Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

ambivalens ambient

Ambient Hotel & AromaSPA Sikonda SikondaAmbient Hotel & AromaSPA Sikonda Sikonda a térképen

2014. júniusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2014. augusztus 15.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Júniusban három gyerekkel töltöttünk 4 napot a szállodában. Az illatkoncepció ugyan nem hagyott mély nyomokat bennünk, azért jól éreztük magunkat. Tetszett a wellness, kinn és benn is mártóztunk, szaunáztunk, jakuzziztunk.
A gyerekrészleg kicsit kiábrándított bennünket, a csupasz térben egy darab vízköpő bohóc nem sokáig foglalta le kisgyermekünket, de a többi medencében - bár ott csak úszógumival és felügyelettel - végül is kilubickolta magát. Apró észrevétel, hogy a teljesen elkülönített szaunarészre illő lenne tenni ki tiszta szaunalepedőket, és oda is egy szennyeskosarat felvinni. Kíváncsi vagyok, hogy a kinti részt mikor fogják a szálloda színvonalára felhozni, mert a kert, a hátsó medencés rész még nagyon nem illeszkedik a 4*-os képbe.
A személyzet nagyon kedves volt és készséges, bár sajnos animátor akkor még nem várta a gyerekeket.
Az ellátással meg voltunk elégedve, a kicsit "egyenízű" levesek kivételével minden nagyon finom volt, a tálalásuk is szép és étvágygerjesztő, a választék is bőséges volt és változatos.
Az apartmanunk szép és modern, de ötünk számára kicsit szűkös: bár az ágyak elfértek, az 1 szem szekrényekbe már nem volt kényelmes a bepakolás. A fürdőszobában ugyan lehetett volna bált is rendezni, de egy ruhaszárítónak jobban örültünk volna a nagy tágas térben, vagy legalább a falon, mert 5 fürdőlepedőt elég nehéz volt kiteríteni, lévén, hogy erkélyünk sem volt.
A szálloda hangulatáról még annyit, hogy egy illataival hívogató hoteltől nem műanyag növényeket várnék, a hatalmas terekbe igazi növények - a lobbyban és a wellnessben is - jobban passzolnának.
Mivel azonban a személyzet nagyon igyekvőnek tűnt, bizonyára orvosolják hamar az apró bakikat. Elnézőbb vendégek számára már így is kiváló pihenőhely.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:
Ár / érték arány:
Kényelem:Átlagos
Szolgáltatások:
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:

Ambient Hotel & AromaSPA Sikonda további értékelései

2024.04.20a párjával
Kiváló
Öt napot töltöttünk Sikondán az Ambient hotelben. A hely nagyon szép. Kényelmes, modern szálloda. Kényelmes, tágas szobát kaptunk. A Wellnes nagyon tökéletes. A személyzet kedves. Az étel választék bőséges- Aki itt nem talál megfelelő ételt, az maradjon otthon és főzzön. szóval érdemes elmenni.
2024.03.25a párjával
Kiváló
Nagyon megvoltunk elégedve a hellyel. A szobával, a benne érezhető kellemes illattal, a szoba tisztaságával, a személyzet segítőkészségével, az ételek mennyiségével és minőségével, a teljes fürdővel,a változatos szaunákkal, egyszóval az egész komplexummal. Amit a párom hiányolt, hogy csapolt...
2023.12.28a párjával
Két dolog nem tetszett az első hogy nem volt 24-25-26-dikán sem valami élő zene a második hogy a szakácsot el kellene küldeni tovább képzésre. Mert az nem lehet hogy a bableves-a gulyásleves-a húsleves-a raguleves- mind egyforma ízű és még egy jó tanács a drága harcsahúst nem rontjuk-el...

Az Ambient Hotel & AromaSPA Sikonda legnépszerűbb csomagjai

Ambient Hotel & AromaSPA Sikonda Sikonda - Nyugdíjas ár félpanzióval (min. 2 éj)
Nyugdíjas ár félpanzióval
95.642 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2024.12.20-ig
Ambient Hotel & AromaSPA Sikonda Sikonda - Előrefizetési kedvezmény félpanzióval (min. 2 éj)
Előrefizetési kedvezmény félpanzióval
89.280 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2024.12.20-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Pelion tavaszi hétköznapi akció
Pelion tavaszi hétköznapi akció
2024.06.13-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
77.197 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Greenfield Hotel Bük, Bükfürdő - Kedvezményes ajánlat félpanzióval
Kedvezményes ajánlat félpanzióval
2024.12.24-ig
Greenfield Hotel Bük, Bükfürdő
113.357 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval