Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Nyaraltunk a Zemplénben

Hotel Hunor étterme SátoraljaújhelyHotel Hunor étterme Sátoraljaújhely a térképen

2019. augusztusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2019. augusztus 29.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Mivel a hotelben szálltunk meg félpanziós ellátással, így 6 napi reggeli és vacsora alapján tudok véleményt mondani. Az étterem tágas, terasza is van, és nagyobb asztalokkal is rendelkeznek, így a mi 5 fős családunk is kényelmesen elfért.
Amennyiben szükséges, van egy különtermük is, szintén a földszinten a bowling pálya mellett.
Pozitívum, hogy a vacsorához mindig tettek ki az asztalokra kancsóban vizet, nem tukmálták a plusz italvásárlást, de egyébként egész korrekt áron adták (üdítők 350 Ft, Cappy 400 Ft, Staropramen csapolt korsó 750 Ft).
A reggeli svédasztalos 7-10 óra között, minden nap ugyanazok az ételek, de nekünk változatos és bőséges volt. Mindig tudtam többféle ételt is enni. A péksütemények választéka ingadozó, bizonyos napon 2 fél kalács, rétes, sajtos pogácsa, zsemle, kifli, 2 féle kenyér (fehér, barna), míg más napokon csak 3 féle pékáru volt. 3-4 féle felvágott, 3 féle sajt, pici dzsem, virágméz, vaj, rántotta, virsli, sült kolbász, tükörtojás. A filteres teakínálat széles. Gyümölcslé lédig, alma, narancs, őszibarack közül 2 féle naponta. 3 féle müzli. Paradicsom, paprika, uborka.
A kávét a pultban készítik rendelésre. 2 napig elromlott a kávégép, akkor lattét, cappuccinót nem tudtak készíteni, csak nescafét.

Vacsora 1 leves, 1 desszert, 3 féle főétel, ezek eléggé egysíkúak voltak, hasonló dolgok ismétlődtek nap-nap után, de azt kell mondjam, hogy ezek is finomak voltak. Sült vagy bundázott csirke, sima vagy zöldséges rizs, tészta (túlfőtt) Penne Arabiata, kelbimbós metélt. Klassz volt a pirított gomba aszalt szilvával. A húsok jól fűszerezettek, de a csirkemell többször kiszárítva, azaz túlsütve jött. Egy-egy napon volt hal, illetve sertéshús. Az idénygyümölcsökből összeállított vegyes gyümölcs nekem nagyon tetszett, abból minden nap ettem: kék és fehér szőlő, ananász, banán, nektarin, görög- és sárgadinnye. A desszertek szokványosak: gesztenyepüré, túrós palacsinta, fagyikehely. Ez is fix az adott napon, 1 féle, nem választható. Szintén tetszett, hogy mindig volt saláta, illetve savanyúság.
Ha a vendéglétszám 20 fő alatti, akkor a vacsora menüválasztásos, ilyen esetünkben 1x fordult elő. Itt a negatívum annyi volt, hogy nem kaptunk gyümölcsöt és salátát sem. Bakonyi sertés sztapacskával, grillezett csirkemell málnaöntettel, hercegnő burgonyával, rántott karfiol rizzsel, tartárral volt a választék. További hátrány, hogy ilyenkor többet kell várni az ételekre, és logikusan, mindenki csak egyféle ételt kérhet.
Az össz-élmény alapján a 4 pontot megérdemlik.
A személyzet pörgős, segítőkész.
Itt is igaz, amit írtam a hotelnél, a 4 csillagos szintet véleményem szerint nem ütik meg, ez inkább erős hármas az étterem vonatkozásában is.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (43)
Hotel Hunor étterme Sátoraljaújhely - Étel/italHotel Hunor étterme Sátoraljaújhely - Étel/italHotel Hunor étterme Sátoraljaújhely - Étel/italHotel Hunor étterme Sátoraljaújhely - Étel/italHotel Hunor étterme Sátoraljaújhely - BelsőHotel Hunor étterme Sátoraljaújhely - Étel/italHotel Hunor étterme Sátoraljaújhely - Étel/italHotel Hunor étterme Sátoraljaújhely - Étel/italHotel Hunor étterme Sátoraljaújhely - Étel/italHotel Hunor étterme Sátoraljaújhely - Étel/italHotel Hunor étterme Sátoraljaújhely - Étel/italHotel Hunor étterme Sátoraljaújhely - Étel/italHotel Hunor étterme Sátoraljaújhely - Étel/italHotel Hunor étterme Sátoraljaújhely - Étel/italHotel Hunor étterme Sátoraljaújhely - Étel/italHotel Hunor étterme Sátoraljaújhely - Étel/italHotel Hunor étterme Sátoraljaújhely - Étel/italHotel Hunor étterme Sátoraljaújhely - BelsőHotel Hunor étterme Sátoraljaújhely - Étel/italHotel Hunor étterme Sátoraljaújhely - Étel/italHotel Hunor étterme Sátoraljaújhely - BelsőHotel Hunor étterme Sátoraljaújhely - Étel/italHotel Hunor étterme Sátoraljaújhely - Étel/italHotel Hunor étterme Sátoraljaújhely - Étel/italHotel Hunor étterme Sátoraljaújhely - Étel/italHotel Hunor étterme Sátoraljaújhely - Étel/italHotel Hunor étterme Sátoraljaújhely - Étel/italHotel Hunor étterme Sátoraljaújhely - Étel/italHotel Hunor étterme Sátoraljaújhely - Étel/italHotel Hunor étterme Sátoraljaújhely - Étel/italHotel Hunor étterme Sátoraljaújhely - Étel/italHotel Hunor étterme Sátoraljaújhely - Étel/italHotel Hunor étterme Sátoraljaújhely - Étel/italHotel Hunor étterme Sátoraljaújhely - BelsőHotel Hunor étterme Sátoraljaújhely - Étel/italHotel Hunor étterme Sátoraljaújhely - Étel/italHotel Hunor étterme Sátoraljaújhely - Étel/italHotel Hunor étterme Sátoraljaújhely - Étel/italHotel Hunor étterme Sátoraljaújhely - Étel/italHotel Hunor étterme Sátoraljaújhely - Étel/italHotel Hunor étterme Sátoraljaújhely - Étel/italHotel Hunor étterme Sátoraljaújhely - Étel/italHotel Hunor étterme Sátoraljaújhely - Étel/ital

Hotel Hunor étterme további értékelései

2017.06.04családjával
Gyenge
Itt lehet főtt halat enni, igaz mi roston rendeltük, de az íze mint ha csak megfőzték volna! Sajnos a halászlé is a még ehető kategóriába tartozott! Az egyéb ételek amit a családdal fogyasztottunk azok átlagosak voltak! Sajnos a kiszolgálás is elég gyengécske a hölgy kihozott langyos...
2016.10.15csoporttal
Kiváló
Őszintén bevallom, hogy csak azért mentünk be, mert két szezon közti holt időszakban már semmi más nem volt nyitva a környéken és a csapat nagyon éhes volt, de nem bántuk meg. Az ételek árát megkérik, de azok nagyon ízletesek és bőségesek. A kiszolgálás is dicséretes, a hölgyek jól megbirkóztak a...
2014.08.20a párjával
Hétvégén jártunk ott férjemmel és barátainkkal. Árban szerintem átlagos, viszont ezért az árért elég kis adagot adtak. SZÉP kártya elfogadóhely, ami viszont vonzó volt számunkra. A pincér hölgy kicsit kezdő volt aki kiszolgált minket. Az ételek finomak voltak, sőt még koktélok közül is...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Hunor Sátoraljaújhely - Napi árak
Napi árak
2024.12.29-ig
Hotel Hunor Sátoraljaújhely
41.000 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Hunguest Hotel Sóstó Nyíregyháza - Sóstó - Legjobb ár fürdőbelépővel
Legjobb ár fürdőbelépővel
2024.12.20-ig
Hunguest Hotel Sóstó Nyíregyháza - Sóstó
110.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Kőkapu Vadászkastély Nagyhuta - Hétköznapi ajánlat - félpanziós ellátással
Hétköznapi ajánlat - félpanziós ellátással
2024.12.20-ig
Kőkapu Vadászkastély Nagyhuta
87.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval