Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Ez egy Társasház!

Club218 Siófok SiófokClub218 Siófok Siófok a térképen

2015. októberben, családjával járt ittÉrtékelt: 2015. október 19.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Kuponos oldalon keresztül vásároltunk 2 éjszakás családi csomagot. Az ajánlat vasárnapi érkezés esetén 4.000 Ft-os bónuszt is tartalmazott. Később derült ki, hogy ezt csak a mélygarázsra lehet felhasználni. Ez nem volt feltüntetve az ajánlatban. Mivel mi vonattal utaztunk, ezért nem is tudtuk volna felhasználni. A szállással történt egyeztetés után sikerült végül 4 db fürdőköntös használatra és 1 db pezsgőre becserélni.

A nagy meglepetés azonban a megérkezésünkkor ért minket. Kerestük a bejáratot és a recepciót, de csak egy gépkocsi behajtós, sorompós kaput találtunk. A kapuban lévő portástól tudtuk meg azt, hogy ez nem egy szálloda, vagy hotel, itt nincs recepció, mert ez egy társasház! Addig nem is engedhet be a kapun, amíg értünk nem jön az a hölgy, akinél a foglalást intéztük. Nem értettük, hiszen láttuk a Club 218 honlapját, de abból sem derült ki számunkra, hogy ez egy társasház, sem a kuponos oldal ajánlatából. Azt is a portástól tudtuk meg, hogy vannak akik itt laknak és vannak, akik rendszeresen kiadják az apartmanjukat.

Amikor megérkezett a hölgy, akkor rohamtempóban eldarálta nekünk a tudnivalókat, alig bírtuk megjegyezni. Az előző lakók éppen akkor hagyták el az apartmant, fél 12-kor. Nekünk pedig megengedték, hogy a csomagjainkat berakjuk, de csak 14 óra után foglalhattuk el az apartmant. A folyó ügyeinket a szomszéd lépcsőházban lévő wellness részlegben oldhattuk meg.

A kezdeti nehézségek után egy szép, tágas, meleg apartman fogadott minket. Négyünknek a 2 hálószobás, nappalis apartman (Diamond) nagyon kényelmes volt. Még 6 személynek is jó lett volna, de 8-nak már szűkös. Szerencsére a fürdőszobai WC-n kívül volt még egy külön WC is. Az apartman mindennel fel van szerelve, még mosógéppel is, egyedül a ruhaszárítót hiányoltuk. A hatalmas körbe teraszt sajnos a rossz időjárás miatt nem tudtuk kihasználni.

A wellness részben egy közepes méretű úszómedence és két épített jacuzzi van. Ezek különböző hőmérsékletűek. Ebből az egyik jacuzzi a magas lépcső miatt idősebbeknek nehezen járható. A medence térből nyílik a szauna terem, ahol finn szauna, aroma kamra és gőzkamra található, egy kis pihenő térrel. Vasárnap délután többen látogattak a wellness-be, hétfőn délelőtt viszont csak mi voltunk. A fürdőköntös jól jött, mivel a rossz időben a mélygarázs felől tudtuk megközelíteni a wellnesst.

Összességében az apartman és a wellness rész is jó volt. Az idelátogatóknak mindenképpen figyelembe kell venniük, hogy ezek apartman lakások, amiket különböző tulajdonosok adnak ki. Nyáron a part közelsége, a saját kert és a környéken lévő további szolgáltatások miatt vonzóbb lehet. Elő- és utószezonban azonban a környék kihalt. Az épület aljában lévő üzletekből csak a kávézó volt nyitva. Egy másik tulajdonossal beszélgetve tudtuk meg, hogy a kuponos oldalnál hirdetett 50%-os ár valójában a tényleges őszi árnak felel meg.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Átlagos
Tisztaság:
Ár / érték arány:
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:Átlagos
Elhelyezkedés:Kiváló
Fényképek (17)
Club218 Siófok Siófok - SzobákClub218 Siófok Siófok - SzobákClub218 Siófok Siófok - SzobákClub218 Siófok Siófok - SzobákClub218 Siófok Siófok - KörnyékClub218 Siófok Siófok - BelsőClub218 Siófok Siófok - BelsőClub218 Siófok Siófok - BelsőClub218 Siófok Siófok - KörnyékClub218 Siófok Siófok - WellnessClub218 Siófok Siófok - WellnessClub218 Siófok Siófok - WellnessClub218 Siófok Siófok - WellnessClub218 Siófok Siófok - Szórakozás/SportClub218 Siófok Siófok - WellnessClub218 Siófok Siófok - Szórakozás/SportClub218 Siófok Siófok - Szobák

Club218 Siófok további értékelései

2023.03.25barátokkal
Gyenge
A wellnes részleg: este az 1 db kb 8 fős melegvizes jakuzzi folyamatosan tele volt,másnap meg üzemen kívül, mert meghibásodott. A 2 db szauna közül egy üzemenkívül,a másik 5 fős szauna szintén folyamatosan tele volt. Így a wellness részleg használhatatlan volt számunkra. KöszönjükEnnyi pénzért...
2019.08.11gyerekekkel
Kiváló
Az apartmanház elhelyezkedése miatt választottuk már 3. alkalommal ezt a szálláshelyet. Modern, tiszta, kényelmes, teljesen felszerelt apartmanok és mindegyik klimatizált. A wifi minősége is tökéletes, a panoráma csodás és a Balatontól egy kapu választ el. A környék étkezési lehetőségei megfelelőek.
2018.08.07családjával
Elég jónak mondható az elhelyezkedése. Egyrészt közvetlen a vízparton található és a szobák nagy részéből kiváló a rálátás a Balatonra. Továbbá pedig csak 8 perc sétára található a Petőfi Sétánytól. A lakás kialakítása jó, mérete is megfelelő. Tisztasággal meg voltam elégedve. Negatívumot csak...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Villa 55 & Pool Siófok - Napi árak önellátással
Napi árak önellátással
2024.09.20-ig
Villa 55 & Pool Siófok
60.000 Ft / 6 fő / éj-től ellátás nélkül
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Wellness Hotel Szindbád Balatonszemes - Nyári sláger kiemelt időszakban
Nyári sláger kiemelt időszakban
07.12-08.18.
Wellness Hotel Szindbád Balatonszemes
99.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval