Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Jó hely

Hotel Castello & Thermal Spa SiklósHotel Castello & Thermal Spa Siklós a térképen

2015. júliusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2015. július 23.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A hotel a kisvárosban, a vár aljánál helyezkedik el, zárt parkolóval a szállóvendégek részére, amiért nem kell külön fizetni. Az épület kívülről kicsit jellegtelen, de belülről tetszetős kombinációja a régi malomépületnek és a modern stílusnak. A szobabelső elegáns, mind a színek, mind az anyagok tekintetében - nagyon tetszett mindkettőnknek, bár az erkély az hiányzott. Gyerekeknek külön kialakított kis játszóhelyiség áll rendelkezésre.

A bárnak egy belső elegáns, fotelos része és egy külső, a fürdőre nyíló része is van, lehet választani ízléstől és napszaktól függően. A fogyasztást nemcsak itt, hanem a fürdőrészen a grill bárban és a büfében is lehet szobaszámlára kérni - ez nagyon kényelmes megoldás a hotelvendégeknek, hogy nem kell készpénzt átvinni a strandrészre. Az árak középkategóriásak, megfizethetők. Az étterem hangulatos, az ételek választékosak és különösen finomak voltak és itt is találkoztunk egy kedvességgel, hogy gyerekeknek külön kis gyerekételekkel kedveskedtek.

A fürdő egy külső strandrészből és belső élményfürdőből áll. A kültéri részen a szálloda felőli oldalon található egy jakuzzi a bár mellett és egy nagy úszómedence, a másik oldalon pedig egy kültéri felnőtt- és egy gyermekmedence (dícséretes, hogy árnyékolóval van ellátva). Itt található a mediterrán terasz grill ételekkel és hátul két büfé. (Finom volt a lángos :) A beltéri részen 4 különböző hőmérsékletű és különböző élményelemekkel rendelkező élménymedence van, különböző színű mozaikcsempékkel, érdekes oszlopos kialakítással. Kicsit arrébb, egy csendesebb helyen van egy termálvizes magas hőmérsékletű ülőmedence tévékészülékkel az oldalfalon. Ennek közelében helyezkedik el a szaunarészleg két finn szaunával, egy gőzkabinnal és egy aromakabinnal, illetve egy kültéri, elég nagy méretű orosz szauna tartozik még hozzá. Említésre méltóak a különböző szaunaszeánszok, amire a szállóvendégek ingyenes kupont igényelhetnek a hotel recepción. Kiemelném a gőzkabint, ami folyamatosan, jó erősen működött még a kinti nagy meleg ellenére is, illetve végre egy olyan hely, ahol normális burkolólapok voltak olyan anyagból és felülettel, ami nem csúszik!

Jól éreztük magunkat, szívesen visszatérnénk a későbbiekben.

Családoknak, kisgyermekeseknek kifejezetten nyárra ajánlom, pároknak és nyugalmasabb körülményeket kedvelőknek pedig inkább tavasszal vagy ősszel érdemes jönni szerintem.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:

Hotel Castello & Thermal Spa további értékelései

2024.01.13gyerekekkel
Az etkezes sokszinu volt, a reggeli es a vacsora is boseges kinalattal rendelkezett. A szoba tiszta volt. Sajnos a natrac nagyon kenyelmetlen volt, a szobaban nagyon meleg volt, egyeni hofok szabalyozasra nem volt lehetoseg, folyamatosan szelloztetni kellett, nagyon sajnalatos, hogy a jelenlegi...
2023.09.26gyerekekkel
5 éve és idén voltunk újra. Fejlesztés nem történt, a fürdőben a fugák állapota hagyott kivetnivalót. Nagyszobában nincs nyitható ablak, tv csatorna kiosztásban gyerekeknek nincs műsorválasztási lehetőség. Nagycsaládosokra az étteremben se nagyon gondoltak, tele van 4-es asztalokkal, újraterítés...
2023.08.27családjával
Szép, tiszta, minden kényelmet kielégítő. Az étel kevés. Ha valaki később érkezik enni, desszert, gyümölcs nem jut, sőt köret sem biztos.

A Hotel Castello & Thermal Spa legnépszerűbb csomagjai

Hotel Castello & Thermal Spa Siklós - Tavaszi kényeztető wellness hétvégék (min. 2 éj)
Tavaszi kényeztető wellness hétvégék
143.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2024.06.16-ig
Hotel Castello & Thermal Spa Siklós - Tavaszi vitalitás - kedvezményes hétköznapok (min. 2 éj)
Tavaszi vitalitás - kedvezményes hétköznapok
126.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től reggelivel
2024.06.14-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
63.147 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Pelion tavaszi hétköznapi akció
Pelion tavaszi hétköznapi akció
2024.06.13-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
77.197 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Kapitány Sümeg - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2024.06.21-ig
Hotel Kapitány Sümeg
114.880 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval