Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Ez nem prémium

Hotel Azúr - Korinthos Étterem SiófokHotel Azúr - Korinthos Étterem Siófok a térképen

Átlagos 2016. októberben, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2016. október 16.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Az Azúr Hotelben 2 étterem van, a Prémium szárnyban az elegánsabb Opus, a 4 csillagos épületben a Korinthos. Céges programon jártunk itt, és az egyik ebédet itt szolgálták fel svédasztalos rendszerben. Bár látszólag széles volt az ételkínálat, a valóságban alig tudtunk mit enni a főételek közül. A köretekből többfélét kínáltak, de az ember általában nem üres rizzsel vagy tésztával kívánja teleenni magát. A 2 féle leves (gomba, bab) közös jellemzője volt, hogy a fő alkotóelemet nyomokban tartalmazta, míg apróra kockázott leveszöldséggel tele voltak pakolva. A görög salátában a túltolt mennyiségű lilahagyma minden más ízt elnyomott. A fehér lepényhal spárgával és hollandi mártással jó lehetett volna, ha a halat nem sütik túl, szétesősre. A sütemények is csalódást okoztak, az eperhabos muffint többen otthagyták a tészta szárazsága miatt, az általam választott süti (oroszkrémre emlékeztető) viszont egész finomra sikerült.
Az asztalokra helyezhetnének ki kancsóban vizet.
Az étterem tágas, vannak kerek és szögletes asztalok is, szép a teríték, kellemes a környezet. Nyáron csúcsszezonban elég zsúfolt lehet, ottjártunkkor kellemesen szellős volt.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (8)
Hotel Azúr - Korinthos Étterem Siófok - Étel/italHotel Azúr - Korinthos Étterem Siófok - Étel/italHotel Azúr - Korinthos Étterem Siófok - Étel/italHotel Azúr - Korinthos Étterem Siófok - Étel/italHotel Azúr - Korinthos Étterem Siófok - BelsőHotel Azúr - Korinthos Étterem Siófok - BelsőHotel Azúr - Korinthos Étterem Siófok - Étel/italHotel Azúr - Korinthos Étterem Siófok - Belső
Népszerű szállások a környéken
Villa 55 & Pool Siófok - Napi árak önellátással
Napi árak önellátással
05.01-09.20.
Villa 55 & Pool Siófok
60.000 Ft / 6 fő / éj-től ellátás nélkül
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
CE Plaza Hotel Siófok - Balatoni családi vakáció
Balatoni családi vakáció
06.02-09.01.
CE Plaza Hotel Siófok
42.900 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval