Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Családi nyaralás a kastélyban

Fried Kastély Hotel SimontornyaFried Kastély Hotel Simontornya a térképen

2021. júliusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2021. szeptember 12.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Családi nyaralásunk 2. helyszíne volt Simontornya, ahol korábban még sosem jártunk, nemcsak a szállodát nem ismertük, de a kisvárost sem. A kastélyszállót egy vietnámi-magyar házaspár üzemelteti, nagyon szépen helyrehozták a kis kastélyt. A park különösen szép, a környék csendes, békés. Sok látnivaló akad a környéken, de autóval lehet csak kényelmesen közlekedni.
A szállásunk a domboldalon lévő vadászházban volt. A szobánk korábban tanácsteremként működött, és a szobává átalakítás nem történt meg teljesen, ami okozott kisebb nehézségeket, kellemetlenségeket. Az igaz, hogy igazán kastélyszerű volt a berendezése, de otthonosnak éppen nem mondanám. A nagyobb szobában egy kihúzható kanapén aludtunk, ami nem volt éppen kényelmes. A hatalmas, vaskos étkezőasztal üveglappal csak a helyet foglalta, de nem tudtuk kihasználni, hiszen nem a szobában ettünk. Ebben a szobában egy darab szekrény vagy polc nem volt, így a ruhákat a kandalló tetejére és a cipőtartóra tudtuk elhelyezni. Volt egy kis főzősarok is itt, de evőeszközök és tányérok nélkül. Egy nagy hűtőnk volt, ez jól jött a nagy melegben. Volt még egy dohányzó asztal hatalmas, nehéz fotelekkel, az asztal túl alacsony volt a fotelek magasságához képest. A másik szoba sokkal kisebb volt, franciaággyal. A kádas fürdőszoba egy kissé már lelakott volt. A hatalmas, fedett terasz nagyon kellemes volt, a szép parkra nézett.
Nagyon biztonságos a hely, mi nem is zártuk a szobát. Félpanziós ellátást kaptunk, ami középszerű, kissé unalmas volt, a reggeli minden nap ugyanaz.
A parkban van egy kis kinti medence, kis csúszdával és hideg vízzel, valamint körülötte napozóágyakkal.
A melléképületben található a wellness rész, egy viszonylag nagy jaccuzzi, egy úszómedence - elég hideg vízzel, 2 szauna, gőz, masszázs az emeleten. A játékszobában pingpong, csocsó, biliárd, valamint a kinti teraszon volt egy további pingpong asztal és darts is.
Kevés a parkolóhely, ráadásul a vadászház melletti nagyon napsütötte.
A személyzetről vegyes benyomás alakult ki, szerintem kevesen vannak, sokat dolgoznak és túlságosan leterheltek, mindenki mindent csinál. Emiatt nem mindenki volt barátságos. Az ajándék masszázs nagyon kellemes volt és az aromafürdő is.
A vendégek részére a masszázson kívül még más programokat is kínáltak: bor- és pálinkakóstolót a saját pincéjükben a domboldalon, és unikális a másik domboldalon lévő vietnámi buddhista szentély, amelyet vezetéssel lehet megnézni. A Tamási fürdőbe kedvezményes belépőjegyet kaptunk.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:
Ár / érték arány:
Kényelem:
Szolgáltatások:
Étkezés:Átlagos
Elhelyezkedés:
Fényképek (46)
Fried Kastély Hotel Simontornya - EgyébFried Kastély Hotel Simontornya - EgyébFried Kastély Hotel Simontornya - EgyébFried Kastély Hotel Simontornya - EgyébFried Kastély Hotel Simontornya - EgyébFried Kastély Hotel Simontornya - EgyébFried Kastély Hotel Simontornya - EgyébFried Kastély Hotel Simontornya - EgyébFried Kastély Hotel Simontornya - EgyébFried Kastély Hotel Simontornya - EgyébFried Kastély Hotel Simontornya - EgyébFried Kastély Hotel Simontornya - EgyébFried Kastély Hotel Simontornya - EgyébFried Kastély Hotel Simontornya - EgyébFried Kastély Hotel Simontornya - EgyébFried Kastély Hotel Simontornya - EgyébFried Kastély Hotel Simontornya - EgyébFried Kastély Hotel Simontornya - EgyébFried Kastély Hotel Simontornya - EgyébFried Kastély Hotel Simontornya - EgyébFried Kastély Hotel Simontornya - EgyébFried Kastély Hotel Simontornya - EgyébFried Kastély Hotel Simontornya - EgyébFried Kastély Hotel Simontornya - EgyébFried Kastély Hotel Simontornya - EgyébFried Kastély Hotel Simontornya - EgyébFried Kastély Hotel Simontornya - EgyébFried Kastély Hotel Simontornya - EgyébFried Kastély Hotel Simontornya - EgyébFried Kastély Hotel Simontornya - EgyébFried Kastély Hotel Simontornya - EgyébFried Kastély Hotel Simontornya - EgyébFried Kastély Hotel Simontornya - EgyébFried Kastély Hotel Simontornya - EgyébFried Kastély Hotel Simontornya - EgyébFried Kastély Hotel Simontornya - EgyébFried Kastély Hotel Simontornya - EgyébFried Kastély Hotel Simontornya - EgyébFried Kastély Hotel Simontornya - EgyébFried Kastély Hotel Simontornya - EgyébFried Kastély Hotel Simontornya - EgyébFried Kastély Hotel Simontornya - EgyébFried Kastély Hotel Simontornya - EgyébFried Kastély Hotel Simontornya - EgyébFried Kastély Hotel Simontornya - EgyébFried Kastély Hotel Simontornya - Egyéb

