éppen vizes a műanyag szék, amire le szeretnénk ülni. A választék jónak mondható, hiába itt vannak az osztrákok is, és keményen megmondják, ha valami nem jó. A feeling miatt biztosan nem jövök ide, nem szeretek vizes gatyában a napon, vagy vizes gatyában a légkondícionáló alatt ebédelni. Az árral is problémám van. Első osztályú étterem árak (1300-1700 / adag) annak ellenére, hogy nincs kiszolgálás, műanyag tányérban és műanyag evőeszközzel kapom meg az ételt, az étellel viszont semmi bajom nincs, nagyon szívesen megenném felöltözve egy II. osztályú étteremben, főleg ha ki is szolgálnának.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Szörnyű
Tisztaság:Gyenge

Thermal Étterem Sárvár további értékelései

2024.01.04gyerekekkel
Kiváló
Ajánlom másoknak is finom ételek kedves személyzet máskor is vissza fogunk menni nem kellett sokat várni a kiválasztott ételre próbáltak a kedvembe járni csak ajánlani tudom !!!!! Köszönöm !!!
2023.08.08gyerekekkel
Szörnyű
Ha finoman fogalmazok, akkor azt mondom gyenge menzás kaja, magas áron! Ha őszintén fogalmazok, akkor azt mondom íztelen, semmitérő adagok, pofátlan áron! A kiszolgálás: az 5-6 alkalmazottból találtam egy kedves ,segítőkészet, a többi, mint a lópokróc! Mivel a pl a hasáb és a rántottak íztelenek,...
2020.08.13gyerekekkel
Nem a legjobb étterem Sárváron. Egyetlen előnye, hogy a főépületben található.Az adagok eléggé nagyok. A minőséghez képest túl drága.
Népszerű szállások a környéken
Hotel Bassiana Sárvár - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.12.23-ig
Hotel Bassiana Sárvár
55.250 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk - Kikapcsolódás nyugdíjas kedvezménnyel
Kikapcsolódás nyugdíjas kedvezménnyel
2024.06.14-ig
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk
64.288 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval