Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Jégkása duplán

Castello Ice SiófokCastello Ice Siófok a térképen

2023. májusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2024. március 15.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Népszerű fagyizó a sétányon, ahol jégkását is lehet kapni, így egyértelmű célponttá vált számunkra, hiszen a gyerekeim nagy jégkása fogyasztók, bár nem bármelyik ízt szeretik. Itt 4 félét lehetett kapni, amelyeket ráadásul lehetett egymással kombinálni is, így mindjárt izgalmasabb, ha kétféle színű a jégkásád. Lányaim választása málna és áfonya volt, ami színekre lefordítva piros és kék, avagy pink és türkiz, ki milyennek látja a színkörön. A 3 dl-es a közepes méret, ami 1300 Ft-ba került. Műanyag pohár, műanyag szívószál, mit nekünk a környezetvédelem és a delfinek emésztőrendszere. Itt azt is megtudtuk, hogy a náluk árusított jégkása egy nemzetközileg jegyzett cég terméke, Ice King Slushy. Akárhogy is van, véleményem szerint ez akkor is csak színezett, aromás cukorszirup, én nem szeretem.
A jégkása egyébként csak mellékszál itt, a fő profil a fagylalt, amelyből 24 ízt kínálnak, szépen dupla félkörbe sorakoztatva. Érdekesebb ízek, amelyek most trendik: sós karamella, Snickers, csokis banán, Kinder Pingui, áfonyás joghurt, de persze voltak hagyományos, klasszikus fajták is.
A 4 pont nem az én pontozásom, hanem a gyerekeimé, ők a célcsoport. A pontlevonás azért járt, mert nem volt Colás jégkása.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (7)
Castello Ice Siófok - BelsőCastello Ice Siófok - Étel/italCastello Ice Siófok - BelsőCastello Ice Siófok - Étel/italCastello Ice Siófok - BelsőCastello Ice Siófok - Étel/italCastello Ice Siófok - Belső
Népszerű szállások a környéken
Villa 55 & Pool Siófok - Napi árak önellátással
Napi árak önellátással
05.01-09.20.
Villa 55 & Pool Siófok
60.000 Ft / 6 fő / éj-től ellátás nélkül
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Aura Hotel Balatonfüred - Last minute ajánlat
Last minute ajánlat
2024.12.20-ig
Aura Hotel Balatonfüred
46.665 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval