Kiváló 2026. júliusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2026. július 24.
Kiváló élmény volt! A csülök egyszerűen fantasztikus, nagyon ízletes és tökéletesen elkészített. A kiszolgálás kedves és figyelmes volt, az étterem hangulata is nagyon kellemes. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
A felszolgálás sajnos nem nyújtott egy vendéglátóhóz méltó minőséget. Kellemetlenül érintett minket, hogy a személyzet nemtörődöm módón és flegmatikusan jelezte a fogyasztásunk végén, hogy a nagy létszámú csoportunk számláját csakis egyben tudjuk rendezni. Erre a figyelmeztetés sajnálatos módón...
Baráti társaságunk közel 95 ezer forintot hagyott az étteremben ahol a személyzet viselkedése és kiszolgálása kifogásolható volt. Az ételek átlagosak és rendkívül hosszú várakozási idő után érkeztek meg. Sajnos hatalmas csalódás volt számunkra és nem ajánlanánk jó szívvel senkinek.
Isteni ételek, kedves!!!, MAXIMÁLISAN KEDVES személyzet!!!Már a bejáratnál, egy kedves úriember fogadott minket, aki megmutatta a helyünket, amit telefonon foglaltunk.. Egyszerűen, nem találtunk hibát. Mindent köszönünk!