Fried Kastély Hotel további értékelései

2024.04.20a párjával
Kiváló
Mivel idős ember vagyok, az úszó medencét nem tudtam igénybe venni. A medencébe való bejutás nem megfelelő. A kapaszkodónál a lépcsőfokok túl messze vannak és meredek. Egyszer vettem igénybe a medencét, de többször nem mertem igénybevenni. Gondolom ez nem csak nekem okoz problémát. A welnesz...
2024.04.15a párjával
Szörnyű
A kutyával történő ottlét a kapott szobát illetően rendkìvül diszkriminatìv. Az állatbarát szállás egyéb tapasztalataink mellett itt új fogalmat nyert. Az elszeparálásunk egy erkélytelen,levegőtlen,kilátás nélküli,inkább gyenge panziószobára hasonlìtó,ötven lépcső megmászásával...
2024.04.08barátokkal
Kiváló
A kastélyszálló remek, gyönyörű bútokkal. A félpanziós konyha isteni, ott dolgozók roppant kedvesek, szolgálatkészek. Informatív anyagokat és tájékoztatókat kaptunk a recepción. Javaslat idősebb odautazóknak: az első emeltre kérjenek szobát. Kastélynéző út (Dég, Simontornya, Ozora) alatt a dégi...

A Fried Kastély Hotel legnépszerűbb csomagjai

Fried Kastély Hotel Simontornya - Legjobb ár (min. 2 éj)
Legjobb ár
65.184 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2024.12.21-ig
Fried Kastély Hotel Simontornya - Senior ajánlat (min. 2 éj)
Senior ajánlat
59.036 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2024.12.22-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hotel Vital Zalakaros - Vital wellness
Vital wellness
2024.12.28-ig
Hotel Vital Zalakaros
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Kapitány Sümeg - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2024.06.21-ig
Hotel Kapitány Sümeg
114.880 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Napfény Zalakaros - Senior ajánlat 60 év felettieknek
Senior ajánlat 60 év felettieknek
2024.06.21-ig
Hotel Napfény Zalakaros
67.894 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval