Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kissé csalódott vagyok.

Ambient Hotel & AromaSPA Sikonda SikondaAmbient Hotel & AromaSPA Sikonda Sikonda a térképen

Átlagos 2019. októberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2019. október 12.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Újfent egy olyan szálláshely ami kissé csalódást okozott. Hogy miért? Mert nem azt kaptam, ami a hirdetésében volt (wifi internet elésrés). Manapság már otthon mindenkinek van internet elérése...és igen, én is azok közé tartozom, akik esténként lefekvés előtt kicsit szeretnek a neten lógni. Nem az dühített legjobban, hogy itt nem tehettem, hanem az, hogy valótlan hirdetéssel vettek rá, hogy szállást foglaljak. Ennyit bevezetőnek, most jöjjön az értékelésem:
A szálloda gyönyörű helyen van. A parkolóért nem kell fizetni, és van a szálloda mögött kerítéssel körbevett (nem őrzött) parkolója, így aki félti a kocsiját, az megnyugodhat, hogy talán nem esik baja, amíg pihen. A szuperior szoba fürdőszobája rendkívül kicsi. A panellakásunkban nagyobb a hely a fürdőben. A zuhanyfülke kb. 50 x 150 cm-es. A szoba erkélyes, de sajnos azt nem takarítja senki, csupasz beton a felülete, a korlátok nagyon koszosak. Szellőztetés nehézkes, mert sem az ablakon, sem az erkély ajtón nincs szúnyogháló. Egyszer mertük kinyitni szellőztetésre az ajtót, mire a vacsorából visszaértünk kb. 10 büdösbogár (poloska) volt a szobánkban. Az ágy matraca egészen jó volt (kemény). A szobában újabb Sam..ung televízió volt. Sajnos körbe volt burkolva, így pendrájv nem bedugható, egy HDMI kábel azért ki volt vezetve, ha valaki számítógéppel érkezne, és van ilyen csatlakozója. Internetezésre ne számítson senki, mert a wifi jel olyan gyenge a szobában, hogy csak arra elég, hogy a leveleket letöltsük. A portán panaszkodva a recepciós a szemembe hazudta, hogy én vagyok eddig az egyetlen, aki ezt szóvá tette, és egyébként is tavaly volt a wifi hálózat kialakítása a szálloda teljes területén, de szól az illetékesnek, hogy indítsa újra az erősítőt (ezzel altattak). Persze a négy napban nem volt változás. A fürdő területe nekem tetszett, a kinti rész már hideg miatt nem volt használható. Feleségem délben egy mogyorós szeletet akart elmajszolni a „csokipapírból”, a fürdőmester rászólt, hogy itt nincs kajálás! Persze arra nagy ívben tettek, hogy a szauna előtti medencében mindenki zuhanyzás előtt mártózott meg. Mi lehet abban a vízben? Az ételek számomra finomak voltak, talán kicsit el voltak sózva, de mi itthon is kevés sóval főzünk. Minden vacsorakor volt hal étel minden féle furfangos névvel ellátva, de gyanítom, hogy minden alkalommal afrikai harcsából készült. Kicsit hiányoltam olyan ételeket, amiket itthon nem készítünk. Hogy visszamennénk-e? Nem tervezzük meglátogatni azt a szállodát, ahol hazug hirdetéssel fognak vendéget.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:
Szolgáltatások:
Étkezés:
Elhelyezkedés:

Ambient Hotel & AromaSPA Sikonda további értékelései

2024.04.20a párjával
Kiváló
Öt napot töltöttünk Sikondán az Ambient hotelben. A hely nagyon szép. Kényelmes, modern szálloda. Kényelmes, tágas szobát kaptunk. A Wellnes nagyon tökéletes. A személyzet kedves. Az étel választék bőséges- Aki itt nem talál megfelelő ételt, az maradjon otthon és főzzön. szóval érdemes elmenni.
2024.03.25a párjával
Kiváló
Nagyon megvoltunk elégedve a hellyel. A szobával, a benne érezhető kellemes illattal, a szoba tisztaságával, a személyzet segítőkészségével, az ételek mennyiségével és minőségével, a teljes fürdővel,a változatos szaunákkal, egyszóval az egész komplexummal. Amit a párom hiányolt, hogy csapolt...
2023.12.28a párjával
Két dolog nem tetszett az első hogy nem volt 24-25-26-dikán sem valami élő zene a második hogy a szakácsot el kellene küldeni tovább képzésre. Mert az nem lehet hogy a bableves-a gulyásleves-a húsleves-a raguleves- mind egyforma ízű és még egy jó tanács a drága harcsahúst nem rontjuk-el...

Az Ambient Hotel & AromaSPA Sikonda legnépszerűbb csomagjai

Ambient Hotel & AromaSPA Sikonda Sikonda - Nyugdíjas ár félpanzióval (min. 2 éj)
Nyugdíjas ár félpanzióval
96.224 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2024.12.20-ig
Ambient Hotel & AromaSPA Sikonda Sikonda - Előrefizetési kedvezmény félpanzióval (min. 2 éj)
Előrefizetési kedvezmény félpanzióval
89.280 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2024.12.20-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Pelion tavaszi hétköznapi akció
Pelion tavaszi hétköznapi akció
2024.06.13-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
73.967 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Greenfield Hotel Bük, Bükfürdő - Kedvezményes ajánlat félpanzióval
Kedvezményes ajánlat félpanzióval
2024.12.24-ig
Greenfield Hotel Bük, Bükfürdő
113.357 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval