Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Feje tetejére állt a világ

Siófoki Fordított Ház SiófokSiófoki Fordított Ház Siófok a térképen

Kihagyhatatlan 2023. júniusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2023. június 12.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Nagyon különleges élmény ez a ház, ahol szó szerint minden a feje tetejére állt. Hazánkban összesen két helyen, itt Siófokon és Hajdúszoboszlón található ilyen látványosság, a szoboszlóinak kék a színe kívülről, míg a siófoki piros. Ezen kívül eléggé hasonlóak, talán a terező/kivitelező cég is azonos lehetett. A városon belül Balatonszéplak-felső városrészben található a házikó, a vasútállomás közvetlen szomszédságában a főút mellett. Ingyenes parkolóhelyek a ház mellett vannak.
1 felnőtt és 3 gyerek részére 6200 Ft volt a belépő, ami azért nem kevés, pláne ha az ember csak pár percet tölt itt el, ahogy láttuk, voltak olyan vendégek, akik csak kattintottak 1-2 képet, aztán már mentek is tovább. Szerencsénkre nem volt túl sok látogató, de már így is a zsúfoltság érzetét keltette, és így is többször kellett arra várnunk, hogy a fotók készítésekor ne lógjanak bele idegenek is a képbe. Az emeletre (vagyis ez esetben a földszintre) vezető csigalépcső nagyon szűkös, abszolút egyszemélyes. Többen panaszkodtak arra, hogy szédültek, tériszonyuk volt, egyeseket a rosszullét kerülgetett, de nekünk nagyon tetszett ez a nem mindennapi élmény, a kezdeti furcsa, kicsit kellemetlen érzés hamar tovaszállt, bár a szédelgés, egyensúly vesztés végig megmaradt.
Az előző napi esőzések miatt a ház körüli kertrész teljesen fel volt ázva, tocsogtunk szó szerint, illetve a legvizesebb részeket pár műanyag székkel próbálták elbarikádozni.
A házba gyakorlatilag a tető felől lépünk be, a lakó-és hálószobán kívül fürdőszoba és konyha is berendezésre került.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Fényképek (15)
Siófoki Fordított Ház Siófok - EgyébSiófoki Fordított Ház Siófok - EgyébSiófoki Fordított Ház Siófok - EgyébSiófoki Fordított Ház Siófok - EgyébSiófoki Fordított Ház Siófok - EgyébSiófoki Fordított Ház Siófok - EgyébSiófoki Fordított Ház Siófok - EgyébSiófoki Fordított Ház Siófok - EgyébSiófoki Fordított Ház Siófok - EgyébSiófoki Fordított Ház Siófok - EgyébSiófoki Fordított Ház Siófok - EgyébSiófoki Fordított Ház Siófok - EgyébSiófoki Fordított Ház Siófok - EgyébSiófoki Fordított Ház Siófok - EgyébSiófoki Fordított Ház Siófok - Egyéb
Népszerű szállások a környéken
Villa 55 & Pool Siófok - Napi árak önellátással
Napi árak önellátással
2024.09.20-ig
Villa 55 & Pool Siófok
60.000 Ft / 6 fő / éj-től ellátás nélkül
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Wellness Hotel Szindbád Balatonszemes - Téli-tavaszi nyugdíjas ajánlat
Téli-tavaszi nyugdíjas ajánlat
2024.05.17-ig
Wellness Hotel Szindbád Balatonszemes
69.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től teljes panzióval