A Hotel Relax Sárvár központjától mindössze néhány perc sétára helyezkedik el; a 2006 nyarán épült szálloda 50 barátságos stúdióval és apartmannal várja vendégeit, melyek saját fürdőszobával, felszerelt konyhával, és kényelmes szobával.
Baráti házaspárral először,2012 áprilisban jártunk a Hotelben. Mivel mindennel meg voltunk elégedve így a gyermekeink is eltöltöttek 2 éjszakát, nekik is jó benyomásuk volt, ezért ez év áprilisában barátainkkal együtt ismét vissza tértünk . Az gondolom ennél több ajánlás nem kell. Kiváló ár/értékarány !
Egyetlen negatívum: kicsi reggeliző helyiség, de mivel nem kellett sehova rohannunk, így ez sem jelentett gondot a többi kellemes és kedves benyomás mellett.
Nagyon tágas, mindennel ellátott apartman. Kívánságunkat maximálisan teljesítették. Kedves, előzékeny a pecepció! Reggelire sokféle választék. Gyerekbarát. -Reggelinél a gyerekekre is gondolnak. Lehet biciklit kedvező áron bérelni, gyerekeknek müanyag kismotor. Jó ötlet az akciós csomat: Ha sikerül a gyerkeimet is küldöm unokákkal! Nagyon meg voltunk elégedve, mindenkinek ajánlom!
Tavaly ősszel házassági évfordulónkon voltunk itt kisgyerekkel. A hotel kívülről mást mutat mint ami benne találtunk! Nagyon kényelmes tiszta, tágas apartmanok. Tágas, árnyas kert. Kerékpár kölcsönzési lehetőség. A gyerekeknek biztosítanak kismotort vagy futóbiciklit. Játszósarok és kerti játékok. 2 szuper játszótér a közelben.
. Segítőkész, készséges személyzet. Nekünk nagyon pozitív volt a tapasztalatunk! Tervezzük, hogy idén is vissza megyünk! Kisgyermekes családoknak is bátran ajánlom!
2013. áprilisában jártunk itt. Nagyon jól éreztük magunkat,a szállás megfelelő volt. A reggeli nem volt túl változatos de azért elfogadható,inkább a reggeliző helyiség mérete volt szűkös. A fürdő és a környék csodálatos. Hatalmas sétákat tettünk a környéken.
Egyetlen problémánk volt,hogy mivel családi házas környezetben van a szálloda,gyakran elég erős istállószag terjengett a levegőben,ilyenkor be kellett zárni az ablakokat. Összességében azért így is nagyon jól éreztük magunkat. Elképzelhető,hogy máskor is eljövünk ide.
Kuponos oldalról találtuk a szállást. A szálloda tökéletesen megfelelt az elvárásoknak. A szoba jól felszerelt,és tiszta. Bababarát hely. A gyógyfürdő kiváló,és nincs messze. A reggeli picit egyhangú és kicsi a hely,a félpanziós megoldás szuper lett volna,ha lenne.
Az interneten találtuk ezt a szállást. Direkt apartman szállodát kerestünk, hiszen a napot a fürdőben, illetve a környék bejárásával töltöttük. A szálloda elhelyezkedése, a szobák berendezése, tisztasága megfelelő. Negatívumként a reggeli egyhangúságát, a választék hiányát és a kis kapacitású "éttermet" tudnám említeni.
Elsősorban a gyógyvíz miatt kerestük fel Sárvárt baráti társasággal. A Relax Hotelre a jó ár-érték arány miatt esett a választás. A fürdő kb. jó 12 perces sétával érhető el, de minden igtényt kielégítő. A vár és környéke, a főtér a szökőkúttal mindenképpen megtekintendő.
Étkezést máshol vettünk igénybe, így arról nem tudok véleményt mondani. Egyetlen negatívum: a szoba nem az udvarra nézett, hanem v. színű valamilyen gazdaság lehet a közelben, az istállószag kellemetlen volt.
Mivel nem étkeztünk ott így azt nem tudom értékelni, egyébként meg voltunk elégedve a körülményekkel - igaz nem is támasztottunk nagy igényeket. Két problémánk volt: 1, A pótágy majdnem összedölt a fiam alatt így a végén a földre terített matracon aludt 2,Mivel a szoba a kertes részre nézett így az ott még éjfélkor is mulatozó társaság hangoskodásától nehezen tudtunk aludni.
Egyébként a konyha felszereltsége megfelelő és ezért az árért máshol nem kaptunk volna szállást. Máskor is visszamegyünk ha páratlan számú szobát kapunk, mert az nem a parkos részre néz így vélhetően nyugodtabb.
3 napra érkeztünk Sárvárra a Relax Hotelbe Csemőből. Az interneten keresgetve találtam rá erre az oldalra és a Relax Hotelre. Azért választottam ezt a szállást, mert innen nagyon sok helyre el lehetett menni kirándulni. Ebbe a három napba nekünk belefért egy kis fürdőzés a sárvári Termál fürdőbe,séta a városban, kirándulás Ják-ra, Szombathely-re, Kőszeg-re.
Hazafelé még a sümegi várat is megnéztük. Nagyon tetszett a szoba, kényelmes volt az ágy, a konyha jól felszerelt. Mi étkezést nem vettünk igénybe, így arról nem tudok véleményt mondani. Szép helyen van a hotel, közel van a központ, jó hogy van egy kis játszótér, sütögető a kertben. Én csak ajánlani tudom másoknak is, ha tehetjük máskor is visszajövünk ide, mert szerintem az ár/érték arány nagyon jó. Jó pihenést mindenkinek a Relax Hotelben !
A személyzet nagyon udvarias, felkészült minden tekintetben. A szoba gyönyörű. Ami kevésbé volt jó hogy a hűtőt tavaly is és most is kissé már benőtte a jég,ismételten le kellett olvasztanunk. Seprű mellé nem volt lapátunk,a fürdőből hiányzott a felmosó ami tavaly volt,2 felnőtt és 1 gyerek esetében csak 2 nagy törölköző jár?
Sajnos a törölközők tisztasága sem 100%-os,na és a fürdő kád? Hát a saját hajam is okoz némi kellemetlenséget nemha a másét kell a kád lefolyóból kipucolnom hogy lemenjen a víz. Ezek a dolgok könnyen orvosolhatók,és ettől függetlenül kellemesen telt az idő!