Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Sokkal többet vártunk

Ambient Hotel & AromaSPA Sikonda SikondaAmbient Hotel & AromaSPA Sikonda Sikonda a térképen

Átlagos 2017. novemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2017. december 18.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Régóta készültünk felkeresni ezt a hotelt, kíváncsiak voltunk, hogy milyen az ország első illathotelje. Már a szállodába belépve nagyon egyedi és különleges illat fogadott, amit én egész ott tartózkodásunk alatt éreztem (a párom nem). Ettől én már az első perctől kezdve nagyon otthonosan éreztem magam. Sajnos már a bejelentkezésnél gond volt, nem találták a foglalásunkat. Még szerencse, hogy vittem az email-en érkezett visszaigazolást. Igen kellemetlen lett volna 300 km-t visszaautózni éjszaka. Végül a foglalásunknak megfelelő illatszobát (erdőmélyi csend) kaptuk meg. A szobában újabb kellemetlen meglepetés várt minket, egy pótágy szinte elfoglalta az egész franciaágy előtti teret, tehát tulajdonképpen az egész szobát. Kérésre természetesen elvitték. A szobában nagyon kellemes volt az erdőmélyi csend illat, és ami nekem nagyon tetszett, hogy a fürdőszobában a tusfürdőnek és a kézmosó gélnek is ilyen illata volt. Sajnos a testápolóról nem tudok nyilatkozni, mert annak az adagolója nem működött.
A wellness részleg első ránézésre nagynak tűnik, de a rengeteg szállóvendég és a külsős vendégek miatt mindig zsúfolt volt. A szaunák soha nem voltak felfűtve a kellő hőfokra. Az emeleten a jakuzzi medence nem működött, az alján a burkolat teljesen fel volt puklisodva. A szauna szeánsz viszont, amin részt vettünk, nagyon jó volt! A nagymedence vize meleg volt, úszásra alkalmatlan. Sajnos egyébként sem tudtuk használni, mivel a kisgyerekekkel ott lévő szülők teljesen kisajátították, annak ellenére, hogy hatalmas gyermekmedence állt rendelkezésükre, rengeteg játékkal. Az apró gyerekeket pelenka nélkül, vagy sima pelenkában egész nap a nagy medencében pancsoltatták. Ez amellett, hogy nem higiénikus, zavarta a pihenésre vágyó vendégeket. Mindeközben a játékokkal teli gyermekmedence üresen állt. Ami még számunkra nagyon zavaró volt, hogy rengeteg külsős vendéget enged be a szálloda, de semmivel sem garantálja a szállóvendégek értékeinek védelmét. Egyik nap például valaki elvitte a törülközőmet és a fürdőköntösömet. Nem került elő. Még szerencse, hogy nem volt benne semmi.
Az éttermi szolgáltatás maximum átlagos. Az italárak az egekben, egy 7 dl-el ásványvíz 900 Ft! Mindenre automatikusan rászámítják a szervízdíjat. A reggeli bőséges és finom volt, tojásételektől elkezdve a friss gyümölcsig rengeteg finomság közül lehetett válogatni. Egyik nap volt tejbegríz, amit én nagyon szeretek. Sajnos, mire mi 9-re leértünk (10-ig van reggeli) elfogyott, csak egy pici kanállal tudtam kikaparni. Megkérdeztem a pult mögött ácsorgó hölgyet, hogy készítenek-e még. Azt a választ kaptam, hogy nem, elfogyott. Ami engem rendkívül kellemetlenül érintett, hogy még a kérésemre sem készítettek egy adagot! A vacsoránál csak a salátabárt tudom dícsérni, de azt nagyon. Rengeteg féle friss zöldség, saláta és isteni, házi készítésű öntetek voltak. A főételek viszont lehettek volna változatosabbak. Nagyrészt olyan ételek voltak, amiket mindenki otthon elkészít legalább egy héten egyszer. Rántott hal, rántott gomba, sajtos csirkemell filé és pörkölt. Köretnek rizs és burgonya. Egy négy csillagos szállodától mi többet vártunk volna. A desszertek közül a profiterol nagyon finom volt!
A szálloda sorompóval lezárt parkolója, illetve annak a nagyobbik fele nem volt lebetonozva, így a sártengerben voltunk kénytelenek parkolni.
Összességében mi sokkal többet vártunk a szállodától. Biztos, hogy nem leszünk visszatérő vendégek!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Gyenge
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:Gyenge
Étkezés:Átlagos
Elhelyezkedés:Átlagos

Ambient Hotel & AromaSPA Sikonda további értékelései

2024.04.20a párjával
Kiváló
Öt napot töltöttünk Sikondán az Ambient hotelben. A hely nagyon szép. Kényelmes, modern szálloda. Kényelmes, tágas szobát kaptunk. A Wellnes nagyon tökéletes. A személyzet kedves. Az étel választék bőséges- Aki itt nem talál megfelelő ételt, az maradjon otthon és főzzön. szóval érdemes elmenni.
2024.03.25a párjával
Kiváló
Nagyon megvoltunk elégedve a hellyel. A szobával, a benne érezhető kellemes illattal, a szoba tisztaságával, a személyzet segítőkészségével, az ételek mennyiségével és minőségével, a teljes fürdővel,a változatos szaunákkal, egyszóval az egész komplexummal. Amit a párom hiányolt, hogy csapolt...
2023.12.28a párjával
Két dolog nem tetszett az első hogy nem volt 24-25-26-dikán sem valami élő zene a második hogy a szakácsot el kellene küldeni tovább képzésre. Mert az nem lehet hogy a bableves-a gulyásleves-a húsleves-a raguleves- mind egyforma ízű és még egy jó tanács a drága harcsahúst nem rontjuk-el...

Az Ambient Hotel & AromaSPA Sikonda legnépszerűbb csomagjai

Ambient Hotel & AromaSPA Sikonda Sikonda - Nyugdíjas ár félpanzióval (min. 2 éj)
Nyugdíjas ár félpanzióval
96.224 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2024.12.20-ig
Ambient Hotel & AromaSPA Sikonda Sikonda - Előrefizetési kedvezmény félpanzióval (min. 2 éj)
Előrefizetési kedvezmény félpanzióval
89.280 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2024.12.20-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Pelion tavaszi hétköznapi akció
Pelion tavaszi hétköznapi akció
2024.06.13-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
73.967 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Greenfield Hotel Bük, Bükfürdő - Kedvezményes ajánlat félpanzióval
Kedvezményes ajánlat félpanzióval
2024.12.24-ig
Greenfield Hotel Bük, Bükfürdő
110.160 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval