Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kritikán aluli!!!

Villa Campana SiófokVilla Campana Siófok a térképen

Szörnyű 2019. júniusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2019. június 18.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A barátnőmmel vásároltunk a bónuszon egy csomagot. Szauna használattal, pezsgővel a szobában és más extrákkal... Amikor megérkeztünk, akkor mondta el a tulaj, hogy a vacsora egy harmadik helyen lesz, 1.2 kilométerre a szállástól. A wellnesst már nem is ajánlotta, mondván kint 28 fok van, menjünk inkább a partra! A szobában nem volt a megígért pezsgő. Érkezéskor szellőztetni kellett és az ablakrésből egy fülbemászó mászott elő. Kidobtuk... Este lefekvéskor a következő fülbemászóval találkoztunk az ágyban, és a táskában... hangyaboly a hűtő előtt! Felhívtunk minden elérhetőséget, hogy panaszt tegyünk! Ők már alszanak és nem tudnak mit csinálni... tehát aludjunk bogaras ágyban. Rendben. Egy óra múlva egy méretes csótány mászott az ágy mellett! Azt pohárral megfogtuk! Reggel összepakolva mentünk a Jókai villába, hogy orvosoljuk a problémát, de még a tulajnak állt feljebb, hogy ilyen még sose fordult elő ott!! A panaszkönyvet kértük, de az neki nem volt! Nagy nehezen előszedte a vásárlók könyvét, amit utána sürgetve kért vissza, mert dolga volt... Se a pénzt, sem egy bocsánat vagy elnézést nem hagyta el a száját! ÁNTSZ és a fogyasztóvédelem is tud a dologról! És mindezt képekkel tudjuk bizonyítani!!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Szörnyű
Tisztaság:Szörnyű
Ár / érték arány:Szörnyű
Kényelem:Szörnyű
Szolgáltatások:Gyenge
Étkezés:Gyenge
Elhelyezkedés:Gyenge

Villa Campana további értékelései

2019.05.20a párjával
A szoba nagyon szép volt. Wi-fi második nap akadozott, a TV-n pár csatorna volt csak beállítva. Reggeli és vacsora finom bőséges volt. Wellnesst nem ajánlották fel, ami a Jókai Villában volt, pedig bent volt a foglalásban. Csak az infraszaunát.
2019.01.26a párjával
Kiskutyánk is nagyon jól érezte magát. Szabadon járkálhatott a szállodában és jókat játszott a tulajdonos kutyájával! A reggeli bőséges és nagy a választék!
2018.12.29a párjával
Kiváló
Nagyon jó az elhelyezkedése,közel van a part és a belváros is.Kutyust is szívesen látták.Recepciós hölgy nagyon kedves volt.Az ágy nagyon kényelmes és nagyon jó,hogy az autóval belehet állni az udvarra.
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Villa 55 & Pool Siófok - Napi árak önellátással
Napi árak önellátással
05.01-09.20.
Villa 55 & Pool Siófok
60.000 Ft / 6 fő / éj-től ellátás nélkül
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Aura Hotel Balatonfüred - Last minute ajánlat
Last minute ajánlat
2024.12.20-ig
Aura Hotel Balatonfüred
46.665 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval