Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Egy tapasztalattal több

Tom Apartmans SiófokTom Apartmans Siófok a térképen

Átlagos 2018. augusztusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2018. augusztus 22.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A szállás egy hatalmas emeletes családi ház, részekre bontva. Több család, illetve a hátsó részben fiatalok hada, akik éjszaka hangosak. A foglalási oldalon lévő képek közül (amelyik szobát konkrétan lefoglaltam) egyet sem találtam az emeleti 3 szoba közül, lehet máshol más épületben lettek fotózva. Nem azt a szobát kaptuk amit képek és leírás alapján foglaltunk, így elsőre csalódás volt. A mi szobánk mellett volt még másik két szoba, a klíma a folyosón, 35 fok árnyékban, így aztán idegenek ide oda (amúgy 2 nap alatt megszoktuk, hogy mindig más idegenekkel vagyunk..) nyitott ajtó mellett lehetett aludni csak. A konyha, fürdő rendezett, a hűtőben 3 családnak nem fér el az enni és innivalója. A fürdőszobák tiszták voltak, érdemes vinni saját evőeszközt, kést, wc papírt is. Ez nem a szállásadó hibája, de ha tele vannak a szobák kevés a kirakott wc papír. A szobák nagyon kicsik, de végül is nem táncterem. A mienk kb 7 nm volt, szekrény szinte semmi, így aztán a saját csomagjainkat is kerülgettük jó ideig.
A költséget az érkezést követően rögtön fizetni kell, IFA-val együtt. Fiataloktól kaukciót is kérnek az esetleges rongálás miatt.
Én inkább hétvégi bulizásra fiataloknak ajánlom. Ha nincs jó idő, a szobában nem lehet megmaradni, ha meleg van akkor meg a strandon fő szét az ember, kisgyerekkel napközben pihenni az állandó jövés-menéstől nehéz. Ezzel együttvéve jól éreztük magunkat.
Tapasztalatnak jó volt, de csalódás volt, kőkemény átverés. Ha az ember gyerekekkel megy (voltak 2-3 gyerekkel..)és külön szobát kér a gyerekeknek ne rakják már egybe az egész famíliát..
Lent volt olyan szoba, ahol klíma nem volt a 40 fokban, és ablakot sem tudtak nyitni, az egy kis fürdőszoba ablak volt. Ehhez képest durván 11.000,-Ft egy éjszaka. Azt használja ki, hogy nyár közepén már lefoglalt szállást nem hagy ott az ember, és másikat úgysem talál.
Megcélozta az olcsó közönséget, de én voltam máshol olcsó közönség, mégis jól éreztem magam és azt kaptam, amit kértem, foglaltam.
Én max. egy hétvégére, bulizni ajánlom, kaukciót vigyetek!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Átlagos
Ár / érték arány:
Kényelem:Gyenge
Szolgáltatások:Átlagos
Elhelyezkedés:Kiváló

Tom Apartmans további értékelései

2017.08.02gyerekekkel
Szörnyű
koszos, egeszsegtelen, nem az ami az interneten vam. mindent magunknak kell takaritani elotte es a szabi utan is (felmosas, wc takaritas stb.) valolyaban aztcsinalod mit othon rakodsz takaritasz mert lenni akarsz es az osszeg amit elkernek az meg a csucs es meg az idegenforgalmi adot is pluzba...
2015.03.31a párjával
Szörnyű
2014. június 4-én párommal szállást foglaltunk a nyári nyaralásunk időtartamára Siófokra, a Tom Apartmans szálláshelyre 2014. augusztus 4-től 10-éig. Szállásunkat hosszú keresgélés után választottuk ki, a leírás alapján tökéletesnek látva azt. Augusztus elején indulás előtt telefonon még...
2014.06.05barátokkal
Kiváló
Elhelyezése révén tökéletes szállás a strand és a kikapcsolódás szerelmeseinek, mivel karnyujtasnyira van a szabad-strand és a sétáló utca egyaránt. Tökéletes választás családoknak és baráti társaságoknak is. Remélem a közeljövőben lesz még alkalmam megszállni ebben a kellemes atmoszférájú...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Villa 55 & Pool Siófok - Napi árak önellátással
Napi árak önellátással
2024.09.20-ig
Villa 55 & Pool Siófok
60.000 Ft / 6 fő / éj-től ellátás nélkül
Holiday Hotel Csopak - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
85.500 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
CE Plaza Hotel Siófok - Balatoni családi vakáció
Balatoni családi vakáció
06.02-09.01.
CE Plaza Hotel Siófok
42.900 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval