Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kisgyermekkel csalódás...

Ambient Hotel & AromaSPA Sikonda SikondaAmbient Hotel & AromaSPA Sikonda Sikonda a térképen

Átlagos 2013. augusztusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2013. augusztus 24.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Férjem választotta ezt a szállodát egy 4 napos családi pihenés helyszínéül, mivel bababarát szállásként hirdette magát. Azonban több hiányosságot tapasztaltunk:
- A szálloda előtt kevés a parkolóhely, így a szállóvendégek igénybe vehetik, az oldalsó, földes, gidres-gödrös területet parkolás céljából (legalább egy kis kaviccsal felszórhatnák)
- A szállodában nincs térerő, a szobákban van egy nagyon kevés, illetve a szálloda előtt már lehet telefonálni.
- A szálloda magát bababarátként hirdeti: Mackókuckó játszószoba, gyermekmenü. Ehhez képest a valóság: Mackókuckót megszüntették, helyette kozmetika van. Kialakítottak ugyan egy levegőtlen, fénytelen sarokban egy játszósarkot, de ott az összesen 1 nm-en bekészítettek 4 db kisautót és néhány pici, törött műanyag katonát. Gyermekmenü nem létezik. A szoba zuhanyzós, de legalább bekészítettek egy műanyag babakádat (két éves gyermekem éppen elfért benne).
- A reggeli szegényes, egyhangú. Minden nap ugyanaz: 1 fajta, natúr kukoricapehely és müzli, tejbegríz, tojásrántotta, virsli, legolcsóbb felvágottak (párizsi, olasz, zala), és ha elfogyott valami, nem pótolták. Nem sok fantázia kellene egy kis változatossághoz (tükörtojás, főtt tojás, körözött, kalács, stb. is lehetett volna). Ráadásul utolsó reggelen áramszünet volt, ami miatt nem működtek az italautomaták. A pincérek csak megrándították a vállukat. Ez bosszantó volt, mert nem tudtunk mit inni a reggelihez. Úgy vélem, nem ment volna csődbe a szálloda, ha felbontottak volna néhány doboz gyümölcslevet és néhány ásványvizet. Vagy legalább forraltak volna csapvizet teának.
- A vacsora finom volt, bár olyan érzésünk volt, hogy hét elején lefőztek egy nagy adag húslevest, és minden nap más került bele. Első nap még volt benne hús, zöldségek és tészta. Második nap sárgarépa, fehérrépa és májgombóc. Harmadik nap már csak sárgarépa és egy nagyon kevés tészta.
- összesen 2 etetőszék volt, amire a sok gyermek vendég miatt vadászni kellett
- A gyermekmedencénél mállik a plafon.
- A medencéknél nagyon kevés a napozóágy és a szék, így vadászni kell rájuk, és sokan a földre kénytelenek pakolni
- A wellness pultnál (ahol a csomaghoz kapott mikroalgás kezelésre lehetett volna jelentkezni) a négy nap alatt egyszer láttam néhány percig alkalmazottat
- A medencéknél lévő játszósarok egy darab libikóka és egy ici-pici, három létrafokból álló mászóka
- a medencénél a snack bár egy benti és egy kinti részből áll, és 2 hölgy teljesít szolgálatot. Egyikük a lángost süti, másikuk csinál minden mást (fagyi, kávé, koktélok, kassza, stb) így folyamatosan ki-be rohangál, de elég sokat kell mindenre várni.
- Utolsó nap az áramszünet után nem tért egyhamar magához a számítógépes rendszer, ami miatt nagyon sokáig tartott a kijelentkezés. Megkérdezte a recepciós, hogy nagyon sietünk-e (áááá, dehogy, 2 éves gyermekem türelmesen ücsörög akár órákig is). Valahogy vártam volna valami konstruktív ötletet, amivel megkönnyítik a várakozásunkat.
- A bekészített törölközők között volt rongyos és foltos is. A szomszéd szobában is panaszkodtak a foltos törölközőkre.
- A szoba órával nyílt... volna, de néha nem nyílt, néha beragadt a nyelve, ezért nem záródott.

Összefoglalva:
A szálloda gyönyörű helyen van, nagyon jó kiránduló hely, de sok a hiányosság. Úgy éreztük, hogy az alkalmazottak nem kellően motiváltak. Ráadásul több dolog se stimmelt a meghirdetetthez képest (mintha rájöttek volna, hogy nem üzlet bababarátnak lenni, de elfelejtették módosítani a honlapot). A hiányosságok nagy része könnyedén, kevés befektetéssel orvosolható lenne, de olyan, mintha nem foglalkoznának vele (talán az átépítés miatt). Kisgyermekkel még egyszer nem mennék ide!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Gyenge
Tisztaság:Átlagos
Ár / érték arány:Gyenge
Kényelem:
Szolgáltatások:Gyenge
Étkezés:Átlagos
Elhelyezkedés:Kiváló

Ambient Hotel & AromaSPA Sikonda további értékelései

2024.05.10a párjával
Kiváló
Csodálatos területen áll a szálloda, a csend, a tiszta levegő mindennél többet ér /budapestiek vagyunk/ nekünk. Finomak voltak az ételek, amiket ehettünk, jó volt a választék is. Egy kicsit lehetett volna a főtt étel melegebb, több alkalommal kellett megkérnünk a pincéreket, hogy mikrózzák meg...
2024.04.20a párjával
Kiváló
Öt napot töltöttünk Sikondán az Ambient hotelben. A hely nagyon szép. Kényelmes, modern szálloda. Kényelmes, tágas szobát kaptunk. A Wellnes nagyon tökéletes. A személyzet kedves. Az étel választék bőséges- Aki itt nem talál megfelelő ételt, az maradjon otthon és főzzön. szóval érdemes elmenni.
2024.03.25a párjával
Kiváló
Nagyon megvoltunk elégedve a hellyel. A szobával, a benne érezhető kellemes illattal, a szoba tisztaságával, a személyzet segítőkészségével, az ételek mennyiségével és minőségével, a teljes fürdővel,a változatos szaunákkal, egyszóval az egész komplexummal. Amit a párom hiányolt, hogy csapolt...

Az Ambient Hotel & AromaSPA Sikonda legnépszerűbb csomagjai

Ambient Hotel & AromaSPA Sikonda Sikonda - Kedvezményes ár félpanzióval (min. 2 éj)
Kedvezményes ár félpanzióval
99.200 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2024.12.20-ig
Ambient Hotel & AromaSPA Sikonda Sikonda - Nyugdíjas ár félpanzióval (min. 2 éj)
Nyugdíjas ár félpanzióval
96.224 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2024.12.20-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - 2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2025.01.06-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
82.460 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Greenfield Hotel Bük, Bükfürdő - Kedvezményes ajánlat félpanzióval
Kedvezményes ajánlat félpanzióval
2026.05.04-ig
Greenfield Hotel Bük, Bükfürdő
110.160 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval