Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

80. születésnapot ünnepeltünk

Amigó Étterem és Pizzéria SiófokAmigó Étterem és Pizzéria Siófok a térképen

Kiváló 2018. májusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2018. május 14.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Jártunk már az étteremben és bár nem olvastunk itt túl jó véleményt a helyről, mi mégis visszatértünk.
Tavaly tértünk be ide először és figyelmes volt a kiszolgálás, az ebédünk is jól sikerült. Ezután családunkból nagymama és unoka ebédelt itt, akkor is finom volt az étel és személyzetről is csak jó véleményünk lehet.
A napokban ünnepeltük családunk legidősebb tagjának 80. születésnapját. Miután jeleztük az igényeinket egy 7 fős családi ebédre, a maximális figyelmet kaptuk. A fővárosból érkeztünk az étterembe, ezért az ebéden kívül a tortát és a virágot is itt rendeltük meg. Mivel nem volt tapasztalatunk a cukrászdákat illetően, így segítséget kértünk a döntésben. Nem bántuk meg és azt sem, hogy a virágot is rájuk bíztuk. Az előzetes egyeztetésünk és az esemény között kb. 3-4 hét telt el, így természetesen felmerültek még kérdések mindkét részről. Minden zökkenőmentesen zajlott. Az ebédünk, a torta, a virág, a kiszolgálás, az ételek minősége... minden remekül sikerült. A legfontosabb, hogy az ünnepeltnek sikerült felejthetetlen perceket szerezni. Ezt a véleményt kifejezetten az ő kérésére írtam meg.
Ui. itt annyit szeretnék megemlíteni, hogy ez egy meglepetés ebéd volt, ezt sikerült a torta és a virágkosár megjelenéséig titokban tartani.
Köszönjük szépen AMIGO :)
Milyennek találod ezt az értékelést?

Amigó Étterem és Pizzéria további értékelései

2024.01.04a párjával
Kiváló
Siófokhoz képest egész megfizethető, az étel finom és friss, a választék nagy. A pincér kedves, a kiszolgálás gyors és pontos volt. Épp erre volt szükségünk, köszönöm!
2023.06.22
Átlagos
Késő este kerestünk egy pizzériát, ahol elfogyaszthatunk egy gyors de jó vacsorát. Erre a helyre esett a választásunk, mert sokáig nyitvatart. MEgérkezésünnkor sürgés forgás volt a pultoknál, de senki ügyet se vetett ránk, amíg ott álldogáltunk, míg végül úgy döntöttünk helyet foglalunk. Végül...
2022.11.24egyedül
Szörnyű
Az étellel, itallal nem volt probléma. Viszont a személyzet viselkedése érhetetlen! Az étel elfogyasztása után kihozták a számlát, amit még nem is kértem! Sőt, akkor még el sem fogyasztottam az italomat! Normálisan viselkedtem, nem kritizáltam semmit, mégis egyszerűen kidobtak.. Soha többet nem...
Népszerű szállások a környéken
Villa 55 & Pool Siófok - Napi árak önellátással
Napi árak önellátással
05.01-09.02.
Villa 55 & Pool Siófok
60.000 Ft / 6 fő / éj-től ellátás nélkül
Danubius Hotel Annabella Balatonfüred - Hajókázás a Balatonon
Hajókázás a Balatonon
04.22-10.11.
Danubius Hotel Annabella Balatonfüred
46.200 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
CE Plaza Hotel Siófok - Négycsillagos wellness teljes ellátással
Négycsillagos wellness teljes ellátással
2024.06.02-ig
CE Plaza Hotel Siófok
74.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től teljes panzióval