Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Barátságos szálloda Sárvár szívében

Hotel Viktória SárvárHotel Viktória Sárvár a térképen

2013. júliusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2014. február 14.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A város központjában található kis méretű, családias szálloda. A főtér, városközpont, Vár, Botanikus kerc pár perces sétával elérhető. A fürdő, a tó és a kalandpark a város másik végén van, kocsival csak pár perc. Saját zárt parkoló, az udvaron kis játszótér van.
A személyzet nagyon kedves, segítőkész volt, úgy éreztük, hogy valóban azért tesznek mindent, hogy a vendégek jól érezzék magukat. A szomszédos botanikus kertbe ingyenes belépőt adtak, melyet több alkalommal is használtunk.
A wellness rész pici, 1 db jaccuzzi van, de mivel csak mi voltunk benn, így kényelmes volt, a gyerekeknek nem kellett a használatért fizetni, bár sok más szállodában ez alapból ingyen benne foglaltatik a szoba árában. Mivel összességében az ár-érték arány kedvező volt, így "belefért".
A reggeli mennyiségre több, mint elegendő volt, de nem túl változatos. A vacsora 1 fogásos a la carte főétel volt, 12 féléből lehetett választani. A mennyiséggel itt sem volt probléma, de ízvilágra az én számomra nem volt annyira változatos, a gyerekeknek viszont nagyon ízlett, és számunkra úgyis ez volt a legfontosabb :-)
Egy tágas, 2 szobás, tiszta, szépen berendezett, konyhás lakosztályban voltunk a legfelsőbb szinten, a tetőtérben. Légkondi jól működött, és a 2 szobát külön lehetett szabályozni. Ami hátrány volt, a lift hiánya, 3 kisgyerekkel sok volt a lépcsőzés (az étkezés a másik épületben a földszinten volt), illetve nem volt sötétítő vagy redőny, emiatt a gyerekek altatása nem volt könnyű, végül egy takaróval sötétítettük be a tetőablakot. A fürdőben zuhanyzó van, az is tiszta, rendezett volt.
Összességében a benyomásunk pozitív, ami számunkra 1-2 hiányosság vagy negatívum volt, az szerintem személyes vélemény, adottság. Szívesen visszamennénk máskor is.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:
Kényelem:
Szolgáltatások:Átlagos
Étkezés:Átlagos
Elhelyezkedés:Kiváló
Fényképek (19)
Hotel Viktória Sárvár - Külső képHotel Viktória Sárvár - Külső képHotel Viktória Sárvár - VendéglátásHotel Viktória Sárvár - SzobákHotel Viktória Sárvár - SzobákHotel Viktória Sárvár - SzobákHotel Viktória Sárvár - SzobákHotel Viktória Sárvár - Szórakozás/SportHotel Viktória Sárvár - WellnessHotel Viktória Sárvár - WellnessHotel Viktória Sárvár - Medence/kertHotel Viktória Sárvár - Medence/kertHotel Viktória Sárvár - Medence/kertHotel Viktória Sárvár - EgyébHotel Viktória Sárvár - Külső képHotel Viktória Sárvár - Medence/kertHotel Viktória Sárvár - Medence/kertHotel Viktória Sárvár - SzobákHotel Viktória Sárvár - Külső kép

Hotel Viktória további értékelései

2023.07.10a párjával
Kiváló
A szoba szép, új, tiszta. Tetszett, hogy hajszárító is van, és nem kellett külön kérni a recepción. Az is jó volt, hogy a szobának van kis erkélye, igaz udvarra néző, de ez nem zavart, kicsit ki lehetett menni. A reggeli finom volt és szerintem mindenki megtalálta, amit szeretett. Ha elfogyott...
2022.02.14barátokkal
Szörnyű
Kevés étel választék, nem túl friss svédasztalos reggelik, valamint ehetetlen étel ajánlatok. Kevés szórakozási lehetőség, hideg jakuzzi, lejárt szavatosságú italok a minibárban. Kihasználhatatlan Fitness & wellnes részleg. A fogalalásba beketartozott a só kabin használata, amelyhez kártyát nem...
2019.07.29a párjával
Kiváló
A város közepén található, gyönyörű előtte a szökőkút. Könnyű a megközelítése. A személyzet kedves, segítőkész. A szoba tiszta, kulturált. Bátran ajánlom mindenkinek.

A Hotel Viktória legnépszerűbb csomagjai

Hotel Viktória Sárvár - Napi árak reggelis ellátással (1 éjtől)
Napi árak reggelis ellátással (1 éjtől)
24.691 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
2025.07.27-ig
Hotel Viktória Sárvár - Napi árak teljes ellátással (1 éjtől)
Napi árak teljes ellátással (1 éjtől)
41.590 Ft / 2 fő / éj-től teljes panzióval
2025.07.27-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
63.147 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Hotel Freya Zalakaros - Senior ajánlat fürdőbelépővel
Senior ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.20-ig
Hotel Freya Zalakaros
121.890 Ft / 2 fő / 3 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Szieszta Sopron - Senior csomag fürdőbelépővel
Senior csomag fürdőbelépővel
2024.12.23-ig
Hotel Szieszta Sopron
89.100 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval