Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Nyugalomra és pihenésre vágytunk

Tom Apartmans SiófokTom Apartmans Siófok a térképen

Szörnyű 2014. augusztusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2015. március 31.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
2014. június 4-én párommal szállást foglaltunk a nyári nyaralásunk időtartamára Siófokra, a Tom Apartmans szálláshelyre 2014. augusztus 4-től 10-éig. Szállásunkat hosszú keresgélés után választottuk ki, a leírás alapján tökéletesnek látva azt.
Augusztus elején indulás előtt telefonon még pontosítottunk a szálláshellyel, különösen ügyelve a légkondicionált szobára, saját hűtőszekrényre, saját fürdőszobára, francia ágyra, melyre jóváhagyó választ kaptunk, miszerint ezek benne foglaltatnak az árban. Augusztus 4-én érkeztünk meg a szálláshelyre, mely már első látásra sem felelt meg a hirdetésben leírtaknak.
A szobán (kb. 10-15 négyzetméter) egy körülbelül 50*50 cm-es kis ablak volt csak, légkondicionálónak nyoma sem volt, francia ágy volt meghirdetve, ehelyett két egyszemélyes heverő volt összetolva és egy franciaágyra való gumis lepedővel volt „összefogva”.A telefonbeszélgetés alkalmával ígért saját hűtőszekrény (ami önellátó szállásnál elengedhetetlen) a folyosón elhelyezett közös mini hűtőszekrényt jelentette, ebben tudtuk volna elhelyezni ételeinket, mely érkezésünkkor már tele volt, így erre nem volt lehetőségünk. A külön fürdőszoba (1 zuhanyzó+mellette a WC), a valóságban közvetlen a szobánk melletti közös használatú fürdőszobát jelentette, ahol még egészségügyi papír sem mindig volt. (direkt rákérdeztünk, hogy vigyünk-e )
Mikor ezeket a problémáinkat jeleztük a tulajdonos felé, az volt a válasza, hogy a visszaigazolásban / az interneten lévő leírás az egész apartman házra vonatkozik, nincs mindenhol légkondicionáló, két szobára jut egy hűtőszekrény és fürdőszoba. Ekkor felajánlásra került a szintén közös konyhában lévő nagyobb hűtőszekrénybe való pakolási lehetőség, mely közvetlenül egy másik lakrész mellett volt…Egyszer megpróbálkoztunk energia italt tenni a hűtőbe, aminek reggelre már hűlt helye volt.
Nem beszélve arról, hogy a bérelt szobán fa ajtó volt igen nagy üvegfelülettel, illetve a közös terasz is közel helyezkedett el a szobához, így az apartman többi lakója ha este hangosan beszélgetett, hallgatta a zenét, csapkodta az ajtót, lehúzta a wc-t , zuhanyzott, minden áthallatszott.. (az ablakos oldalon pedig közvetlenül a szomszédos apartman ház terasza helyezkedett el, így onnan is rengeteg zaj szűrődött át). A szobában állandó volt a dohos szag, a kis ablak belső részén láthatóan penész foltok voltak. Szellőztetni lehetetlen volt. A szoba nem tartalmazott szinte semmilyen bútort, amire a személyes holmijainkat tehettük volna, így kénytelenek voltunk mindent a dohos szőnyegpadlón tárolni. Félve hagytuk strandolásaink alkalmával értékeinket a szobánkban, mert mint rájöttünk a fürdőszoba ajtajának kulcsával a mi szobánk is nyitható.
Ha az interneten is ez a leírás szerepel, 100%, hogy NEM ezt a szállást válasszuk. Szerintem ezt hívják tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatnak. (És az már elenyésző a többi probléma mellett, hogy nem kaptunk számlát se semmilyen dokumentációt, hogy itt jártunk volna)
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Gyenge
Tisztaság:Szörnyű
Ár / érték arány:Szörnyű
Kényelem:Szörnyű
Szolgáltatások:Szörnyű
Étkezés:Szörnyű
Elhelyezkedés:Átlagos

Tom Apartmans további értékelései

2018.08.22gyerekekkel
Átlagos
A szállás egy hatalmas emeletes családi ház, részekre bontva. Több család, illetve a hátsó részben fiatalok hada, akik éjszaka hangosak. A foglalási oldalon lévő képek közül (amelyik szobát konkrétan lefoglaltam) egyet sem találtam az emeleti 3 szoba közül, lehet máshol más épületben lettek...
2017.08.02gyerekekkel
Szörnyű
koszos, egeszsegtelen, nem az ami az interneten vam. mindent magunknak kell takaritani elotte es a szabi utan is (felmosas, wc takaritas stb.) valolyaban aztcsinalod mit othon rakodsz takaritasz mert lenni akarsz es az osszeg amit elkernek az meg a csucs es meg az idegenforgalmi adot is pluzba...
2014.06.05barátokkal
Kiváló
Elhelyezése révén tökéletes szállás a strand és a kikapcsolódás szerelmeseinek, mivel karnyujtasnyira van a szabad-strand és a sétáló utca egyaránt. Tökéletes választás családoknak és baráti társaságoknak is. Remélem a közeljövőben lesz még alkalmam megszállni ebben a kellemes atmoszférájú...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Villa 55 & Pool Siófok - Napi árak önellátással
Napi árak önellátással
2024.09.20-ig
Villa 55 & Pool Siófok
60.000 Ft / 6 fő / éj-től ellátás nélkül
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Thermal Panzió Igal - Pihentető hétköznapok fürdőbelépővel
Pihentető hétköznapok fürdőbelépővel
2024.12.22-ig
Thermal Panzió Igal
149.900 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval