Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Ambient Hotel Sikonda- remek szálloda állatbarátoknak is.

Ambient Hotel & AromaSPA Sikonda SikondaAmbient Hotel & AromaSPA Sikonda Sikonda a térképen

Kiváló 2023. januárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2023. január 3.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A szálloda Pécstől köbö 15 km-re van, erdős területren. A környék csendes, tiszta levegőjű. A szálloda wellness részlege felújított. A beltéri részben van normál medence, pár masszázs-elemmel szerelve. Van 2 melegvizes medence, masszázzsal szerelve. Gyerekeknek külön pancsoló. A szaunaparkban: aromakabin, infraszauna, normál szauna (fürdőruhás ), gőzkabin, dézsazuhany . Van egy kültéri szauna is szép kilátással és jacuzzi ( melegvizes , kb 4-5 főre ). A beltéri jacuzzik nagyobbak.
Vannak kültéri medencék is, bárral , de télen nem jó ötlet fürdeni ott.

A szállodnak van sajátparkolója,úgy 60 gépkocsira. A bejárat elött 2 autónak hely a ki- és bepakoláshoz. A közelben ( 50m-en belül) más szabad parkolók is megtalálhatóak.
A be és kicsekkolás gördülékeny. A szoba tiszta volt ( ahol voltunk ). És elég nagy,úgy 20-20 nm, erkéllyel ellátva. Wifi mint általában, jó, de lehetne erősebb is. TV csatorna kevés, külföldi adó csak németnyelvű van. Ez lehetne jobb. Szobahőmérséklet megfelelő, fürdőszoba alapvető eszközökkel berendezve. Mi zuhanyzósat használtunk. Szoba széf van, de normál laptop nem fér bele, viszont értékesebb holmikat, iratokat stb. kényelmesen lehet benne tartani.
Étkezés bőséges, svédasztalos és elmondhatom, kifejezetten finom volt. Választék megfelelő, megtalálható gyermekeknek és vegánok szánt étel is. A kiszolgálás nagyon jó, a használt tányérokat szinte azonnal el is viszik az asztalról.
Van kisgyerekeknek kialakított játéksziget, SNACK-bár,hová be lehet ülni akár fürdőköpenyben is. Rendelkezikrendes bárral is,mely az étteremmel együtt van nyitva,s kínál alkoholos és alkoholmentes koktélokat,kávét,üdítőket stb.
A személyzet, beleértve ide a recepciót és takarítókat is, figyelmes, kedves,segítőkész. Valóban úgy éreztem, hogy értem van a szálloda és nem én értük. S ami nagy pozítívum, van akadálymentes szoba és állat is bevihető. A környező terület ideális kutyásoknak.
Szilveszteri csomagot vettünk, de nyugodtan mondhatom, bármely időszakban remek választás azon vendégeknek,akik valóban kikapcsolódni szeretnének, némi "úrias" kiszolgálással. De azok is remekül érezhetik magukat,akik kisállatot ( vagy akár nagykutyát ) tartanak. Mi remekül éreztük magunkat, feltöltődtünk ,igazán jó és emlékezetes hétvégét/ünnepet töltöttünk el.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló

Ambient Hotel & AromaSPA Sikonda további értékelései

2024.03.25a párjával
Kiváló
Nagyon megvoltunk elégedve a hellyel. A szobával, a benne érezhető kellemes illattal, a szoba tisztaságával, a személyzet segítőkészségével, az ételek mennyiségével és minőségével, a teljes fürdővel,a változatos szaunákkal, egyszóval az egész komplexummal. Amit a párom hiányolt, hogy csapolt...
2023.12.28a párjával
Két dolog nem tetszett az első hogy nem volt 24-25-26-dikán sem valami élő zene a második hogy a szakácsot el kellene küldeni tovább képzésre. Mert az nem lehet hogy a bableves-a gulyásleves-a húsleves-a raguleves- mind egyforma ízű és még egy jó tanács a drága harcsahúst nem rontjuk-el...
2023.10.19egyedül
Kiváló
A magas színvonalú, mindent igényt kielégítő hotel elhelyezkedése miatt egyaránt alkalmas a csak pihenésre és fürdésre vágyók, valamint az aktív kikapcsolódást (pl. kirándulás, túrázást) kedvelők számára. A személyzet rendkívül diszkrét, kedves és segítőkész. Az étteremben választható ételek...

Az Ambient Hotel & AromaSPA Sikonda legnépszerűbb csomagjai

Ambient Hotel & AromaSPA Sikonda Sikonda - Előrefizetési kedvezmény félpanzióval (min. 2 éj)
Előrefizetési kedvezmény félpanzióval
89.280 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2024.12.20-ig
Ambient Hotel & AromaSPA Sikonda Sikonda - Nyugdíjas ár félpanzióval (min. 2 éj)
Nyugdíjas ár félpanzióval
96.224 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2024.12.20-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - 2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2025.01.06-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
82.460 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Greenfield Hotel Bük, Bükfürdő - Kedvezményes ajánlat félpanzióval
Kedvezményes ajánlat félpanzióval
2024.12.24-ig
Greenfield Hotel Bük, Bükfürdő
112.766 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval